Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna, stari de lesin am tot timpul.Mi-am inceput ziua, ca de obicei, cu miere si apa. Da, stau acasica, dar bine ca nu stau numai la pat. Din cauza lesinului, nu pot iesi afaraziua pt ca este f. cald.

Imi pare rau ca te simti rau!
Pup sa-ti treaca!

Daca doreste cineva, am o programare la dr. Pelinescu, la Medlife, facuta acum 2 luni.Din cate am auzit, un dr de exceptie, dar este doar la Medlife.(pana acum cateva luni a profesat la Filantropia)

uff, asa as mai merge la o ecografie sa vad daca mi s-a ridicat placenta, ca-s obsedata, mereu ma uit sa vad daca apar picaturi sange(asa am fost avertizata, sa nu ma panichez, ca la placenta previa acest lucru se poate intampla)

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

apropos de mancaruri, de ieri am intrat in obsesia salatei de ardei coptzi. numa ca azi nu stiu cu ce sa o combin... idei?

Mami de (28.10.2008) si bb2 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Mneata!

Ana_o
Doura[b]
eu vroiam sa cumparam caruciorul stokke inca dinainte de a fi insarcinata ; si pe acela l-am luat; am comandat pe un site din afara prin niste prieteni (kiddicare), fiidca bineinteles nu acceptau card roamnesc la plata; Acum astept sa soseasca , pesemne ca pe la inceputul lui august; de asemenea am achizitionat si moses basket pentru bebica pentru primele luni..un alt vis al meu..cand nu eram insarcinata imi doream sa cumpar la toate prietenele mele care aveau copii..dar m-am potolit apoi si am asteptat sa cumpar ptr propria odrasla

va doresc o zi cat mai racoroasa ca asa se cam anunta

25+ Natalia Iris

Mergi la inceput

Ardei coptimy favourite
Cu usturoi, ii poti combina cu bucatica fripta si cartofi prajiti, dar nu exagera cu acestia din urma, ciupercute fripte

Jo Ann, cred ca majoritatea recoltam celule stem. Cord Blood-ul este cel mai ieftin, dar mie mi-au placut unii din Danemarca, recoltarea celulelor se face manual si atunci se pot recolta mai multe. Astept pe Miruna sa-mi spuna ea ce a hotarat.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Sunset, Amelia, mai rezistati un pic... ca apoi puteti intra in concediu. Amelia, tu ziceai ca n-ai vrea sa-ti lasi jobul din cauze administrative?! Ca ti-e teama de ce vei gasi cand te vei intoarce si ca mai bine stai acum cat poti, sa-ti lasi treburile in ordine? Pai... o sa poti? Nu ti-e greu??

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Ana , nu prea ma pot plange de altceva decat de lipsa de somn. Pe care il mai recuperez in we.
Problema mea cu jobul este foarte stresanta, pentru ca am o colega care e tentata sa-mi faca treburile, numai ca eu sunt mult mai meticuloasa si mai atenta, mai ales ca deseori sunt intrebata de treburile mele si trebuie sa raspund pe loc, nu sa stau sa caut. Si n-as vrea sa reiau tot ce se va face de acum si pana revin la job. Eu in treburile altcuiva, daca nu stiu ce face respectivul nu ma bag, ca-mi prind urechile. Si ma feresc sa provoc avalanse...
Macar sa am de refacut mai putin. Noroc ca bb e cumintel si nu ma streseaza.

19+

Mergi la inceput

Hai ca s-a terminat emisiunea lui Mircea Badea, emisiune cu care imi incep fiecare dimineata, iau o pauza de la forum, eventual ma duc sa mananc rosii. Va dati seama! Niste prieteni sa-mi aduca rosii de tzara din Bulgaria!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, voi fotoliu pt alaptat va luati?

Felicitari celor care au trecut cu bine de eco si bafta multa celor ce urmeaza .

21+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Astept pe Miruna sa-mi spuna ea ce a hotarat.

24+

Eu oscilez intre Corblod si inca unii (am pliantul acasa) care stocheaza in doua recipiente sangele prelevat ca in cazul in care este necesar mai putin sa nu se piarda restul celulelor. Daca nu exista aceasta facilitate ma opream la primii si pace. Toate prietenele au prelevat cu ei si au fost multumite. Am eu o idee fixar dar o pot demonta

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Joy, Alexa, thanks!

