Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
mirunam spune:
Ana
Eva, diferenta de pret este chiar foarte mare. La noi am vazut carutul cu aproape 200 E. Nu am retinut siur modelul dar toate erau la preturi similare.
Joy eu beau o bere care se gaseste numai la Kaufland si are maxim 0,5% alcool. Zici ca bei bere normala doar ca nu ai nimic de la ea . Carnatii ii uram inainte iar acum as manca si la micul dejun.
Mooor de somn si mai am si de citit niste porcarii.
Am o problema off topic . Ema vrea piscina. De ce? A vazut la vecini si cum ba se cearta ba se impaca a ajuns la concluzia ca daca are propria piscina lui e mai bine . De azi dimineata am lasat carucioare si studiez... Stiti cum se comporta? Daca poate fi pusa pe ciment sau e musai pe gazon? Am ochit una la 150 Ron medie, cred ca este ca cea a vecinilor... mie mi-a placut pretul. Vroiam sa postez la subiectul cu case dar acolo nu intra nimeni si m-am gandit ca poate stiti voi sau ati auzit de la posesori.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +
danaint spune:
Mananc pepene
Ana, eu chiar zici ca am inghitit un balon am burta foarte mar pentru varsta mea de sarcina -deh, bebe seamana cu tasu si are nevoie de spatiu mare de desfasurare, care desi avem pat de 220x200, eu ajung sa dorm pe o margine, eventual juma in afara
Si al meu are o pasiune pentru vezica mea desi e pozitionat pe latu, da totusi eficient
Ps: nu ma uitati cu noua parola pls, sunt acasa si ma plictisesc si m-aas uita la poze
s25
ral_eli spune:
felicitari fetelor pt schimbari de semnaturi si pt carucioarele colorate
eu vin cu o rugaminte pt Vasari : te rog, indurate de mine si scrie retetele la tartele tale! ne-ai dat linkul si ne-ai lasat sa salivam la poze in special ma interesa la tarta cu telemea, cascaval si ardei, brownies monti cu blat de nuca, glazura de ciocolata si migdale si prajitura cu prune si blat de nuca si cacao. please please please
22+
sugubina spune:
JoAnn ce bine de tine ca nu te scoli la cisi noaptea..Eu de minim 3 ori..Muarta de somn, ma impleticex pana wc. Fac fix doi pasi din dormitor..Da mi se par multi!
danaint si io! dinala mic si rosu, l-a nimerit Pufescu f dulce!
Miru eu beau Bavaria fara alcool. Dinaia cu gust de piersici sau mere..De la cea cu alcool ma incalzesc tare si sincer nici nu prea imi place..
sugubina +20 cu Puficele
MSymo spune:
Simona, bravos pt plimbarica, dar cu asa tata ma aventuram si-n munti. Eu care de o luna si un pic stau numai in casa, cu cerclaj facut la 2,4 cm, mor de bucurie cand vad alte fete curajoase.....imi dati avant.
Symo 26+ Diana Nicole
douradoudou spune:
girls pregatiti-va saptamana viitoare de o intalnire..si miruna sa nu cumva sa nu vii pt ca iti aduc rozmarin
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu
MSymo spune:
Lore, felicitari pt fetita, sa fie sanatoasa!
Ratusca, m-a amuzat faza cu mancarea, asa e si iubi. Cum vine si vede ce am gatit intreaba: da' cane???? Ca asa zicea de mic: mamaaaaa, caneeee, caneeee! Eu sunt bine, ma simt ok, adica n-am nimic, dar nici nu fac nimic decat sa ma tavalesc prin paturi si fotolii. Bafta la eco!
Symo 26+ Diana Nicole
ana_o spune:
Doura, deci saptamana viitoare ajungi! Bine ca nu prinzi canicula. Te asteptam cu mare drag, dar sper sa nu fie intalnirile numai in weekend, pentru ca noi atunci colindam dupa diverse si cred ca cel putin 4 weekend-uri de acum inainte tot asta vom face.
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
douradoudou spune:
symo sper ca iti scuza-ma ca vreua sa-ti rapesc "placerea de tavalire prin paturi si fotolii" dar vreau sa vii si tu la intalnire..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Eva, diferenta de pret este chiar foarte mare. La noi am vazut carutul cu aproape 200 E. Nu am retinut siur modelul dar toate erau la preturi similare. |
Miruna, unele modele si aici sunt mai scumpe, uite, de ex, acest model, cel mai uzual in Paris, si aici e peste 300 euro
http://www.allobebe.fr/search_marque_MACLAREN_motsclesfamille_20_187_1.html
Si www.natalys.com/poussette-quest-silver" target="_blank">acesta e in jur de 200 euro.
Dar, in general, cele care aici sunt 200 euro, ai toate sansele sa le gasesti in Ro cu un pret dublu.
Eva & Luca (08.09.2008) acum cu (30.12. 2010)