FIV la Sibiu (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui persi

Beta 265!!!

Draga mea draga, deci se poate, nu?
Iti doresc sa te bucuri din plin de aceasta sarcina!

danaisa20 fericita 29+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Persi felicitari din toata inima!! Sa crestesti mari si sanatosi!
Gabi poate totusi este CM peste sarcina. Nu opri tratamentul pana nu vorbesti cu dr. Fa un test poate se elucideaza situatia.
Florentina nu gandi negativ. Si ce daca unul s-a oprit din evolutie?! Sunt multe cazuri cand unul se reabsoarbe dar celalalt traieste bine merci pana la 40 de saptamani. Si la mine a fost suspect al doilea ca nu avea embrion, era mai mic, si pana la urma au trait amandoi. Stai cuminte cu tratament si linistita ca sigur celalalt va ramane.
Mona super productie...imi pare rau ca tre sa stai internata. Stai linistita ca va trece, cei de la Polisano sunt extraordinari.
toate fetele!!

fericita!! 22+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor in ce zile ati facut eco. Vreau sa stiu cam cate drumuri trebuie sa mai fac. Ce analize se fac inainte dupa un Fiv esuat. Eu acum ar trebui sa fac si o eco sa vad de chisturi?

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

fetelor va multumesc mult pt urari si mai mult pentru incurajari!
in ultimele doua zile sunteti singurele cu care am putut comunica si nu stiti ce bine mi-a facut acest forum si ce bine mi-au facut raspunsurile voastre prompte.aveam impresia ca sunteti singurele care ma pot intelege.
imi pare rau sa aud vesti proaste...oricum multa bafta celor care treceti prin momente mai grele
bafta multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

Dragi fete,
multa putere de a merge mai departe celor care nu au avut noroc si tot multa putere de a merge mai departe si celor care au avut noroc. Si pana la urma sa dea DD sa ne vedem toate - ca incununare finala - cu puiutii in brate. Va pup pe toate si va doresc numai bine. Sa fim tari! Eu cred ca sunt cea mai batrana dintre toate - am 40 - si totusi mai am o speranta. Sa fim santoase - asta-i cel mai important lucru - pentru ca sunt destui care nu au sanatate. Viata e o lupta si trebuie sa nu ne lasam infrante de ea. Ne-a fost data ca sa o traim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

persi - felicitari,ma bucur pentru tine, sa ai o sarcina fara probleme.Multa sanatate!Te pup.
Gabriela - gandeste pozitiv ( stiu ca este usor de zis si mai greu de facut) dar bine ca mai au ramas ,parca 6. ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetele
persi felicitari pt sarcina
mona bravo pt. embrioni dar lasa ca trece si hiperstimularea si o sa obtii o sarcina, eu mi-am dorit sa fac putina hiperstimulare dar nu a fost, am avut doar 13 ovocite, 10 embrioni din care doar 5 blsto, am tarnsferat 2 si mai am 3 la rece pe care trebuia sa-i pun luna asat dar nu mi-a iesit ramane pe septembrie daca o sa fie bine
gabi vad ca deja te gandesti la FET
dar iti spun si io ca fetele sa faci beta si sa vezi , ne de alta dar si mie mi=a venit in z 9 de la et si am facut beta si era de 57 dare dupa ciclu deja scazuse ,apoi mi-a intarziat 2 saptamanai si se pare ca m-am dereglat rau pt. ca ieri in z 8 de cm nu era cum trebuie endometrul si nu mai putem face FET luna asat,eu te sfatuiesc dupa ce iti vine ciclul sa dozezi prg. sa fie sub 1,5 ca sa vezi daca o sa faci FET luna respectiva ,sa nu iei degeaba estrogenii...dar pana atunci fa un beta sa vezi cum stai

"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

Sa ne dorim toate si sa ne rugam sa-i avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentina_a spune:

Fetelor multumesc de incurajari. Am fost astazi la Bucuresti si mi-au zis ca am sanse mari sa mearga mai departe celalalt bebelus, dar e adevarat ca exista si riscul formarii unui hematom care sa-mi provoace avortul spontan al bebicului ramas. Am vorbit si la Polisano cu DR Ispasoiu ( super oameni) si a incercat si el sa ma linisteasca spunandu-mi ca sansele sunt mari si ca sa stau cat mai linistita, mi-a mai zis sa i-au si MagneB6. Acum trebuie sa am incredere in DD si sa merg mai departe.
Danaisa 20, tie la cate saptamani ti s-a oprit din evolutie?ai avut scurgeri?dureri de burta? ce tratament ai luat?
yarrina ce-ai patit tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

Salutare fetelor sunt balonata parca am un pepene urias in burta.maine vedem la eco cum mai sunt. Cei de la polisano sunt minunati, iar dr i parca iti ia pietrele de pe inima. Va multumesc ca va ganditi la mine. Am 8 embrionasi de ziua 5 si ceilalti 5 sunt mai puturosi. Imi pare rau cand aud de vestile rele ,dar eu cred ca d-nezeu va avea grija de fiecare

Mergi la inceput