Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele ce mai mancati? Doamne ai grija si de noi 23+ |
salata de vinete
aseara am facut carne de vita cu ciupercute si mamaliguta
azi n-am idee, ca o sa ajung tarziu si obosita.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
balanta_tm spune:
Eu o sa mananc niste somon la cuptor. Nu prea ma mai atrage pestele incepand cu trimestrul II de sarcina, insa incerc sa mananc de 2 ori pe saptamana.
As manca niste gogosi , dar nu am de unde sa-mi cumpar pana la pranz.
21+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena
ratusca83 spune:
neata!!
fetelor m-am trezit cu o mare durere de cap in zona fruntii..ori este de la stres,pt ca azi am morfologia, ori de la vreme,ori n-am dormit eu bine...
aseara am visat ca nascusem si copilul era negru...valeuuuu..ce vise pot avea..
imi pare rau pt colega din odisee care a pierdut sarcina....
ieri va spuneam ca am facut mancare..supa de rosii si un ghiveci de legume si m-am gandit eu ca sa nu mai pun carne in mancare ca e mai buna asa..vine sotul acasa,ii pun sa pape imi spune ca este buna iar apoi a trebuit sa plece pana la firma...ce credeti?? cand se intoarece acasa vine cu vreo 5 casolete de carne si de pui si de vita...pt ca a crezut ca nu avem carne in congelator...si eu care eram f mandra de mancarica mea dietetica.aaaa si aseara si-a facut fripturica la cuptor...
doura multumesc de PM...este bine ca am schimbat parolele pt ca avem acces doar noi,cele active
miruna,symo,joann,beatrice cum va simtiti??
letzy ma bucur ca esti bine si tu si bebe.. ce a zis Topolog de contractii?
pupici la toate
22+ si ingeras in ceruri
DIMITRA_R spune:
buna dimineata!fetelor
felicitari! fetelor care au schimbat semnatura,care au aflat carucioarele ce culoare au,si celor care au fost la eco,felicitari!tuturor pt vestile bune!
toate fetele care sunt nevoite sa stea la pat,si nu am cuvinte,sunteti eroine...am fost nevoita 4 zile sa stau la pat si am crezut ca inebunesc,plangeam toata ziua,si va trimit o
daca puteti sa-mi dati si mie parola cea noua...
de citit va citesc ,dar cu scrisul mai greu,vineri o sa plecam in vacanta,si o sa vin pe 12 august,sper sa pot recupera...
ah,fetelor eu am nista arsuri de stomac,de mor,mai ales daca beau suc de portocale,offfff
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)21s
ana_o spune:
Buna dimineata si de la mine!
Doura, multumesc ca ai trimis tu noua parola, eu am picat la somn imediat.
Balanta, nu astepti mult dupa Flavius, asta daca-l rogi sa te programeze inainte de 4 dupa amiaza. Oricum, rare sunt cazurile cand astepti, la senior se decaleaza si se sta prea mult. Ah, luni si marti nu e la cabinet,(in complex, langa Euro Hotel), are la Ghiroda si la Resita program. Iar vinerea nu prea vine, deci miercuri sau joi te poti programa linistita. Daca te decizi, anunta-ma pe mine si iti fac eu programarea fara probleme. Ah, pentru bunica ta e suficient sa aprinzi o lumanare si sa-i dai ceva de pomana.
Citesc ce s-a mai scris si revin.
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
mirunam spune:
Neata!!!
Ma bucur foarte mult ca ati schimbat parola (Doura). Camryana a fost avertizata inca de cand era in odisee sa scoata link-ul. Este vorba de corectitudine si atat. Cat timp sunt pozele tuturor in album este normal sa hotaram toate daca facem sau nu public link-ul. Cine doreste sa aiba poze la semnatura poate sa isi faca album propriu. Noroc ca ne-am invatat minte.
Referitor la superdezbatutul subiect "bebe in camera", inca o data dau dreptate Olgutzicai. Sa privezi bebele si de o nastere normala (voit sau nu) si de prezenta mamei este prea mult pentru el. Sigur, nu isi va aminti la 18 ani ca mami l-a nascut prin cezariana si mai mult l-a vazut a doua zi, nu il va traumatiza pe viata, dar e pacat si pentru copil si pentru mama. Greu este oricum, indiferent ca nasteti normal sau cu cezariana.
Joann, al meu are o pasiune pentru loviturile in vezica. Ma straduiesc sa il fac sa se intoarca prin tot felul de metode, dar la tine cu doua e mai greu
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Beatrice, despre ce consiliere intrebi ? Uite, din ce spune mamica respectiva la subiectul alaptarii dupa cezariana, nu imi place ca a alaptat de abia dupa 24 de ore...dupa ce ca saracul bebe e extras cu forta din burta, adus in lumea asta plina de zgomote ciudate si de lumini puternice cumva impotriva naturii si a vointei lui...sa il lasi atat timp singurel fara mami, fara tzitzi...nu e, ok, de viata si de moarte asta, dar...mai bun Municipalul din punctul asta de vedere, il ai pe bebe la san imediat dupa nastere, daca nu ai probleme stai mai putin de 24 de ore in postoperator... Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
nu stiu ce sa zic, chiar nu stiu. La curs, moasa a spus ca si daca facem cezariana, lucru care nu se incurajeaza la ei deloc, te obliga ca dupa 9 ore sa te dai jos din pat. Eu vreau sa mai ma interesez, stiu ca exista la ei sistemul rooming in, sa-ti aduca bebeul la pat.
24+
ana_o spune:
Siema, foarte frumos numele ales de voi, asteptam link cu trimitere la caruciorul mult visat!
Madanic, ne bucuram ca totul a fost bine la echo!
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
JoAnn spune:
ratusca mult noroc la eco , sa vii cu vesti super bune .
eu ...iaca prin pat ...mai "frunzaresc" netul.
tre sa merg si eu zilele astea la dr. mea sa imi masoare colul, ca nea doctoru nu a avut chef sambata...
si sa ma gandesc daca sa imi fac vreo programare pe sapt viitoare la un eco mic sa vedem fetele bubulineler
in rest nimic nou...
chiar ii ziceam sotului ca in septembrie numa in pat o sa stau sa nu nasc prematur...ca am o frica....
lorin7774 spune:
Sun, multumesc
in legatura cu mancarea, in afara de salata de vinete nu mai stiu si nu mai vad nimic...... in we am facut supa cu galuste si pulpe de pui cu sos de legume
azi iara tb sa gatesc ceva...dar inca nu stiu ce
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
21+