FIV la Sibiu (15)
Raspunsuri - Pagina 15
johanas spune:
Danaisa ,norocoaso mai ai putin,esti pe ultima suta de metri.Tu ai facut triplu test in trimestrul doi?
16+
alessia29 spune:
johanas,am facut acum un barza si mi-a iesit a doua liniuta f pala dar totusi se vede oare ma imbat cu apa rece??? mai bine nu faceam...ca acum sunt mai nerabdatoare...
raisa75 spune:
buna fetelor, multumesc mult pentru sustinere.
Gabriela B felicitari pentru reusita, dupa al 3-lea fiv?, chiar esti o luptatoare, feicitari ina o data.
eu nu cred ca as mai putea trece inca o data prin tot protocolul de Fiv nici financiar nici fizic si nici psihic, asa ca daca voi avea noroc cu unul din cei 7 "muschetari", bine daca nu ...........
Alessia multa bafta si continua tratamentul ai toate sansele sa reusesti si sa ne tragi dupa tine si pe noi cele mai putin norocoase.
raisa75 spune:
fetele care au facuT FET, ce tratamente ati mai facut ?, dr a zis ca nu este nevoie, dar la mine de obicei dupa stimulare se cam subtiaza endometrul, cel putin de la clomifen asa mi se intampla?
Sa mai fac o ecografie luna asta sa vad cum stau? nu stiu ce sa fac? speram sa pot sa ma relaxez.
alessia29 spune:
fetelor nu am mai avut rabdare 2 zile si am facut azi beta...139,44!!!!!!!!!! sunt atat de fericita!!!!va doresc la toate sa fiti cat mai repede.
gabri-ela spune:
alessia FELICITARIIIIIIIIIII!!!!!
Bravo pt reusita ta. Inseamna ca ai facut beta in Z7 de la ET, nu?
Si daca ai o valoare asa de mare in Z7 eu cred ca sunt doi. Doi embrioni ai transfeat, nu? Care a fost tratamentul tau? Esti la primul FIV? Ne dai si noua mai multe amanunte despre tine? Sa dea Dumnezeu sa creasca mari puiutii si sanatosi
Gabi B felicitari pt puterea ta de a merge mai departe. Sarcina usoara in continuare
monaramonba multa putere in continuare. Te asteptam cu vesti bune
persivrem si noi sa stim cum a fost astazi la eco raisa, danaisa, bytzi, yarrina,johanas,florentina si nu numai.......
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
alessia29 spune:
gabriela,multumesc din suflet!!sunt la primul FIV si in a 7 zi de la ET cu 2 embrioni de ziua 5.mi-a dat ca tratament de stimulare diphereline o singura injectie de 3,75 si apoi am continuat cu gonal f 900(un pen) si gonal f450(2 pen).acum iau utrogestan 2x3/zi si o pastiluta de acid folic/zi...
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui johanas Danaisa ,norocoaso mai ai putin,esti pe ultima suta de metri.Tu ai facut triplu test in trimestrul doi? 16+ |
Johanas ! Ai ajuns deja la 16 saptamani! Bravo! Tine-o tot asa!
Da am facut TT la 15 saptamani si ceva! Dar nu l-as mai face a doua oara zic eu! Nu imi amintesc cu prea multa placere de acest episod!De ce m-ai intrebat?
Mai am putin e adevarat, dar incep sa am emotii. Sper sa rezistam cu bine pana cat mai aproape de termen!
danaisa20 fericita 30+
cu
danaisa20 spune:
Alessia, felicitari mamico!!!!!!!!!
Sa iti dea DD o sarcina usoara!
Multa bafta in continuare fetelor luptatoare: gabri_ela, raisa, camryna, monaramona, daria si toate celelalte!
danaisa20 fericita 30+
cu