LMA-Copilasi de Iulie-August 2004 * 53

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Kim - pai el de mic a avut pb cu ochisorii - bebelus a avut canalele infundate, apoi mi-a facut de multe ori conjunctivita. De la farmacie mi-au dat un feld e ser fiziologic oftalmic si unguent cu kanamicina. Eu i-am dat doar o zi cu unguent, probabil ca trebuie sa-i dau mai multe zile - asa ca de dimineata i-am dat din nou si o sa-i dau si diseara...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua! Ne-am intors in Romania...
In primul rand
La multi ani pentru sarbatoritii saptamanii: Patrick, Danut, Andreas si Codrut! Mamicilor, sa va traiasca flacaii!
In al doilea rand, Oliv - cat mai multi ani fericiti impreuna.

Acum despre noi si vacanta: drumul a fost criminal: 12 ore la dus, vreo 13 la intors. La dus a fost OK ca am plecat dimineatza pe racoare, dar a doua jumatate de drum in Bulgaria si partea de Grecia a fost canicula. Victor ne-a oprit cam la 1 ora jumate cu cerinte de kk iar Paul a vomat continuu tot drumul de la granita cu Grecia pana la ferry de Thassos in Keramote. Dupa ce ne-am plimbat pe apa s-a linistit La intoarcere am mers pe calduri. Iar Bulgaria sambata e intesata de politisti cu radare, asa ca am recuperat in ultima treime de drum. Din fericire copii au fost rupti de oboseala. Victor a dormit vreo 3 ore dupa ce am coborat de pe ferry, iar Paul 2 reprize: una dupa ferry - tot 3 ore - alta dupa Sofia - alte 3 ore. Ca urmare pe la 12 noaptea nu stiam cum sa-l mai adorm
Altfel totul a fost minunat. Insula este superba, sunt niste golfulete minunate, o apa clara si sarata, nisip foarte fin (enervant chiar ). Temperaturile inalte nu se simteau din cauza muntelui. Plaja e ingusta in zona in care am stat noi, dar n-am vazut nicaieri o plaja ca la Saturn, de ex. Apa e cam ca la Mamaia - putin adanca pe distante destul de mari - era o zone pe la 10 metri in care nu cred ca depasea 20 cm.
Pe Victor il extrageai cu macaraua din apa. Pe Paul era greu sa-l convingi sa se dezbrace - cam 15 minute dimineatza - si sa-l dai cu crema. Dupa asta cara apa non-stop pentru "castele" si s-a balacit continuu. L-au speriat cateva tentative de valuri, dar in zona cu apa mica o facea pe viteazul si se arunca in spuma.
Una peste alta a fost foarte bine pentru gashca. Poze - in w/e - am uitat decarcatorul la cumnata-mea...

Pe de alta parte Victor a plecat de luni la Tg Jiu - again - iar in w/e il duc si pe Paul. Pentru ca de 2 zile stau acasa - bona e in investigatii medicale de o saptamana si mai bine si va mai continua inca si saptamana viitoare - iar io mai tre' sa si muncesc Cel mai probabil incepe citostaticele saptamana viitoare. Vestea naspa e ca i s-a recomandat CT si cerebral... In functie de cum ii vor iesi analizele o sa vedem ce facem. Cred ca din septembrie mama si soacra vor face cu schimbul naveta la Bucuresti macar cate o saptamana pe luna Iar daca lucrurile devin "vesele" Paul intra la gradi... ceea ce nu e foarte vesel pentru buzunarul meu

Cam atat de la noi, deocamdata, cred ca ne mai auzim abea in w/e.
Va pup!

Mergi la inceput

Roller - bine ai venit! Asteptam poze, suna asa de frumos descrierea plajei...

Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci sunt mandra tare, Giulia e incantata sa mearga la bazinul olimpic in apa rece maine ne facem legitimatie verde
Deci imi cresc ficatii mi-am luat si ziua de maine concediu sa rezolvam actele Si pen`ca e asa de simpatica a scos si abonamentul al` de profesionisti care e doar 100 de lei, DD vad ca s-a gandit azi la noi

Roller, bine ati revenit, vrem multe-multe poze

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua doamnelor!

Multumesc frumos pentru lamuriri si urarile/intrebarile de sanatate.
Maria e okay, ea nu a avut vreo jena majora...numai eu sunt cu nervii zguduiti si cred ca nu o sa-mi treaca pana nu o duc sa o vada un dermatolog (pe care sa-l si cred adica...)
Pediatrul ei a zis sa stau linistita si sa nu-i stric copilului vacanta si ne-a recomandat canesten, dermatoloaga de aici a zis ca sa nu dam cu nimic si ca trebuie scoase. Diagnostic "pete pigmentate"! Pai vazui si eu ca-s pigmentate, dar ce sunt...In fine.
Am decis sa nu stric vacanta fetelor si sa incerc sa fac o programarela CMU kids dupa 15 august pana in plecarea la mare .

