LMA-Copilasi de Iulie-August 2004 * 53
Raspunsuri - Pagina 7
Andries spune:
Am cedat... si am schimbat bucataria. Mai exact am decartat alti bani la ikea. Si mai rau... nu am avut nici o sansa sa iau ce vroiam eu, asa ca am luat o bucatarie gri cu blat alb cu picatele. Numai primele piese, alea de sub blat, 3 corpuri, ca mai mult n-am putut sa cumparam acum din lipsa de bani evident. Si husband a zis iar: "mie nu mi-a placut niciodata aragazul ala jigarit" ...deci...deci in casa aia, 85 la suta din decoratiuni, culori si aranjamente e ales de al meu barbat, eu am avut doar rol consultativ. Numai la fatada am ales eu culoarea (ca era el la serviciu si n-a apucat) si am dat eu comanda la constructor, motiv pentru care la prima vizionare a fatadei vopsite iubirea vietii mele mi-a spus ca aia e culoare de caca de copil mic (dar costase prea mult s-o inlocuiasca). Si la gresia din baie nu zic ca a plecat la magazin cu codurile scrise pe hartie si mi-a luat altceva !!! spunand ca ... "am incurcat draga codul, ce ... asta nu e frumoasa? lasa ca pica chiar mai bine!!"
macar ma consolez ca eu am colturi de 90 ... si mi-am ales bateria la chiuveta
Gabi sa va fie de bine dupa prajitura!!
Andries
Andries spune:
aaa...am uitat sa va spun, m-am consolat cu o rochie noua macar pe aia am luat-o rosie
Andries
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, DANUT! DORSILIA ,sa iti traiasca copilasii si sa mai treci pe la noi!
LA MULTI ANI, ANDREAS! IRRINUCA , sa te bucuri de micutii tai!
roxanaz spune:
neata!
la multi ani Danut, La multi ani Andreas!! Lia, Irina, sa va traiasca baietii mari si sa fie sanatosi!!
m-am trezit in plina migrena. mai sa fie... ce bine era gravida ca nu le aveam
Andries, sa stapaniti sanatosi bucataria nou. si tu rochia
multumesc frumos tuturor de urari. sarbatoritu' ieri a fost ok, am avut doar bunicii in vizita, seara a fost la circ cu tata-su. fericire mare, dar a venit inghetat (???? ca era super cald afara) si avea ceva temperatura....azi dimineata vad ca era ok.
gata, la munci cu mine. sper la o zi mai buna ca cea de ieri. ceeace va doresc si voua
szivarvany spune:
DANUT
ANDREAS
Azi sunt home, pe motiv de nechef de mers la lucru si oricum am la zile de concediu de odihna asa ca smotruim la greu ca dupa-masa sa putem iesi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
cristalina spune:
La multi ani Danut
La multi ani Andreas!
Lia, Irrinuca, sa va traiasca voinicii si sa va umple viata de bucurii!
Buna dimineata din tzara busuiocului,
Miroase tot laboratorul a busuioc!!
M-am dus in piata dis-de dimineata si am luat caise sa fac prajiturica aia a lui Gabi (pentru John, ca fetelor le una una simpla ) asa ca m-am agatzat de vreo sase buchete de busuioc (ieri am luat unul sa pun la uscat, aseara am bagat copanele cu sos de rosii cu busuioc, a iesit o nebunie!). Miroase tot holul...
Maine dis-de-dimineata plec la fete, mi s-a facut un dor de ele...
M-am gandit sa nu ma bag in aglomeratia de vineri dupa-amiaza. John ramane, a avut parte de un an tare agitat care continua in acelasi ritm... Asa ca ii fac prajitura si ii trimit bezele (prima data singuri dupa sase ani si mie mi-a iesit un herpes la gura! Aseara am stat de vorba pana la 12 noaptea...)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
carmenp spune:
la multi ani danut&andreas, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
cristal, poate`ai nimerit la biserica si nu la laborator;))
leeloo2004 spune:
LA MULTI ANI Danut de Lia si Andreas de Iirinuca!!!
Mai, ce ne-om face noi la pensie cind pleaca copiii de acasa?? Astya apropos de Cristalina si John, home alone... Sa faci neaparat prajitura, iese o nebunie!!
Andries - stai linistita ca si la mine tot cam asa a fost - eu am crezut ca ma lasa pe mine sa-mi dau cu parerea la dceoratiuni, dar de unde, deja avea pareri bine definite! Dar nu m-am lasat, asa ca pot spune ca macar a iesit 50-50.... Dar sunt de acord cu sotul tau ca iti trebuie si un aragaz nou la casa noua... Sa porti sanatoasa rochia cea noua!!!
In sfirsit am reusit si noi sa inchiriem apartamentul in care am stat, se muta chiriasii duminica, de la 1 august - sper sa-mi fie si mie mai usor acum cu rata de la credit si restul cheltuielilor...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Gabitza, am listat reteta , maine o pun in practica.
Cristalina, se poate si mai rau, sa fie copilul la bunici si eu sa fug sa dorm in alta camera
Andries, sa porti cu placere rochia!
Cu alegerile la casa, Petro a sugerat si eu am ales dar noi ne cam potrivim la gusturi... Daca nu se potriveste ceva, negociem si de obicei eu castig...
Am facut aseara cateva poze, sper sa am unde sa le descarc maine...