LMA-Copilasi de Iulie-August 2004 * 53
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina (prima data singuri dupa sase ani si mie mi-a iesit un herpes la gura! Aseara am stat de vorba pana la 12 noaptea...) |
a naibii viata asta Murphy cu voi non stop. bine macar ca ati vorbit
Gabi, felicitari pentru inchiriat apartamentul. sa fie cu noroc
cristalina spune:
Roxana, nu doarme Murphy! (astea sun din alea de povestit la batranete! )
Roberta ...daca te duci in alta camera dupa ce a adormit (sau de caldura) nu se pune
Andries, sa porti sanatosa rochia! Mi-a placut faza cu culoarea exteriorului...
Gabi, felicitari! Banuiesc ca acum o sa fie mai usor cu ratele si toate cele (mai ales ca vine iarna acusica si impreuna cu ea facturi mari la gaze...:))
Ce vreme super, cred ca la mare e perfect!(asta seara John ma scoate in "oras" sa mancam ...Magurele e o manutza de oras, in 5 minute de mers ai ajuns dintr-un cap in altul...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
citat din mesajul lui cristalina Roberta ...daca te duci in alta camera dupa ce a adormit (sau de caldura) nu se pune |
da' daca el adoarme pana ajung eu in dormitor??...sau sa renunt la dus si la spalat pe dinti ca sa ajung mai repede?
cristalina spune:
citat din mesajul lui roberta04 da' daca el adoarme pana ajung eu in dormitor??...sau sa renunt la dus si la spalat pe dinti ca sa ajung mai repede? |
O zi dus, o zi spalat pe dinti, o zi pauza...
Glumesc, pai si casa si afaceri...
kim222 spune:
Eu am venit acum de la plaja..de 10 ani nu am mai fost atat la plaja!
Mey eu am carat o amica dupa mine (ea fiind soferul) si am fost in toto ce exista in Cta! Tot! Nu gasesc gresie pentru parchetul ales (un teck pt ca ala pe care vi l-am aratat nu se mai fabrica )...si am ales ceva am adus acasa..lui Sorin i se pare banala..dupa ce acum 2 saptamani i-a placut ..Al meu sot a cedat..la interioare nu mai vrea sa alerge...si eu nu mai am unde sa merg
Mey la casa scarii ..un perete este la 3 cm deplasat (asta o refac azi)_...dar sus este diferenta de 12 cm! Nu se poate repara..ca sa intelegeti , daca te uiti de sus este mai lat decit jos..deci peretii nu-s paraleli..am aduc si prieteni ei nu considera ca este o problema...Sorin care este un perfectionist...iar vinde casa!Iar la usa la dormitorul lui Luca stalpii de la usa nu-s aliniati!
In plus mi-au murdarit rau de tot termopanele..sa vedeti ce smotru ma asteapta!
In concluzie ..avem o casa stramba!
Pofta buna Cristalina!
La multi ani Danut!!!!...si Andreas de Irrinuca!!!
Ioana unde umbli?
Andries..poze..poze!..macar pe pm
Daria de ce sunteti acasa?
Gabi cu cat ati inchiriat?
roberta04 spune:
Olivia, era haz de necaz - si eu si Cristalina suntem fara copii acasa, Cristalinei i-a iesit herpes, eu fug sa dorm separat
Si eu am descoperit aseara un perete stramb... O fi moda
Pe mine ma doare mintea cand calculez maruntisurile pe care le mai avem de facut / cumparat si care iar totalizeaza cateva mii de EURO
Vreau si eu la plaja...
kim222 spune:
Stramb adica neparalel?
Cine naiba s-a gandit sa masoare..asta nu m-a atentionat nimeni!
cristalina spune:
Olivia...ioi!
Pai aia inseamna ca va facura piramida'n casa...eu chiar ma gandeam ca si gabi, ca sunt peretii neparaleli dar nu mi-a trecut prin cap ca suprafata tavanului e mai mare ca aceea a podelei!
Spor la gasit gresie. Parchetul l-ati achitat deja?! Am uitat
Inca o data va urez nervi de otel si sa se termine repede.
kim222 spune:
Mey cum sa explic..daca esti la etaj si privesti casa scarii in jos *care scara interioara este pe doua nivele )...peretii din dreapta si stinga nu-s paraleli (asa cum este tavanul si podeaua)..cel din stinga se departeaza 12 cm (ca la trapez)..acum am fost mai clara? Nu se observa..deacat daca masori sau daca te uiti atent...asa ca ia masurati-va distantele intre pereti!