Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siema spune:

salutare la toate !

vad ca ati discutat despre numele bebeilor; si noi ne-am hotarat acum inca mai dezbatem ce nume punem primul; eu prefer NATALIA IRIS iar sotul invers:) sa vedem care castiga

Am reusit sa achizitionam si caruciorul mult visat , cat si scaun de masina pe care inca nu l-am primit ( este doar comandat)am inteels ca este dintre cele mai bune cu isofix-cel de la MAXI COSI;

Referitor la scutece si noi ne gandim sa folosim cele de la Itti Bitti , pe mine m-au convins; o sa incep sa comand cateva sa vad cum ma descurc atunci cu ele; daca sunt mamici care deja au folosit sa ne dea si nou un sfat bine venit

In rest totul bine- bebeica misca mereu si e din ce in ce mai activa ( sau o simt eu mai mult- cred ca asta e varianta mai plauzibila); pe 5 august ne infiintam la controlul de rutina de 1 luna; atunci vom fi saptamana 26 si 5 zile ; incepe numaratoare inversa pana la saptamana 36..cand am cam intra in luna a 9-a ...a trecut repede dar mai e ceva...

Va pup si seara buna, noapte racoroasa, sa va odihniti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

doura multumesc! esti o dragutza ca intotdeauna!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor eu am trimis pm-uri cat am putut..cu toate ca-mni merge netul ingrozitorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ral-eli ..
siema ce carucior???

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Dragelor foarte bine ca ati schimbat parolele! Doura multumesc pentru PM.

Azi am iesit la o mica plimbarica cu Pufescu, a fost placut, dar cand am ajuns acas imi cam simteam burta..Nu stiu dc or fi contractii, dar simteam asa ca atarna, si ca sunt foarte obosita.

Va pup pe tuate si noapte buna, io merg la patucin!

sugubina +20 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

fetelor eu am trimis pm-uri cat am putut..cu toate ca-mni merge netul ingrozitorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ral-eli ..
siema ce carucior???

si 24+ cu

e pus deja....sau era pe prima oagina cand m-am uitat ultima data- caruciorul roz

25+ Natalia Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ma refeream la "caruciorul mult visat"

si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

ana_o ms
joy21 a fost super frumos, chiar m-am relaxat
insa azi am avut eco si sunt putin dezamagita

Lore 19 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Mamicile veterane. Ce tip de pampers folositi voi?
Libero
Pampers
Momi
Pillo
Happy
Huggies

24+

Huggies de bumbac, super buni. De la Pampers fata mea a facut o iritatie nasoala rau. Nu stiu nimic de celelalte marci mentionate.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 23+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Schimbat semnatura . Am fost azi la doctor, sunt la 135 lbs (61 kg) si am un bebe super activ. Doc zice ca-i de bine, dar ca in curand se va misca mai putin.
Peste doua saptamani fac testul de diabet gestational . Mi-au dat deja sticlutza buclucasa. Doc mi-a zis ca mai trebuiesc programate 2 ecografii, una pentru verificarea placentei sa nu se fi intins peste col si una pentru estimarea marimii lui bebe dupa saptamana 37. Am deja programari din doua in doua saptamani si mi-au dat sa-mi fac birth plan-ul .
La urmatoarea eco o iau si pe Isabella cu mine.

Doura multumesc frumos pentru parola, pentru tine, tu intotdeauna ai grija de noi cu noi capitole si toate chestiile.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 25+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ana, la Olaru senior am fost la finele anului trecut, deci inainte de a face FIVul. Poate ca e el un pic mai sobru.
O sa merg si eu la Flavius (ma lasa cu sotul inauntru, da? - vezi, am traume pe tema asta ); zi-mi, te rog, e f aglomerat? se asteapta mult la e pana intrii la consult/eco? trebuie oare sa ma programez cu multa vreme inainte? Multumesc .
Tu cand mergi la urmatoarea eco la el?

Fetelor, am visat-o azi noapte pe bunica mea, moarta de doi ani si ceva. In vis ne tot imbratisam si eram foarte afectuoase una cu alta (desi cand traia nu eram asa apropiate). Facuse coliva (aici s-ar putea sa ma fi gandit eu la coliva ce a facut-o ana zilele trecute ) si o gramada de mancare; nu stiu ce vroia sa faca cu ele, ca nu imi amintesc.
Ideea e ca nu imi place cand o visez, ma trezesc nelinistita. Oare este suficient daca merg azi la biserica, ii pun o lumanare si ii dau ceva de pomana?

21+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena

Mergi la inceput