Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Shubulina sa stii ca si eu am intepaturi cand in stanga cand in dreapta.

Bebelu sa stii ca si eu as manca in continuu, mananc cu toata lumea care se aseaza la masa

Uff iar tre sa fug ca s-a trezit, nu mai pot sta

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 14 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

moamaaa ce de gravidutze..
lobine ai venit printre noi
vasvor fi bine toate.n-are cum altfel
eu mi-am facut toate analizele cu 2 saptamani inainte de et..si stateam cu morcovul cu tot cu iepure ca daca era ceva nu aveam timp de tratament..dar Dumnezeu a tinut cu noi
oricum ma gandesc sa le repet iar..si ce sa mai emotii sunt de fiecare data..noroc ca ne-am nascut in timpurile astea in care se pot trata multe

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

deci la perima vizita cu Midwife am facut Hb,grupa de sange,anticorpi,Rubrola,Hepatita B,Syphilis,HIV,MUS,Chlamydia,iar testul pt DS lam refuzat si anazila de urina

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

babycry stai linistita
zi mersi ca nu te pune sa faci atatea analize ca e un super stres. crede-ma
dupa mine nu faceam decat alea de sange uzuale, urina si eco atat.
in rest...te pune sa le faci sa le mai bagi lor ceva bani in buzunar.
k in rest...
mie mi0a gresit analiza de cmv. si am tras ditai sperietura.
dupa ce k am mers si am dat inca 1 mil sa-l refac, am mai stat intr-un stres groaznic o sapt intreaga.
nu ma intreba cum au fost zilele alea./
asa k mai bine stai linistita, bucura-te de sarcina, fii optimista si pozitiva si cam atat. e imp si pt bb sa fi relaxata si linistita

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Pentru o durere cruntaaa de cap eu am luat de disperare un no spa.
Nu stiu dc a fost efectul placebo sau nu dar a mers, stiu ca no-spa ar tb sa relaxeze venele sau ceva pe acolo..se dilata.

18+

Mergi la inceput

Asa e Bebelu,dar cateodata asi vrea sa stiu si eu mai mult,intradevar nu se fac multe investigati dar nici nu platesti nimic pt ce se face,nu se platesc analizele si nici cele 2 eco,dar mereu ma intreb cu poti preveni ceva daca nu sti ce se intampla,ma obisnuesc eu cu ideea dar nu ma pot bucura de momente pt ca nu stiu ce se intampla si abea astept sa treaca sa timpul si sa il tin in brate sa stiu ca e bine si inloc sa ma bucur de cele mai frumoase 9 luni eu nu stiu cum sa fac sa treaca mai repede

14+

Mergi la inceput

Dar gata cu gaicareala ca bebe im arata el din plin ca e bine burtica creste nu foarte tare dar simtatorfluturasi din burtica pe care ii simt din cand in cand e tot bebe care cred ca se zbate le acolo nu-ma nu-ma sa o faca pe mami sa taca ca totul e ok

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

dar nu poti sa mergi sa faci eco la particular? sa platesti?
k eu mai am momente cand nu mai pot sa astept pana m-a chemat medicu, si ma duc repede la o clinica, platesc si vad ce face bb

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Pe buburuzoiul nostru o sa il cheme Darius Alexandru
Si noi deja am inceput sa vorbim cu el si sa-i spunem pe nume..hihi

Legat de analize eu am facut tot ce se poate face sincer, chiar mai mult decat a zis doctorul ginec. dar fara sa ma stresez cat timp astept dupa rezultate. De ex. am facut si TT chiar dc mi-a zis ca nu era nevoie (ca a iesit bine DT), iar acum mi-am refacut niste analize din cele uzuale..si bine am facut ca mi-a iesit o anemie usoara.
De asemena eu mai fac uroculturi des ca ma stiu cu probleme, doctorul cand i-am zis ca am avut probleme cu asta nu mi-a zis nimic cu toate ca eu zic ca asa era normal din moment ce inainte faceam din 2 in 2 luni infectii.

18+

Mergi la inceput

Sa va sp o chestie care pe mine ma socat enorm cand am auzit in ziua in care nasti daca nasti normal si nu prin cezariana dupa 5 ore te externeaza iar daca nasti prin cezariana dupa 24 de ore. Eu am ramas blocata cand me-a sp moasa,a incercat sa ma linisteasca sp ca timp de 14 zile va veni moasa acasa sa ma verifice pe mine si pe bb. Tot nu pot sa inteleg cum pot face asemenea lucru ?????????????????

14+

Mergi la inceput