LMA-Copilasi de Iulie-August 2004 * 53

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua mamici,

La multi ani Codrut!

Mult ani fericiti impreuna Olivia!

Imi propusesem sa nu deschid prea curand laptopul...

Mariei i-au aparut niste pete maronii pe pielea capului (maron ca de alunitza, arata cam ca alunitele de pe piele, sunt cam rosii si iritate in mijloc). Are trei, cea mai mare de marimea unghiei ei de la degetul mare.
Am fost la un medic, ne-a dat trimitere la dermatolog care ne-a dat trimitere la o clinica ...ca sa le scoata.
"cu alifie mami, cu alifie!?"

Doctorii (i-am dat si pediatrului telefon) mi-au zis sa nu ma agit si sa astept sa terminam vacanta, dar arata rau si partea nasoala e ca nu stiu ce sunt. Eu le-am vazut de abia ieri...evident ca am tuns-o (mie imi venea sa o rad in cap!)
Acum ma uit pe net, nici nu stiu dupa ce sa ma uit... M-am cam speriat...Sper sa nu fie nimic si sa raman numai cu sperietura.

Ma duc sa citesc. O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristalina, pumnii stransi sa nu fie nimic serios
Leeloo, pupam juniorul sa-i treaca bubitele
Roberta,

Sunt pe aici, scufundata in calcule

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cristalina - sunt hemangioame sau ce zic doctorii ca sunt? E o dermatoloaga care mi-a facut o impresie placuta la pediatrie la CMU - dr. Negreanu Rodica. Sanatate multa si sper sa nu fie nimic grav!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Cristal nu o tunde prea tare pentru ca soarele ar putea sa faca si mai mult rau. Mai cere si a doua opinie inainte de a te duce la clinica, la clinica sigur iti vor propune sa le scoti.

In ceea ce priveste supozitiile tale referitoare la ce ar putea fi....acum nici cu picamerul nu ti le mai scoti din cap. Daca vei cauta o clinica unde sa le scoti si sa ii faci biopsie te linistesti 100%. Oricum eu cred trebuie sa le scoti ca sa nu le zgarie non stop cu pieptenul... intrebarea este daca se pot scoate cu anestezie locala (ar fi ideal). Tinem pumnii!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Si pentru ca am iesit din sedinta.. cred ca in seara asta e prima seara cand vom dormi in noua noasta casa ...nu sunt inca foarte sigura, dar incercam

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

eu am cam lipsist pt ca ne-au venit toate neamurile cu mic si mare din USA..azi am ratat excursia la Gura Portitei pe motiv ca directorul de la Congaz a vrut se ne vada azi..asa ca m-am sacrificat si au plecat doar baietii mei..In urma interventiei la director..s-ar putea ca maine sa am acceptul Congaz si pot contacta o firma agreata de ei pt a demara lucrarea..dar nu-s sigura pana maine..m-au pus sa declar pe propria raspundere (la notar) ca strada este privata si ca nu am cum sa iau acceptul vecinilor pe motiv ca nu stiu cine are terenuri in jurul meu..bine ca s-a putut asa altfle nu stiu ce faceam.Daca era starada publica nu vedeam gaz anul acesta cu toata pila la director din motive financiare ale Congaz..plus ca ar fi durat 6-7 luni pana se lua autorizatie de construire a retelei..Vecinul meu fara pile a reusit sa puna gaze in 14 luni..nu uitati ca aici este republica Mazare!

in rest ma coco la 33 de grade..pt ca am gatit..
am fugit sa-i duc mancare tatalui meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Cristalina tinem pumnii sa nu fie nimic!
Andries sa fie intr-un ceas bun mutarea in casa noua!!
Leeloo insanatosire grabnica lui Tudor!
Eu azi am fost harnica si am facut dulceturi de afine/zmeura si muresi am reusit sa pun si ceva zoze de la munte
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/pojorata%20august%202010/?start=all
hai pupicei si o zi racoroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

eu am cam lipsist pt ca ne-au venit toate neamurile cu mic si mare din USA..azi am ratat excursia la Gura Portitei pe motiv ca directorul de la Congaz a vrut se ne vada azi..asa ca m-am sacrificat si au plecat doar baietii mei..In urma interventiei la director..s-ar putea ca maine sa am acceptul Congaz si pot contacta o firma agreata de ei pt a demara lucrarea..dar nu-s sigura pana maine..m-au pus sa declar pe propria raspundere (la notar) ca strada este privata si ca nu am cum sa iau acceptul vecinilor pe motiv ca nu stiu cine are terenuri in jurul meu..bine ca s-a putut asa altfle nu stiu ce faceam.Daca era starada publica nu vedeam gaz anul acesta cu toata pila la director din motive financiare ale Congaz..plus ca ar fi durat 6-7 luni pana se lua autorizatie de construire a retelei..Vecinul meu fara pile a reusit sa puna gaze in 14 luni..nu uitati ca aici este republica Mazare!

in rest ma coco la 33 de grade..pt ca am gatit..
am fugit sa-i duc mancare tatalui meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cristal si tin pumnii
ioana, ce frumos si mai ales calm la pojorata. maaamaa si ce pofta mi-ai facut cu dulceturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Kim - tin pumnii sa fie cu veste buna miine!
Andries - deci diseara...asteptam impresii miine!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput