FIV la Sibiu (15)
Raspunsuri - Pagina 13
gabri-ela spune:
danaisa poti sa-mi spui si mie te rog cum ai preparat ceaiul de cretisoara? Si de cand ar trebui sa incep si eu sa-l beau. Deci stau luna asta, iar daca totul o sa fie bine, la CM urmator vreau sa merg la FET.
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
monaramona spune:
Draga mea nu mai fi suparata. Te inteleg ,dar vreau sa iti spun ca eu nu fac transferul si daca dr zice ca e mai bine asa eu il cred.sper sa treci peste toate cu bine si sa ne dai vesti bune. Trebuie sa uiti si sa te gandesti ca data viitoare se va prinde si trebuie sa fi tare
gabri-ela spune:
Imi pare tare rau ca te doare asa de tare burtica si ca nu mai faci transferul. Dar daca dr a zis asa, inseamna ca asa trebuie. PPutere multa!
Ai scapat de spital? Cat trebuie sa mai stai? Puiutii tai se congeleaza si apoi mergi la FET? Ai sa vezi ca data viitoare vom fi toate mai bucuroase, pt ca vom reusi.
Pupici pt toate fetele
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabri-ela danaisa poti sa-mi spui si mie te rog cum ai preparat ceaiul de cretisoara? Si de cand ar trebui sa incep si eu sa-l beau. Deci stau luna asta, iar daca totul o sa fie bine, la CM urmator vreau sa merg la FET. Anul acesta va fi un an roditor pentru mine |
Gabri_ela poti incepe sa bei de acum. Ceaiul nu are reactii adverse. Eu fierbeam seara cam 4 cani de apa si adaugam 4 linguri de ceai. lasam pana dimineata si apoi strecuram si plecam cu sticluta la serviciu....
Daca vei cumpara ai in cutie indicatiile de preparare.
Da dupa CM din septembrie vei incepe tratamentul cu femoston si apoi in functie de endometru vei face transferul. Anunta la Polisano ca vrei sa faci FET in sept si in prima zi de CM din sept suna din nou sa iti spuna ce ai de facut (dozajul de femoston si eco pt chisturi) si cand tb sa vii la primul eco. Sfatulm meu - daca vrei, insista sa transferi 3 de data aceasta.
Pana atunci spor la ceai...si fa totusi beta...
danaisa20 fericita 29+
cu
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui persi danaisa,prima eco ai facut-o la sb? daca da mai ti minte cat a costat? +4 Persi am facut prima eco la Sibiu si pot sa iti spun ca cei de acolo nu au vrut sa imi ia nici un ban. Am fost uimita! Nu stiu cate locuri in tara asta existau care sa fi facut acest gest! Ba chiar i-am simtit si pe ei emotionati alaturi de noi! |
danaisa20 fericita 29+
cu
raisa75 spune:
buna fetelor,m-am intors cu forte proaspete, sper ca am depasit momentul si trebuie sa merg mai departe, desi recunosc ca nu a fost usor.
Gabriela te sfatuiesc sa nu intrerupi tratamentul pana nu faci beta, este greu sa mai crezi intr-o minune ,dar mai ai totusi un gram de speranta.
La mine totul a fost "bine" pana la rez beta cand practic a cazut cerul pe mine, cele care a-ti trecut prin asta cunoasteti sentimentul, iar cele care nu a-ti trecut va doresc sa nici nu-l cunoasteti vreodata.
Am fost atat de devastata incat nici nu am luat legatura imediat cu cei de la clinica decat dupa vreo 2 zile cand am trimis prin mail rez.
Tratamentul de sustinere l-am intrerupt din proprie initiativa, iar a doua zi a venit si menstruatia parca mai abundenta si mai dureroasa ca niciodata.
Dupa primirea rez dr I m-a sunat sa ma incurajeze, nu mi-a recomandat sa fac absolut nici o investigatie suplimentara ci doar sa ma linistesc, sa nu mai caut raspuns la intrebarea "de ce?" pentru ca mai rau i-mi fac.
Acum m-am decis sa fac FET in septembrie ,pana atunci vreau sa ma relaxez ca de data aceasta totul sa fie perfect.
M-am intins cam mult sper ca nu va suparati pe mine, dar simteam nevoia sa ma destainui si stiu ca voi intelegeti cel mai bine colegele mele de suferinta.
Va pup si va multumesc pentru intelegere. o zi buna va ureza la toate.
Gabi_B spune:
draga raisa,
te inteleg perfect, mi-aduc aminte de la primul FIV toate sentimentele astea, furie, neputinta, si eram atat de sigura ca o sa reusesc...nu intelegeam de ce...
dar am luat o pauza de vreun an, chiar daca dr Dracea a zis ca ar fi cam mult, pur si simplu ca sa ma pot recompune din bucatele si sa pot sa o iau de la capat! si asa am mai trecut printr-un alt FIV, finalizat cu sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani...a fost ingrozitor de greu, parca mai greu...
iar acuma sint dupa al 3lea, din nou insarcinata, din nou plina de speranta ca poate o sa fie bine de data asta! si de teama... stau si numar zilele si fiecare zi in care nu mi-e rau e o victorie!
e bine ca ai embrionasi la congelat, eu n-am avut dupa nici o incercare. in felul asta, iti incerci sansa fara sa te bombardezi din nou cu atatia hormoni!
bafta si fruntea sus!
o sa fie bine!
gabri-ela spune:
Fetelor ieri am facut beta si a iesit 7,in Z9 de la ET.
Luni in Z6 de la ET a venit CM foarte puternic si cu cheaguri multe.
Si eu joi in Z9 am facut beta. Acum astept sa primesc telef de la dr I sa vedem ce avem de facut in continuare.
Dar intre timp m-am pricopsit si cu o infectie urinara pt care trebuie sa fac tratament cu antibiotic. Asa ca mai intai trebuie sa fac tratament si dupa sa merg la FET.
raisa putere multa! Hai ca de data viitoare o sa fie bine. Doamne ajuta!
Gabi B sarcina usoara in continuare si sunt convinsa ca de data asta o sa fie bine
Pupici pt toate fetele