Olivia, in nici un caz interventie fara analize si investigatii!
Gabi, sanatate multa lui Tudor!
Ioana, tare frumoase poze. Viu io la dulceata si zmeuro-afinata...:)))Va urez sa termine vecinul cat mai repede cu reparatiile.
Andries, cum a fost prima zi in casa noua?!
Dana, sa va fie de bine concediul!
Daria, pai e bine daca Giulia mananca dulceata. Ale mele nu servesc desi mama face gemuri si dulceturi de toate fructele...capsuni, zmeura, cirese, visine, caise, prune, gutui...

Azi am culcat galustile impreuna (de obicei se iau cu joaca si inghionteala de nu pot sa le potoesc decat pe fiecare in alta camera)
Ioana sa trezit urland dupa juma de ora, deschisese okii si daduse cu ochii de Mariuca sforaind!
Aici s-a racorit, a tras o torentiala asa ca de abia astept sa se trezeasca sa dam o tura.
O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hello

Prima noapte a fost de pomina...am carat o parte din mobila cu un camion si apoi am mobilizat tot familionul sa vina la carat de saci drept pentru care la ora 22 aveam 6 masini in fata casei

Azi am continuat cu alta mobila, acum juma de ora am terminat dar nu mai pot. Ar trebui sa pun sacii la loc in sifoniere. Maine trebuie sa plec in delegatie dimineata devreme si nu stiu cum o sa ma pot mobiliza...

Buun...ne-au terminat tantarii mustele, gargaritele si fluturii... dupa ce am pus vreo 8 aparate de tantari in functiune a devenit suportabil. Copilul mic vroia "acasa la Busteni" ...nu stiu frate de unde-a luat-o el ca la Busteni e "acasa", ca si la mare m-a tocat cu Busteniul. Vecinii au facut crize de plans cand am carat mobila... ca unde ma mut si cui ii las ...dar mai lasati-ma frate nu ma mai jeliti atat ca n-am murit.

Azi am lovit un caine...unul din cei 6 pripasiti in fata casei...proasta s-a bagat repede sub masina la umbra, dar eu nu terminasem de parcat... nu cred ca o mai duce mai mult de 3 zile.

Dar cea mai tare faza a fost cand la 12 noaptea eu stateam cu laptopul in fata (ca ma uitam pe niste pdf-uri) si butonam automatizarea de la centrala, ca de' am centrala smechera care nu-mi face apa calda decat in timpul zilei intre niste ore (economie de energie) si eu ma chinuiam s-o lamuresc ca am nevoie urgenta de un dus!! ...evident instructiuni in Germana noroc de pictograme

Oricum sa modific "orele de apa calda" nu m-am lamurit (imi trebuie si mie manual intr-o limba mai cunoscuta in ro), dar am nimerit sa setez "party" si daca pun "party" imi face apa calda cate ore ii zic eu ca am party.

Cam asta e ... mai vedem si azi. Oricum, de dormit am dormit tun toti, chit ca latrau cainii. Dimineata a fost senzational sa aud cocosii... m-am simtit ca in concediu la tara

Andries

Mergi la inceput

Andries - stai ca ma destepti din ce spui tu acolo...ce fel de centrala ai? Teoretic si a mea are diferite butoane - party, eco (un icon cu o pusculita porc in care cad bani ) - dar eu ma gindeam ca alea functioneaza doar pt caldura ca deh, asa mi-a explicat nenea de mi-a montat-o, fara sa-mi lase de altfel si carnetul de instructiuni - cica sa caut pe net! E cumva un viessman?

Poze

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Andries - sa va fie de bine in casuta! Multa liniste si pace!

Monica, cand faci programarea la CMU kids, da un semn, poate ne vedem (lucrez 2 etaje mai sus ) Multa sanatate Mariei!

Paul doarme de aproape 3 ore. Astept sa se treeasca sa plecam in parc. S-a mai racorit si de 3 zile n-a iesit din casa

Daria, felicitari pentru abonament! Sa va fie cu succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, felicitari si spor la inotat!

Andries, super tare cu mutarea . Sa va fie de bine!

Andries, Gabi, ce tari sunteti cu centralele alea destepte cu purcelusi mi-a placut.

Dana, nu ajung la CMU kids deocamdata.
Am reusit sa-mi fac programare la doctorita dermatoloaga (Negrescu) care lucreaza la CMU kids dar imi facui la alta clinica de a lor, ca mi-a zis ca in sistem nu apare la CMU kids..?!?
In fine, avem o fereastra de doua zile intre bunici si mare asa ca nu prea aveam de ales (nu mai astept ca si asa am albit si cand ma gandesc la bubele alea ma trec fiori).

Ma duc sa fac baie la galushcutze. O seara frumoasa si o noapte linistita sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Si azi dau eu cafeluta de dimineata, daca tot snt home
Cristal, pumnii stransi pt vizita la doc, sper ca stii
Andries, vrem poze

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput