Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

doamne Baby crycum sa te lase sa pleci la cateva ore dupa ce nasti?
ciudata tarascuze dar nu m-am putut abtine..e ciudat sa faci asta,pai mai bine nasti acasa ce naiba
sa dea Dumnezeu sa fii ok si sa te simti minunat si sa nasti repede

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

peste tot sunt plusuri si minusuri
asta e
ne multumim cu ce avem, dc nu putem merge in alta parte unde ni se ofera mai multe.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bebycry vezi sunt si avantaje... stie statul ce face cu banii, au considerat probabil mai ptorivit sa taie din investigatii inutile si sa puna banii pentru concediul maternal ca atunci ai mare nevoie de ei.
Totusi sa mergi acasa in aceeasi zi dupa nastere mi se pare cam drastic asa... Numai si pentru somnul ala si ar trebui totusi sa te tina vreo 2 zile (aici cam asa te tine) caci acasa adio somn.
In state se practica mult nasterea de acasa, eu una as muri de frica. Am avut intr-adevar experiente neplacute la prima nastere insa nimeni nu-ti poate garanta ca totul merge ca prin minune, nu stii niciodata ce se intampla. Mie una nu-mi place conceptul de nastere familiala, la care asista toata familia, si copii si filmata de la un capat la altul... Eu i-am zis sotului sa nu-l prind cu camera de filmat inainte de a iesi copilul.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -11+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Eu va trebui sa semnez ca nu vreau sa nasc acasa mi sa oferi si explicat in mii de feluri toate variantele,acasa,la piscina,la clinica sau la spital si bine inteles ca am ales spitalul dar a trebuit sa semnez pt fiecare varianta refuzata,ciudat si cu trimisul asta acasa dupa ce nasti la doar 5 ore dar daca aici toate asa au nascut si asa e procedura asa am sa fac si eu nu am de ales oricum

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mai,uitati-va un pic pe OTV.Cica au gasit astia in State milioane de cosciuge,pregatite nu se stie pentru cine.

13+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Bebelusul nostru este o bebelusa!!! Asa ca de azi putem pune pe prima pagina caruciorul roz

va pupacesc, schimb semnatura, citesc ce ati scris azi si revin!

_
BB e deja pe drum
Roxana 15+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bravo Rrox felicitari pentru fetita cu fundita! Hai fetitele, sa ajunga baieteii din urma!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -11+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Salut la toata lumea!
Sunt si eu o burtica de 15 sapt., va urmaresc de la inceputul odiseei dar nu m-am inscris pe lista pt. ca-mi este foarte greu cu scrisul, mereu tre' sa citesc 2 cap. din urma. Plus ca fiind la prima sarcina, chiar n-am nici un sfat sa dau, sunt nula.
In schimb va urmaresc si mai invat una alta.
Apropo de ciudatenii de prin alte tari sa va zic de prin Olanda adunate: aici se naste acasa, fara epidurala (asta e pachetul de baza, rambursat de asigurari). Moasele (nu vezi un doctor decat daca esti bolnava de ceva care poate afecta bebele) sunt firme particulare (firme de moase, stiu suna amuzant) si sunt cele care urmaresc sarcina, inclusiv nasterea.
Poti sa alegi sa nasti la spital dar te duci acolo cu moasa si nu cand ti se rupe apa ci pe la dilatatie 4 (te duci cu masina personala). La spital sunt niste sali speciale care practic sunt inchiriate de aceste firme de moase. Nu vezi nici un medic daca totul decurge normal iar moasa trebuie sa elibereze sala in 3 ore dupa nastere. Deci dupa ce nasti te scoate pe hol cu bebeul in brate si astepti pana moasa curata sala, apoi pleci acasa (3 ore, da?).
Eco se fac 2: la 12 si la 20 de sapt. Epidurala nu prea exista, ca n-au anestezisti care s-o faca (plus ca au si un fel de a descrie procedura ca mamele aleg singure sa nu faca asa ceva). De lucruri sfinte ca cezariana nu mai vorbesc, pana sa te taie te chinuie ca pe caini cu forceps, vacuum, etc.
Boon, concediul e de 16 sapt. (si inainte si dupa nastere). Nu exista reducere a programului de lucru sau alte d-astea. De fapt nu exista nici un fel de drept ca si gravida pe principiul ca nu-i o boala, e ceva natural.
Io daca sunt sanatoasa si ma ajuta Dumnezeu vreau sa vin in Ro la 34 de sapt sa nasc acasa.
Daca e cineva interesat zic si avantajele

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Roxana,felicitari!
Anka-Maria,bun venit si tie!

13+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Buna ANKA felicitari de sarcina si sa sti ca te inteleg perfect,nasol de situatie dar tu fi optimista si fi relax bebe are nevoie de relaxare si multa incredere in tine si el suntem pe teritoriul unei tari in care doar legatura ta cu el te poate ajuta cel mai mult,eu asa fac am incredere in bb si sper sa treaca timpul cu bine si cat mai repede sa pot sa il tin in brate

14+

Mergi la inceput