Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
douradoudou spune:
si eu am spus tot huggies mie alea mi s- au parut ok si neplasticoase ..
girls pe mine m- a trezit buburuza asta cu niste lovituriiiiii . ... Acum s-a linistit si vreau si eu sa . va pe toate fara exceptie. c ya
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu
simona-maris spune:
Buna dimineata,fetele!SA aveti o zi minunata!
Eu mi-am facut de cap rau in ultima vreme!Am fost pana in Vatra Dornelor,cu masina,stiu ca am riscat mult cu problema mea (col de 2.3 cm),dar nu puteam lipsi,pt ca l-a facut pe cumnatul meu preot.Am fost la Lacul Rosu,prin Cheile Bicazului...Doamneeeeeeeee ..e superb,dupa atata timp de stat in pat ,in Bucuresti.
Nu am avut probleme mari,doar mi s-au umflat mainile si picioarele,si mi-a crescut putin tensiunea(13 /8),dar l-am avut pe tata cu mine,care e medic obstetrician,si d'aia m-am avantat asa.Acum mi s-a dezumflat tot,si sunt bine..ma pregatesc sa merg la un control.
M-a enervat soacra cu infasatul ,dar oricum,scap eu repede de ideile ei anacronice,pt ca sta la 300 de km de Buc
La ce ati discutat despre scutece ...nu ma pricep,sunt la prima sarcina,iau si eu invatatura de la voi
Ne mai auzim ! Va pup pe toate ,si pe bebei
sorinaalex spune:
Neatza fetelor!
M-am trezit asa cu o stare nasoala din cauza unui cosmar .
Ce bine ca ati schimbat parola la picassa, chiar aveam un stres. Am vrut sa va scriu si eu ieri insa am citit ce ati scris si am adormit inainte sa apuc sa raspund. In ultima luna am fost destul de sedentara din cauza unor dureri de burtica, iar ieri am mers 3 ore pe jos. Mai aveam un pic si ajungeam sa merg in maini . Cand m-am asezat, mi-a tras bb niste picioruse. Cred ca in capsorul lui era ceva de genu': "mama, tu esti sanatoasa sau...?" .
Alina (Vasari) m-ai omorat cu pozele alea de tarte!
Ana, pana la urma am rugat-o pe mama sa-mi faca macar un castronas de coliva. Am zis eu ca ma amagesc cu altceva, si pe moment tine, insa dupa aia tot la coliva ma gandesc .
Cine se indura si de mine sa-mi trimita parola de la picassa, plz?
Nu am fost prea activa in ultima vreme pt ca ma pregatesc sa plec luni in concediu pentru 3 saptamani . Nu dati cu rosii, va rog! Stiu ca asa suna tare bine, insa daca va spun de cand nu mi-am vazut sotul va sochez si nu vreau. Si in astea 3 saptamani in care ne vedem, nu are nici macar o zi libera . Asta e, macar il vad .
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!
17+
lorin7774 spune:
buna dimineata !
raportam un rezultat bun la morfofetala, bb e in grafic, de fapt in toate graficele alea de pe acolo, e bine si normal dezvoltat si este fetita - spre bucuria mea si a Mirunei ! cu sotul cred ca mai avem putin de lucrat, dar ne descurcam noi cumva...
asa ca, ie-te-ma cu carucior roz ...
multumesc pentru parole si la toate fetele
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
21+
sunset_zuzi spune:
neata azi dam de baut ca schimbam semnatura si intram in 6 luni ...Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit
doura saru`mana de parola
Imi e din ce in ce mai greu sa vin la birou, mai ales ca de vreo 3-4 nopti nu-mi mai respect programul de somn si dimineata imi pica ochii in gura...ma simt super obosita ...dar slava Domnului bebelina mea e jucausa si mami o iubeste maximmmm
lorin felicitari pentru bebelina
Doamne ai grija si de noi 23+
amelia_ilie spune:
Buna dimineata!
Felicitari pentru ecografii, carucioare, vesti bune si schimbari de semnatura!
Eu ca de obicei am super multa treaba la serviciu, cam pentru 3 oameni - analiza de consum de consumabile pentru 6 luni din 2010 pe fiecare tip si compartiment. Si de luni probabil incepem lucrul pentru bugetul de 2011 (si trebuie terminata analiza asta idioata). Prevad niste zile pline si la job si acasa (deh, daca pot intra pe pc de acasa, asa-mi trebuie!). Noroc ca s-a facut un pic mai rece afara, ca pot si eu respira.
Va urez o marte usurica si cu vesti bune de peste tot !
19+
JoAnn spune:
buna fetele
bubulinele mele iar s-au trezit la 5,30 dimineata.
sunt niste miscacioase .
doura multumesc pt parola.
fetelor bb -ii vostri va ataca vezica urinara??? eu am o bubulina care se ocupa constant de treaba asta...
BraveGirl spune:
Neatza!
Ma duc la constanta sa-mi recuperez copilul Mi-e asa dor de ea. Dar mi-e teama ca nu stiu cum o s ama descurc cu ea, ca nu ma sunt in stare sa o ridic in brate, sa o urc la etaj ...sper sa ma descurc. am niste dureri de spate de mama mama. Imi vine sa ma tavalesc pe jos.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+
POZE CU PRINTESA
BEBE2