Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ANKA, bine-ai venit!
Cit priveste avantajele/dezavantajele, eu de mult ma chinui sa explic naivilor ca nici in alte tari nu umbla cinii cu covrigi in coada. Ca statul roman inca ofera muuulte romanilor. Nu neg occidentul sau alte tari f civilizate, zic numa ca prea vedem numai relele din tarisoara noastra... Eu am fost multumita ca-s in Ro cind am vazut conditiile oferite de statul francez surorii mele (care din fericire a avut posibilitatea sa opteze pt o clinica privata). Dar pina la nastere, n-a pupat un medical, nu conta ca lesiana (de tot!) de 3 ori pe zi si ca-i era f rau. Apoi, dupa, la 3 luni (sau chiar mai devreme) a trebuit sa plece la munca, gata, se terminase postnatalul. A, dreptul la alaptare, fa naveta sau cara-te cu bebe dupa tine, daca vrei drepturi. Asa ca a bagat bona la 3 luni... Trist.
Evident ca statele astea dezvoltate sunt asa c-au cap si ca stiu cum sa economiseasca, evident ca apropierea de natural si de nasterea naturala va face generatii mai puternice si mai nondependente, evident ca medicamentele primite cu duiumul nu fac decit sa ne scada imunitatea... Dar parca nu vrei sa incepi intarirea cu tine...

PUPI,
Gabi, Ioana si bebe de 12s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Anka bine ai venit! Deci se poate si mai rau Aici happydurala e la putere, nu stiu pe nimeni care sa fi nascut fara epidurala. Toate ca toate, insa concediul de 16 saptamani, mi se pare cel mai greu de suportat. Si aici era la fel pana acum cativa ani, dupa model american. Bine ca le-a venit mintea la cap.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -11+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ola burticute, am recuperat si eu ce ati vb voi azi.
Bun venit noilor burtici sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi.
Pot sa zic ca azi m-am "plimbat" de dimineata de la 10 pana la 14.. Ma dureau picioarele de nu stiam cine sunt.
Foarte interesant mod de abordare a femeilor gravide in alte tari. Ma refer in special la nastere. Cum sa te duci acasa dupa 3-5 ore? Te mai chinui vreo 24-48 de ore acolo si pe urma tre sa te simti fresh sa pleci acasa..
Cred ca a innebunit lupul.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Am uitat. Felicitari Roxx pr fetita. Sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtica pana la temen.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Lor li se pare ca acasa te refaci mai bine. La unele femei asa e. Care nu suporta spitalele de nici o culoare. Am avut o prietena care voia sa fuga din spital, nu stia cum sa iasa mai repede, si astia n-o lasau.

Eu una prefer sa stau, sa fiu eu sigura ca e totul bine. Mai ales eu am avut o epiziotomie de toata frumusetea, mi-au pus sonda imediat ca mi-au zis ca ar fi un chin sa incerc sa ma duc la baie. Am stat cu sonda vreo 2 zile. Si normal, 2 zile am dormitat continuu, pentru ca nu mai dormisem de 4 nopti, am stat in travaliu 3 zile si somn in zilele astea ioc. Bine, am dormit si acasa, ca n-aveam copilul, el a ramas la spital, fiind prematur, inca 3 saptamani. Mergeam dimineata si plecam seara, noaptea ma odihneam , cu sculatul la 3 ore pentru muls.

Gabi asa e, nu exista locul perfect. Totul e sa-ti gasesti locul care ti se potriveste cel mai bine, slava Domnului, acum avem posibilitatea sa facem chestia asta. Am intalnit aici multi imigranti nefericiti, pur si simplu locul asta, stilul de viata, mentalitatile nu li se potrivesc. Eu mereu mi-am zis ca daca nu ma adaptez vin acasa, fara nici un fel de rusine. Dar iata ca m-am adaptat si-mi place, din fericire. Ca inca o emigrare m-ar cam termina psihic.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -11+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am revenit

BebyCry stai linistita ca nici eu nu am facut nici o analiza si nu voi face decat analizele normale si toate ecografiile

BabyCry dar care e explicatia pentru asta?de ce nu faceti mai multe eco?

Gabi de cele mai multe ori bunicii sunt vinovati pentru infofolirea copiilor, e o adevarata lupta cu ei pe tema asta

Roxx felicitari pentru fetita!!!!!!!!!!!!!!

Anka maria bine ai venit, nici nu stiu ce sa zic....probabil ca moasele alea sunt f bine pregatite

Gabi ai zis foarte bine despre tot legat de tara noastra

|Eu am fost cea care am zis sa va adaugati la semnatura cate saptamani aveti ca mi separe mai usor de urmarit, ca suntem uituce in perioada asta, fug si eu sa schimb semnatura

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 14 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

noi suntem super privilegiate cu cei 2 ani de stat acasa cu copilul. nu stiu daca mai sunt tari ca a noastra din punctul asta de vedere.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 10+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

bine v-am gasit burtici

Roxana..felicitari pentru fetita, sa fiti sanatoase

Lo..bine ai venit,sarcina linistita si frumoasa sa ai

Simo 17 +

Mergi la inceput

Mie mi-ar conveni sa plec acasa repede din spital dupa nastere..totusi,nu dupa 5 ore cand nici nu ma pot da jos din pat..dar dupa 12 ore ar fi suuuper
mult mai bine si mai repede ma refac ''acasuca'' la mine
spitalele ma omoara ..eu dupa ce am nascut fata,am stat 3 zile in spital intr-o depresie generala..plangeam intr-una ..numa cu ochii umflati eram, am plecat la cerere iar cand am ajuns acasa deja faceam glume (tot pe seama mea, dar era ceva macar )

Simo 17 +

Mergi la inceput

Organismul meu a intrat in concediu deja..mai am doua zile dar innebunesc..ma simt fff obosita, abia ma trezesc dimineata cu dureri de cap..la birou primul lucru beau o cafea si nu ma baga nimeni in seama vreo 2 ore de teama sa nu urlu la ei..sunt cu fundu in sus rau, nici treaba nu am in perioada asta si ma plictisesc de mor, ma uit la ceas de imi vine sa il arunc, trece greu timpul..

Simo 17 +

Mergi la inceput