Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_o spune:
JoAnn, eu fac recoltare, mi s-au parut ok cei de la cord blood.
Pe mine m-a intrebat aseara domnul iubi de ce burtica mea e asa mica... cu toate ca ea nu e mica. El s-o astepta sa am ceva balon, in luna a 6-a?!
Miruna, de ce nu te poti incalta? Are legatura cu burtica, e f mare?
N-am mai apucat sa mananc, pentru ca am iesit pe balcon, dupa ce am auzit un caine plangand si cand m-am uitat.. o catea il musca rau pe un caine. De la etajul 10 se auzea in tot cartierul o nebuna(eu): nea Miticaaaaaa, luati-va cateauaaaaaaaaa! Nuuuuuuu mai muscaaaaaaa! Va dati seama, in 3 minute am fost jos(nu aveam nicio toaleta facuta, parul valvoi, nearanjata deloc!!), la verificare de caine in viata, cainele ala intr-adevar a putut fi salvat de tipetele mele, dupa care am vazut echipa care-i "recolta" pentru sterilizare. Of course, l-am certat pe "nea Mitica", mi-a zis ca e mai agresiva cateaua lui, pentru ca e...gestanta!
Deci... cred ca iau cel mai tarziu mic dejun, pentru ca dupa incidentul cu tipetele, daca tot am coborat, am mers rpd la piata si am cumparat 4 kg de vinete si 2 de cartofi... si nuca pt coliva! Cand sa-mi iau gogosi, nu mai aveam bani la mine, in graba aia am plecat cu alta geanta.
Mananc si revin dupa aceea.
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
douradoudou spune:
miruna ahahaaaaa ce vis .. normla ca nu ma supar ..nici nu am de ce..si la mine bbelina s-a specializat in lovituri in vezica..nu stiu ce sa mai fac..asta inseaman ca e cu picioarele pe acolo deci astept sa se mute..
beatrice dupa cezariana se recomanda sa te mobilizezi cat mai repede si asa si refacerea o sa fie mai rapida plus stii tu: circulatia trebuie activata in picioare altfel risti sa faci nicte trombi(cred ca asa se numesc)..normla ca poate te doare putin dar apoi o sa fie bine...
simona ai grija la ciuperci vb f ff serios mai ales ca esti
felicitari pt vestile bune de la echo
lorinfelicitari pt fetita
beatrice inca ceva: tu zici ca-ti incepi ziua cu miere si apa..eu daca mananc miere pe stomacul gol lesin instant...esti sigura ca nu patesti si tu la fel???? stiu ca mierea e energizanta ..are minerale..vitamine..dar la mine ceva f dulce pe stomacul gol imi provoaca stari de lesin adevarate..
nu mai stiu acum ce mai vroiam sa spun..am citit 5 pagini prea multa info de procesat pt un neuron gravid ..revin
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu
mirunam spune:
Am executat o ciorba de burta marca dlui sot . Ca burtica purtatoare de baiat as manca numai ciorba de burta si carnati si as bea doar bere
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Am executat o ciorba de burta marca dlui sot . Ca burtica purtatoare de baiat as manca numai ciorba de burta si carnati si as bea doar bere MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 + |
Ooo, daaaa Carnati am mancat si eu ieri si am de gand si astazi, ca am o mncare de varza noua pe care vreau sa-i pun Berea e la ordinea zilei, cel mai bine ma inteleg cu Bergenbier fara alcool. Bine as bea eu si altele dar ma abtin.
Victoria, mami de Anna Sofia, 23+ cu inimioara
David Lloyd George
pissi78ro spune:
Salutare, fetelor.
Am implinit si noi 18 saptamani..URA!!!
Eu il astept pe sotul meu sa vina din Germania, sa imi aduca tot ce a comandat (perna pt gravide, creme, haine etc). El comanda acolo si ii vin acasa la parinti si cand merge in delegatie numai le ia.
Am citit cateva pagini si mi s-a facut pofta de toate mancarurile. Noroc ca ma duc acum la cantina - imi mai potolesc foamea. Incepand cu astazi ma duc la gimnastica in apa. Nu mai supot sa nu fac deloc miscare, iar la sala nu pot sa ma duc ca mor de cald.
