FIV la Sibiu (15)
Raspunsuri - Pagina 14
misspii spune:
buna,am fost la control si am un chist endo,a mai facut cineva FIV avand chisturiendo ?va rog sa-mi raspundeti deoarece cred ca o sa o iau razna ,dupa 6 luni de tratament chistul este tot acolo..nu mai inteleg nimic.in aprilie cand am fost la control dr.M nici nu l-a vazut si uterul a zis ca este mai mic,ce sa mai cred...
bonsai spune:
ce inseamna chist endo?
de endometru sau endocavitar?
ca pana nu stim unde este nu stim daca se face fiv pe el!
misspii spune:
am endometrioza,chistul este endometriozic(cred ca am scris corect),am fost operata anul trecut.problema este ca la mine cresc f repede...
alessia29 spune:
Buna,fetelor!Cu toate ca va "urmaresc" de ceva timp,abia azi m-am hotarat sa ma alatur voua.am ras cu voi,am plans,am invatat foarte multe de la voi...Eu sunt la primul FIV(dr Ispasoiu),ET l-am facut pe 09.08 iar BHCG il fac miercuri.Am foarte mari emotii,dar in acelasi timp incerc sa ma obisnuiesc cu ambele variante...incerc sa iau exempul vostru si sa fiu tare,sa am puterea sa o iau de la capat dupa un posibil esec(Doamne fereste).Nu am nici un simptom,in afara faptului ca urinez f f des dar am inteles ca e posibil sa fie de la utrogestan...

pe tooaatee!si sa ne ajute Dumnezeu!
Gabi_B spune:
eu am avut un chist endometriozic pe ovarul stang, nu stiu sa spun cat avea, cred ca in jur de 1 cm. Mi l-a vazut dr Dracea la o eco din cadrul stimularii de la FIV 2. apoi mi-a zis ca, atunci cand a punctionat ovarele pt recoltarea ovocitelor, l-a golit si pe ala. iar eu am intrebat daca se reface si se umple cu sange din nou la menstruatia urmatoare si a zis ca da...
n-am facut niciodata RMN pt confirmarea dg. de endometrioza, dar in anamneza f detaliata pe care mi-au cerut-o la Viena inainte de al 3lea FIV am povestit de chistul asta - dr de acolo nu au cerut investigatii suplimentare, operatii sau altceva...
iar tot asa, la eco din timpul stimularii s-a vazut din nou... cu toate astea, FIVul a mers mai departe, am transferat 3 embrioni de ziua 3 si unul a fost lipicios!!!
si ma rog sa creasca mare si puternic pana cand o sa ne cunoastem!
Gabi
+6
danaisa20 spune:
Felicitari Gabi_B!
Bine ai venit Alessia si mult noroc in implinirea visului tau!
Persi, tu cum mai esti? te-ai hotarat unde faci eco?
danaisa20 fericita
30+
cu 
persi spune:
salutari tutuor!multa bafta alessia sa dea dumnezeu sa fie beta mareee!!!
danaisa,m-am hotarat luni merg la sb.
multa bafta tuturor!

+4 happy!!!
alessia29 spune:
Va multumesc fetelor pt primirea calduroasa

.fetelor cum ati rezistat pana la bhcg ca mie imi vine sa ma urc pe pereti

mai am 3 zile si parca abia trec
ma bate gandul sa fac maine un test de urina,voi ce credeti e prea devreme??
johanas spune:
Multe salutari la fete dupa o lunga pauza
.Felicitari persi pentru reusita si multe multe felicitari ramonei pentru productie,chiar mai mare decat a mea (36),stiu foarte bine prin ce treci dupa hiperstimulare si-mi pare rau ca nu-ti face transferul acum ,dar este mai bine asa pentru sanatatea ta,te pup si-ti doresc multa putere sa treci peste durerile de burtica ,care sunt destul de greu de suportat.
16+
johanas spune:
GABRIELA,mult succes in continuare ,lasa ca data viitoare ai sa vezi ca o sa fie lipiciosi.Alessia stiu ca trece greu timpul pana la beta, eu primele cinci zile am rezistat eroic fara sa ma gandesc prea mult,dar urmatoarele au trecut foarte greu.Fa-ti maine dimi un test de sarcina .
16+