Beatrice, odiseea mea cu scutecele e urmatoarea: pana cand avea Sof 2 luni si jumatate, am folosit Pampers. Multumitoare, oricum nu aveam cu ce sa compar. Cand avea ea 2 luni si jumatate, am plecat in vacanta in Austria, de unde am cumparat aceleasi scutece Pampers, care...surpriza!!!..aveau elastic in laterale, langa arici. Mi s-au parut exceptionale, nu ii mai cadeau sub burta, nu se mai mutau pe corp...In Romania au aparut la un an dupa aia! Cand am ajuns acasa si stocul de Austria s-a terminat, am trecut pe Huggies, din cauza elasticului , Huggies aveau elastic la spate. Foarte multumita am fost de ele! Desi mi s-au parut un pic mai grosute decat Pampers, elasticul ala facea toti banii...Si pe urma, anul trecut pe vremea asta, am trecut la Pampers chilotei- sunt un pachet roz, sunt efectiv chiloti, nu au arici. Din nou, foarte multumita de ei! Acum mai foloseste doar la somn si la drumuri cu masina pe unde nu prea putem opri sa faca pisu. Am mai incercat si chilotei Libero, mult mai fluffy si prea grosi, mai buni Pampers. Am auzit si eu de scutecele de la DM, am o prietena ffff incantata de ele, dar eu nu am incercat. Probabil ca si acum voi merge tot pe Pampers, au fst ok si sunt comod de gasit.

Cu maternitatea: nu contest ca Filantropia are rooming-in, comentariile mele se referau exclusiv la prima zi de dupa nastere. Ok, in salon stai cu bebe, asa si trebuie, ideea e ca el trebuie sa iti fie adus si in postoperator. Nu te poti ridica, nu il poti schimba, dar iti poate fi pus la san, poti fi ajutata sa il alaptezi. Eu i-am lasat sa mi-o ia doar cand trebuia sa fie schimbata, in rest a stat lipita de mine in pat, mai la tzitzi, mai la nani, mai scancea din cand in cand de fomita. Ideea e sa fie langa tine, sa te simta, sa te auda, sa te miroasa. E important pentru amandoi. Nu iti dai seama ce sentimente ai atunci! Mai ales pentru reusita alaptarii tale! Eu as intreba care e politica lor in prima zi de dupa nastere, sa nu ma tina pe mine leguma pe pat si pe el singur in salonul de copii. Vreau sa fim impreuna! Eu am inceput sa imi misc incet, stanga-dreapta, sus-jos, picioarele cand a inceput sa treaca efectul anesteziei, sa ma intorc incetisor spre Sof, sa ii fie mai comod suptul. M-am ridicat fara probleme a doua zi, desi am fost a doua operata din salonul ala de 6 mamici ( eu am nascut la 12:00, ultima mamica a nascut la 18:00 si pe toate ne-au mutat in saloane a doua zi la 6 dimineata, deci ultima avea doar 12 ore de la operatie ). Daca totul decurge bine, nu ai de ce sta peste 24 de ore in postoperator.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic...ca am avut mult de recuperat...

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata fetele!

Puficele s-au miscat la greu aseara pe la 11..ba stanga , ba dreapta. Cre ca baletau pacolo..

A fost si Pufescu la spital sa dea adeverinta si sa imi faca aia foaie de internare pt medical in continuare,s-a descurcat perfect!Sunt tare mandra de el. Mergem vineri la control.

Ca tot vorbeati de papa: ieri m-a apucat gatitu DUPA plimbare. Am facut o chestie la cuptor cu paste, dovlecei,morcovei si un sos cu oo si smantana si iaurt. Am ras deasupra cascaval si Puf la cuptor! A iesit excelenta, o budincuta asa, cu crusta maronie. A mancat Pufescu doo porti (deh era incantat ca mai fac si eu ceva, ca numa el face de ceva vreme incoa); a mancat si Purci Purcescu o portie-jur ca e cel mai caine pofticios! Desi are 15 ani, deabia se mai misca cu labele din spate manca de spaarge. E si rasa de vina- e Terrier Jack Russel si astia sunt fuaarte pofticiosi si cersetori.

Haidi ca mai va citeesc si va scriu iara!

sugubina +20 cu Puficele

Mergi la inceput