Sa imi dati si mie noua parola sa pun poze de la o nunta la care am fost (am fost in fiecare weekend)
Va pup, mai citesc, mai scriu
18+
EvaF spune:
Hello, fetelor,
Eu am disparut putin din peisaj pentru ca am fost plecati o saptamana in Elvetia, in Zurich, a fost sotul plecat cu jobul si ne-a luat si pe noi sa profitam. A fost frumusel, doar ca domnii elvetieni nu m-au dat pe spate:), adica nu as putea trai pe acolo, mai exact.
Am vazut ca vorbiti de scutece, noi la inceput, primele 2-3 luni am folosit Pampers New Baby si nr 1 cred, apoi incepuse puiul sa se trezeasca ud dimineata iesea pipi peste tot mai ales pe sus pentru ca nu aveau elastic care sa ii tina fixat si am trecut pe Huggies. Pe care i-am folosit nr 2 si 3, apoi nu am mai gasit in Bucuresti niciunde Huggies numere mai mari si am revenit la Pampers, apoi am venit in Paris si aici am folosit numai Pampers Dry Baby, pe care nu-i gaseam in tara, si sunt fff mutumita de ei, am folosit si nr 4 si acum suntem la 5. Speram sa scapam curand de ei ca incepem si noi zilele astea operatiunea olita. Stie ce este, se aseaza pe ea, dar inca nu l-am lasat in funduletul gol sa pandim toate cele...
Legat de carucioare, am avut un Brevi care se lasa f bine la orizontala si e bine acoperit, l-am folosit si cand era mic si statea alungit si apoi cand statea in fundulet, doar ca fi miu nu prea era innebunit de el. La 10 luni a mers singur in picioare si a refuzat caruciorul, luam carut cu mine si Luca se plimba pe langa carut si il impingea, nu vroia in el. Acum ca sunt insarcinata imi e greu cu el pe jos sau in brate asa ca am luat un Maclaren, este EXCELENT, sta f frumos in el si pot si eu sa fac piata fara sa alerg dupa el prin raioane. Sunt carucioare fff usoare, al nostru are 4kg, f usor manevrabile, au cosul mai mic, insa, dar eu mai agat sacose sau genti de coarnele carutului, de manere.
Acum avem www.natalys.com/poussette-volo-black" target="_blank">acest model
Va sfatuiesc sa il comandati afara ca in Ro preturile sunt mult mai mari.
Eva & Luca (08.09.2008) acum cu (30.12. 2010)
Joy21 spune:
Mi-a crescut apetitul in ultima perioada, am tot felul de pofte. De fapt poftesc cam la orice se discuta. Cand am fost la Paris nu m-am lasat pana nu am fost la restaurant sa mananc scoici (ei le zic moules). Mi-a placut la nebunie dar oricum mai mancasem si in alte dati.
Si bebe cred ca are un ritm de crestere mai mare, vad ca devine incomfortabil sa ma culc pe spate, ii simt greutatea cum ma apasa pe burta. De lovituri nu mai zic... Pe 3 aug am si eu morfo, abia astept sa vad cat a mai crescut.
David Lloyd George
ana_o spune:
Pissi, felicitari pentru cele 18 saptamani! Sa mearga totul bine pana la 40!
Cu ocazaia asta, mi-am amintit ca si noi am incheit azi 25 si intram in cea de-a 26-a. Dam de baut! Pepsi, apa plata si limonada!
Miruna, acum am citit inca o data si am vazut ca din cauza durerilor nu te poti apleca. scuze.
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
douradoudou spune:
si mie imi plac carnatii ..noi avem macelerie jos vis-a vis..ne alegem carnea si ii fac in fata noastra..nciodata nu cumparam gata facuti pt ca nu vrem sa ne puna grasime inauntru ...la noi se fac mici mai mici decat un deget..si cu condimente si muguri de pin inauntru ..
pissi eu imi aduc aminte ca ti-am trimis parola..daca nu sorry dar netul era ingrozitor dadeam 100 de f5 ..
eu mi-am curatat acum morcovi si i-am lasat putin in frigider si o sa-mi fac suc
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu
Joy21 spune:
Eva, bine ai revenit! Mult succes cu olita, sper sa merga bine operatiunea, ca tare bine e fara scutece.
Ana, felicitari pentru cele 26 de sapt. Trece uimitor de repede timpul. Eu dupa nastere am avut nostalgia burticii si aproape imi dadeau lacrimile cand vedeam cate o graviduta. Bine, si schimbarile homonale erau de vina Si acum, desi abia astept sa se faca noiembrie, ma bucur de fiecare moment in care il port pe bebe in burtica.
David Lloyd George