FIV la Sibiu (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

IVANOVAMMA

Anul acesta va fi un an norocos pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

Fetelor vin si eu cu vesti si bune si rele.buna e prima am 44 de ovule. Cea rea e ca sunt internata la polisano cu hiperstimulare. Dupa ce am impartit ovulele alta veste buna e ca am 13 embrioni...aveti grija de voi ca eu nu mai pot. Ma las pe mana celor de la polisano care sunt f cumsecade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentina_a spune:

Buna Fetelor,

am si eu o veste nu tocmai buna, mi s-au pris cei doi embtioni totul a decurs normal pana acum cand am aflat ca unul din puiuti s-a oprit din evolutie si ca s-ar putea sa-l pierd si pe celalalt. Unul din sacul gestational ( cel bun) arata o sarcina de 10 saptamani, iar celalalt sac gestational cu bebele oprit din evolutie arata cam de 9 saptamani, deci de cateva zile s-a oprit in evolutie. Sunt disperata, nu stiu ce as putea face ca sa-l salvez si pe celalalt. Doctorita mea mi-a zis ca daca se va resorbi exista o sansa destul de mica ca celalat sa se dezvolte normal. A mai patit cineva asa ceva? ma puteti ajuta cu un sfat?
maine o sa merg si la alt doctor la Bucuresti sa vad ce imi zice?
Persi felicitari, Gabriela fii increzatoare.
Bafta tuturor,
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa75 spune:

buna fetelor si eu sunt interesata de FET, dupa primul FIV esuat.
Persi felicitari!vestea ta mi-a maiindulcit un pic viata.
Nu am intrat pe forum pe percursul procedurilor de fiv in ideea ca voi fi mai linistita....dar asta nu m-a ajutat cu nimic.
A trecut aproape o saptamana de la aflarea rezultatului beta 0,4 dar inca nu mi-am revenit, ma consolez cu gandul ca mai am 7 embrioni si poate cine stie.............Acum ma pregatesc pentru fet in septembrie dar habar nu am ce trebuie sa mai fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

raisa, florentina imi pare tare rau de ceea ce vi se intampla. Putere multa!
Si eu sunt tare trista astazi. CM a venit chiar in toata regula. Au mai fost fete la care a venit CM in Z6 de la ET. Asa de repede a trecut totul. Parca totusi as fi vrut sa mai cred ca poate sunt insarcinata. Dar poate este mai bine asa.
danaisa, daria si nu numai, va rugam sa ne dati si noua mai multe informatii despre FET. Cam cati embrioni mai raman dupa dezghetare, ce analize se fac dupa un FIV esuat, cam cate zile dureaza procedura, ce tratament mai trebuie urmat......si ce trebuie sa mai stim

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Gabriela, spera in continuare ca va fi bine si fa-ti totusi BHCG macar sa stii daca a fost o tentativa de prindere, ca apoi sa stii ce analize sa-ti mai faci.
Celor interesate de FET, sa stiti ca e o procedura mai putin complicata, in a 3 zi a CM se incepe cu niste pastilute de Femoston 3/10 timp de 7-8 zile pana la eco, apoi in functie de dimensiunea endometrului se pot reduce la 2 pe zi , moment in care se incepe administrarea de utrogestan ca la FIV.
Nu este complicat, dar sper ca dintre cele care asteptati rezultatul la FIV niciuna sa nu fiti nevoite sa mai faceti FET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Buna seara , mult curaj Raisa si Florentina !Florentina, eu am patit ceva asemanator cu embrionii la FIV trecut , dar mai bine tac NU vreau sa te descurajezi , ci dimpotriva !

Monaramona , cum 44 de ovule ???pe protocol lung ???? wow ! eu sunt protocol lung acum , inhibare in z21 cu Lupron si acum pe menopur 3 fiole in fiecare seara ! Sper sa am si eu 10-12 ovule...

Imi pare rau ca ai hiperstimulare , cum ai aflat , la eco sau te dureau ovarele ???
Gabriela , curaj mult si pupici la toate fetele

Camrynna ,

http://picasaweb.google.com/118095978199782018084/Camrynna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florentina_a

Buna Fetelor,

am si eu o veste nu tocmai buna, mi s-au pris cei doi embtioni totul a decurs normal pana acum cand am aflat ca unul din puiuti s-a oprit din evolutie si ca s-ar putea sa-l pierd si pe celalalt. Unul din sacul gestational ( cel bun) arata o sarcina de 10 saptamani, iar celalalt sac gestational cu bebele oprit din evolutie arata cam de 9 saptamani, deci de cateva zile s-a oprit in evolutie. Sunt disperata, nu stiu ce as putea face ca sa-l salvez si pe celalalt. Doctorita mea mi-a zis ca daca se va resorbi exista o sansa destul de mica ca celalat sa se dezvolte normal. A mai patit cineva asa ceva? ma puteti ajuta cu un sfat?
maine o sa merg si la alt doctor la Bucuresti sa vad ce imi zice?
Persi felicitari, Gabriela fii increzatoare.
Bafta tuturor,
Va pup pe toate

Florentina imi pare rau pt ceea ce ti s-a intamplat! Si in cazul meu s-au prins doi asa cum a spus d.I, dar unul dintre ei s-a oprit din evolutie si s-a resorbit. Celalalt insa si-a continuat evolutia si sper sa ramana in burtica pana la 40 de spatamani. Deci, nu stiu de unde regula asta ca daca unul se opreste din evolutie si se resoarbe, va inceta sa se dezvolte si celalalt...
Sfatul meu e sa iei legatura si cu cei de la Polisano. In rest ar trebui sa stai o saptamana in repaos la pat pana trece pericolul si sa incerci sa fii optimista si increzatoare ca DD te iubeste!
Bafta multa!

danaisa20 fericita 29+
cu

Mergi la inceput

Gabri_ela, tratamentul pt FET este cel descris de Daria! In caz ca minunea nu s-a intamplat luna aceasta, vei putea incepe tratamentul pt FET dupa CM-ul (de fapt din timpul CM-ului) din luna septembrie. Eu am fost incapatanata si am insistat fata de dr.I sa dezghetam 3 embrioni si sa ii transferam pe toti. Dansul nu era f incantat de teama ca s-ar putea prinde toti. Ei uite ca din 3 a ramas la caldurica doar unul, si ma intreb daca nu a fost chiar cel de-al treilea pt care eu am insistat sa il punem alaturi de ceilalti doi.

Si mie imi ramasesera 7 ca si Raisei, si acum mai avem acolo 4. Gandul meu este si la acestia din cand in cand, dar timpul si DD le rezolva pe toate.

danaisa20 fericita 29+
cu

Mergi la inceput

Succes Monaroma!
pt tine!

danaisa20 fericita 29+
cu

Mergi la inceput