Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Simona, bine-ai revenit! Ti-am simtit lipsa! Ma bucur ca ai avut parte de clipe frumoase! Pupici si imbratisari!
Sorina, imi pare rau ca pofta mea de coliva v-am transmis-o si voua, azi fac din nou, ca si eu poftesc la ea de atunci(nu mi-am facut decat putin, sa-mi satisfac pofta imediata, dar vad ca nu mi-a trecut).
Lorin, felicitari pentru cea de-a doua capsunica, imi imaginez ca Miruna e tare fericita pentru veste! Lasa, o sa se bucure si tati de veste!

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

fetelor eu am trimis pm-uri cat am putut..cu toate ca-mni merge netul ingrozitorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ral-eli ..
siema ce carucior???

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

Multumesc Doura!
Multumesc Joy!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Joy,Visari,Ana,Ratusca va multumesc mult!
Dr Topolog a zis ca sunt normale contractiile BH si ca tot o sa am de acum.
Si fetita mea are ce are cu vezica,am uneori senzatia ca o sa fac pe mine.
Si mie imi place Iris,Iris-Maria mi-ar fi placut dar nu a vrut sotul.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

25+

Mergi la inceput

Sunset, Amelia, mai rezistati un pic... ca apoi puteti intra in concediu. Amelia, tu ziceai ca n-ai vrea sa-ti lasi jobul din cauze administrative?! Ca ti-e teama de ce vei gasi cand te vei intoarce si ca mai bine stai acum cat poti, sa-ti lasi treburile in ordine? Pai... o sa poti? Nu ti-e greu??

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ratusca, stai linistita ca totul e bine si ne vei da numai vesti bune! Eu sunt cu eternele dureri de simfiza. Este de nedescris. Am senzatia ca ma rup in doua.

Sunset felicitari pentru semnatura!!! Cu mancarea sunt in pana de idei. Un lucru e cert, azi fac niste painici cu branzica ca am o poftaaaaa maaaaaareeeee.

Ana, am citit si eu povestea baietelului nascut la 25 de saptamani . Foarte trist ca nu a reusit saracutul. Nu stiu daca ai observat insa mamica era disperata dupa un neonatolog bun si a vrut chiar sa mute puiul la alt spital, dar nu a fost posibil fiind foarte riscant. Aici am inteles ca obsesia mea cu neonatologul nu este inutila si este valabila chiar daca bebe se naste la termen. E trist ca la noi in tara o mama trebuie sa evalueze o mie de aspecte inainte de a hotara unde naste...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Cat despre mancare,eu am facut ieri o supa de taitei.Foarte buna dar cred ca-mi iesea mai buna daca faceam eu taiteii.Mai am o salata de ardei copti si cam atat ca imi e cam lene sa fac prea multe.As manca clatite dar chiar n-am chef sa ma afum azi,poate maine.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

25+

Mergi la inceput

Corina, si eu raportez dureri de spate, ingrozitoare de-a dreptul. De ridicat nici nu se mai pune problema... Multa sanatate!
JoAnn, bebe David imi "ofera" aceleasi "placeri", adica un piciorus in vezica tot timpul si mersul la baie a inceput sa-mi displaca total, mai ales noaptea! Plus ca am inceput sa ma trezeasca dimineata ca da din manute(stiu cum e pozitionat) si nu mai are stare. I-o fi foame, nu stiu... dar zilnic, la aceeasi ora, 8.30-9.
Sunset, azi fac din nou salata de vinete si coliva. Probabil ar mai trebui sa gatesc ceva pentru domnul iubi, dar nu vreau sa se invete rasfatat dpdv culinar. Asa ca mai meditez daca ma apuc sa gatesc in plus fata de ce am in plan.

Ana

Mergi la inceput

Miruna si eu am cand si cand dureri,presiuni pe simfiza.
Am uitat sa intreb medicul ieridar cred ca de acum sunt normale,nu?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

fetele ce mai mancati?

Doamne ai grija si de noi 23+

eu as manca non stop rosii, mi-am facut provizii de la tzara ca nebuna ca-s netratate si cu gust si acum nu mai am loc in frigider de nimic, cat de multe rosii mi-am achizitionat. De curand am primit rosii de tzara din Bulgaria

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Miruna si eu am cand si cand dureri,presiuni pe simfiza.
Am uitat sa intreb medicul ieridar cred ca de acum sunt normale,nu?

25+

Mie dr. mi-a spus "nu e normal dar nu ai ce sa le faci decat sa stai cuminte". Bine ca la mine orice as avea ma pune sa stau cuminte

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput