Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo spune:

La controlul de ieri mi-a spus sa fac bitestul care se face acum si eco imi face la consultul urmator peste 1 luna. Insa cand am sunt la medlife pt bitest mi-a zis ca nu se face fara eco; deci tre sa fac eco si acum (eu oricum as fi vrut sa fac, numai ca nu stiu exact la cine sa ma duc pt eco). Voi la cine ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Va multumesc enorm pt incurajari,no spa nu se gaseste aici dara fost mami acasa acum 2 sapt si mi-a luat ca ma gandeam ca o sa ma astepte un drum lung,aici daca ai vreo durere te sfatuiesc doctori sa iei paracetamol e singurul medicament permis gravidelor,nu am luat desi am avut niste dureri de spate ingrozitoare,acum ma doare rinichiul stang,voi ati simtit ceva eu acum cateva seri am simtit niste gadilituri asa ca un fluturas in burta(totata lumea radea de mine si sp ca e prea devreme,eu tot am mai simtit si asa ca nu am mai zis si m-am bucurat singura de fluturasi din burtica)Eu vin acum cu intrebari ca daca nu am doctori ca intreb va intreb pe voi:am facut eco la 11 saptamani si 4 zile si me-a sp ca are 38,2 mm credeti ca e ok,pe forum zice ca trebe sa aiba intre 4,5 si 5 cm,vai asa de bine era daca aveam si eu un doctor cu cine sa vb si sa imi explice,oricum ma bucur ca va am pe voi desi nu scriu eu prea des va urmaresc cu darg si am mare incredere in voi

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Sherbi, merci, cred ca s-a lamurit inte timp respectiva, ca am vazut ca i se explica. Se temea sa nu fi eliminat cumva dopul si sa nu-si fi dat seama. Eu n-am avut alt sfat decat sa dea o fuga pana la doctor.
Faza cu infofolitul la noi a ramas de pe vremea cand era extrem de frig in case. Eu tin minte ca nu aveam caldura si in prima iarna eu am stat la bunici la Ploiesti, pt ca ai mei razuiau peretii, care erau plini de gheata! La bloc!

17+
Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut her up with chocolate :-p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lo bine ai venit
trebuie mai intai sa faci morfologia si la max 48ore se face si bitestu.
la medlife costa 195 ron

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lo morfologia trim I mi-a facut la Medsana dr. Hadi. Eu am facut doat triplu testul, bitestul l-am sarit; acum stau cu gasca de iepuri la morcovii din dos si astept rezultatul.

(mai scrie 6 mesajele)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo

La controlul de ieri mi-a spus sa fac bitestul care se face acum si eco imi face la consultul urmator peste 1 luna. Insa cand am sunt la medlife pt bitest mi-a zis ca nu se face fara eco; deci tre sa fac eco si acum (eu oricum as fi vrut sa fac, numai ca nu stiu exact la cine sa ma duc pt eco). Voi la cine ati facut?

Bun venit!

La Medlife eu am mers la Popa Mirela care imi supravegheaza si sarcina ins aea face ecografii doar pana la cea morfofetala din trim I (adica cea necesara pt DT). Apoi recomanda alt medic.

ea mi-a recomandat pt urmatoarele ecografii pe dr Alma Georgescu si Muntean Andreea.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 15+

Mergi la inceput

Lo bine ai venitsa ai o sarcina usoara si multe bucuri

14+

Mergi la inceput

Lori, tinem pumnii! Mama lor de statistici!!!Asa m-am saturat de medicii nostri si incompetenta lor, de-mi vine sa le dau foc! Am auzit mult prea multe cazuri de rezultate aiurea la TT si ulterior chiar si la amnio. Si cand spun aiurea nu ma refer la rezultate proaste, ma refer la analize facute aiurea
Va rog pe toate, daca Doamne fereste vi se intampla, REPETATI orice analiza, eventual la alt laborator.

17+
Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut her up with chocolate :-p

Mergi la inceput

Lo, bine ai venit!
Mie medicii (2) mi-au recomandat sa fac doar triplu test, deoarece daca bitestul iese prost nu exista alta varianta decat sa astepti si sa faci oricum si triplu test. Nu se face nimic dupa bitest (probabil si pt ca e prea devreme pt amnio, iar alte metode de a investiga, la noi cel putin, nu sunt). Asa ca in cel mai bun caz, ai dat banii degeaba, ca oricum TT tre' sa faci, iar in cel mai rau caz ai dat banii degeaba si te mai si stresezi pana faci TT, care de multe ori iese ok in ciuda rezultatului de la dublu test.
My 2 cents

17+

Mergi la inceput

Vai acum chear incep sa ma ingrijorez cand va adud cu atatea analize de facut si atatea rezultate mie de ce nu mi-se cere sa la facjavascript:insertsmilie('')

14+

Mergi la inceput