LMA-Copilasi de Iulie-August 2004 * 53

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Andreeapintr-adevar zona este foarte faina,iti incarci bateriile acolo,este multa liniste si muuult aer curat,nu avem curent electric asa ca nu exista tv/pc....seara stateam pe terasa la "vanat" de caprioare,Maria era tare incantata mai ales ca avea si binoclu...daca vrei iti trimit un borcan de dulceatza de afine....iar cand vii la ieshi te servesc cu o afino/zmeurata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ioana - super pozele, dar mai ales protagonistii! Vad ca sunteti mesteri gratargii, zona mi se pare superba!! Pupam pe Gorodica-cu-codite! (evident si pe cea mare si pe cea mica! )

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Monicule dar de ce trebuiesc scoase? Care este diagnosticul? Nu pot fi tratate medicamentos? Dar punctie biopsie fara ca ele sa fie scose nu faci? Vezi ca la Colentina fac biopsie si analize la orice "buba"..am colege care au facut stagiul de dermato acolo si asa se procedeaza!

Mergi la inceput

Ioana dulceturi pe canicula asta? Inseamna ca la voi la Iesi este tare bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut poze Dulce foc Maria
Ioana, ce gospodina esti, as vrea sa stiu si eu sa fac pt Giulia dar n-am mai incercat nimic de ani de zile.
Ea este mare fan zacusca, la gemuri ii cumpar de la magazinul italian, dar zacusca ... daca vedeti vreo marca intr-adevar gustoasa sa ma strigati

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Zacusca supe buna Mandy- zacusca taraneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cine vine la cafea ?
Una racoroasa ca la noi e furtuna Azi suntem libere si mergem sa vedem de alt curs de inot, sa vedem daca ne place apa mai rece
Kim, sar`na de pont Ma bucur de vestile bune si tin pumnii pt azi
Cristal, cum e Maria ?
Leeloo, Tudor cum e ?

Pup trupa si revin sa strig catalogul

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, prezent la catalog!

Tudor e ceva mai bine, dar inca tuseste si de dimineata iar s-a trezit cu ochii lipiti. Macar nu mai are asa de multe mucozitati - sper eu sa-i treaca. Sotul deja s-a panicat - ca nu ar fi mai bine sa-l vada un doctor?? Acum poate sunt eu mai ciudata, dar chiar sa ma duc la dr pentru orice tuse a copilului, mai ales ca nu a facut febra si nu e din ce in ce mai rau...in fine - il urmaresc si am sa vad cum evolueaza, sper eu, in bine!

Eu de dulceturi nu ma apuc - tot vreau sa ma adun sa slabesc - am nevoie sa dau jos multe kg, iar dulceturile nu m-ar ajuta...si eu sunt mare fan zacusca, dar zacusca de la soacra-mea - face o zacusca de te lingi pe degete, mincam cu borcanele - abia astept toamna!!

Azi am un program mai incarcat, sedinte cu seful care tocmai s-a intors din concediu...ce mai, o placere!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

noi ne topim..azi am zis ca nu mergem la plaja, mai ales ca Luca a venit terminat din excursia de ieri..plus radiatiile nasoale..
La Tudor nu-mi plac ochisorii lipiti..in rest cred ca trece si fara doctor..
Daria super..inot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza..meii si la noi este hot afara,in casa este inca bine
Acu sincer mie nu-mi place sa fac dulceturi si nici zacusca...da'mi-a fost mila de fructele de padure achizitionatesunt insa incantata de sucul pe care l-am facut...zacusca nu mancam deloc,doar uneori salata de vinete cu rosii.
Azi m-am tuns cam scurt ca mi se uscase rau varfurile...am vrut sa o conving si pe mandra dar nu a vrut...btw Cristalina cum mai sunteti?
In rest,mi-a venit vecinul din italia asa ca s-a apucat sa darame sufrageria...mi-as cumpara un pistol da' nu stiu de unde
Daria cred ca ai pus cam multe absente azi in catalog....Roxi este in concediu?....Robi cum te mai simti?...Andries cum a fost prima noapte in casa?

Mergi la inceput