FIV la Sibiu (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns johanas spune:

Danaisa ,norocoaso mai ai putin,esti pe ultima suta de metri.Tu ai facut triplu test in trimestrul doi?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia29 spune:

johanas,am facut acum un barza si mi-a iesit a doua liniuta f pala dar totusi se vede oare ma imbat cu apa rece??? mai bine nu faceam...ca acum sunt mai nerabdatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa75 spune:

buna fetelor, multumesc mult pentru sustinere.
Gabriela B felicitari pentru reusita, dupa al 3-lea fiv?, chiar esti o luptatoare, feicitari ina o data.
eu nu cred ca as mai putea trece inca o data prin tot protocolul de Fiv nici financiar nici fizic si nici psihic, asa ca daca voi avea noroc cu unul din cei 7 "muschetari", bine daca nu ...........
Alessia multa bafta si continua tratamentul ai toate sansele sa reusesti si sa ne tragi dupa tine si pe noi cele mai putin norocoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa75 spune:

fetele care au facuT FET, ce tratamente ati mai facut ?, dr a zis ca nu este nevoie, dar la mine de obicei dupa stimulare se cam subtiaza endometrul, cel putin de la clomifen asa mi se intampla?
Sa mai fac o ecografie luna asta sa vad cum stau? nu stiu ce sa fac? speram sa pot sa ma relaxez.

Mergi la inceput

fetelor nu am mai avut rabdare 2 zile si am facut azi beta...139,44!!!!!!!!!! sunt atat de fericita!!!!va doresc la toate sa fiti cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

alessia FELICITARIIIIIIIIIII!!!!!
Bravo pt reusita ta. Inseamna ca ai facut beta in Z7 de la ET, nu?
Si daca ai o valoare asa de mare in Z7 eu cred ca sunt doi. Doi embrioni ai transfeat, nu? Care a fost tratamentul tau? Esti la primul FIV? Ne dai si noua mai multe amanunte despre tine? Sa dea Dumnezeu sa creasca mari puiutii si sanatosi
Gabi B felicitari pt puterea ta de a merge mai departe. Sarcina usoara in continuare
monaramonba multa putere in continuare. Te asteptam cu vesti bune
persivrem si noi sa stim cum a fost astazi la eco raisa, danaisa, bytzi, yarrina,johanas,florentina si nu numai.......

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

gabriela,multumesc din suflet!!sunt la primul FIV si in a 7 zi de la ET cu 2 embrioni de ziua 5.mi-a dat ca tratament de stimulare diphereline o singura injectie de 3,75 si apoi am continuat cu gonal f 900(un pen) si gonal f450(2 pen).acum iau utrogestan 2x3/zi si o pastiluta de acid folic/zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui johanas

Danaisa ,norocoaso mai ai putin,esti pe ultima suta de metri.Tu ai facut triplu test in trimestrul doi?

16+

Johanas ! Ai ajuns deja la 16 saptamani! Bravo! Tine-o tot asa!
Da am facut TT la 15 saptamani si ceva! Dar nu l-as mai face a doua oara zic eu! Nu imi amintesc cu prea multa placere de acest episod!De ce m-ai intrebat?

Mai am putin e adevarat, dar incep sa am emotii. Sper sa rezistam cu bine pana cat mai aproape de termen!

danaisa20 fericita 30+
cu

Mergi la inceput

Alessia, felicitari mamico!!!!!!!!!
Sa iti dea DD o sarcina usoara!
Multa bafta in continuare fetelor luptatoare: gabri_ela, raisa, camryna, monaramona, daria si toate celelalte!

danaisa20 fericita 30+
cu

Mergi la inceput

Persi, ne tii in suspans??????

danaisa20 fericita 30+
cu

Mergi la inceput