Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
danaint spune:
Neata fetelor!
Azi stam acasa, mai nou lucrez luni -miercuri-joi
Si pe mine m-ati omorat cu salata de vinete, mi-am luat ieri la pranz la restaurantul de langa firma
Imi dati si mie pls parola?
s25
mirunam spune:
Lorin, eu dorm in post , acum am vazut ca aveti fetita!!! Felicitari!!! Moamaaa ce bucuroasa trebuie sa fie Miruna . Miruna a fost draguta cu intrebarea. Eu i-am spus lui Ema ca daca pun o lumina puternica pe burtica sau o tin la soare bebe vede roz .
Problema pentru mine a fost cand a intrebat de ce nu are bebe monitor sa ne vada pe noi . Raspunsul: pentru ca ne-am chinuit mai mult de un an sa il facem pe bebe, daca trebuia sa facem si monitoare mai dura A fost multumit.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +
JoAnn spune:
ratuscapofta mare ...sa nu zici ca abia acu iei micul dejun....
eu la 6 si ceva l-am luat ....si acu parca iar ar mai merge ceva...
ana_o spune:
mama, dar ati gatit, nu gluma! Eu inca nu am cuptor... si nici hota! Ca sunt fan mancaruri la cuptor si ador clatitele cu dulceata de zmeura si frisca din lapte, peste. O delicatesa pentru papilele mele gustative. Fetelor, cate potfe imi faceti, poate "bag" cateva, de pofta... Lasa, ca ma mut eu in casa mea si atunci sa te tii mirosuri din bucatarie!
Balanta, poftesc la gogosi de sambata, l-am intrebat pe domnul iubi unde-am putea gasi gogosi bune in Bucuresti. Si mi-a zis ca la mare, in Constanta... stie el un loc. Merg sa mananc, ca stomacul meu a luat-o razna.
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn ratuscapofta mare ...sa nu zici ca abia acu iei micul dejun.... eu la 6 si ceva l-am luat ....si acu parca iar ar mai merge ceva... 21+ viitoare mami de gemene www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">Forever,Michael |
ba da, acum il iau,,,,, pt ca m-am trezit la 9:30 si am lenevit pana acum..nu prea ma trezesc eu dimineata.
22+ si ingeras in ceruri
JoAnn spune:
offf.fetelor sunt invidioasa pe voi ca puteti dormi pana mai tarziu....cine imi zice si mie secretul
mai voiam sa intreb cine recolteaza celule stem???
mirunam spune:
Beatrice ma simt horror! Am senzatia ca ma rup la fiecare pas, nu pot sa ridic piciorul mai deloc, abia ma incalt . Eu mai sunt si genul care uraste sa nu poata face ceva si insist...si uite asa. Mai trist este ca am inteles ca aceste dureri se amplifica pe masura ce sarcina avanseaza .
Vad ca esti cumintica, acasa, consemnata la odihna. Mai ai stari de lesin?
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Lorin, eu dorm in post , acum am vazut ca aveti fetita!!! Felicitari!!! Moamaaa ce bucuroasa trebuie sa fie Miruna . Miruna a fost draguta cu intrebarea. Eu i-am spus lui Ema ca daca pun o lumina puternica pe burtica sau o tin la soare bebe vede roz . Problema pentru mine a fost cand a intrebat de ce nu are bebe monitor sa ne vada pe noi . Raspunsul: pentru ca ne-am chinuit mai mult de un an sa il facem pe bebe, daca trebuia sa facem si monitoare mai dura A fost multumit. MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 + |
mi-a placut asta cu "roz"...la noi orice e cu roz are prioritate !! deci sper s-o aplic cu succes...
se vede ca Ema e pasionat de comunicare si tehnica..de'.. e baiat!
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
21+
simona-maris spune:
Ana.
Eu ieri am facut pastai scazute,cartofi prajiti cu salata de rosii
Azi snitele din piept de pui,si mai am niste hribi( bureti/ciuperci) adusi de la munte...nu stiu cum sa ii fac inca!
Si bebe al meu loveste in vezica,imi da impresia ca trebuie sa ma duc la baie...,dar e simpatic oricum ar lovi,nu ma deranjeaza
Am cumparat 2 saci de haine pt bebe pana in 3 luni din Moldova,sunt mult mai ieftine decat in buc,patut,jucarii,acum stau si ma uit la ele,nu imi vine sa cred ce micute sunt
Cu ce detergent spalati voi hainutele de bebe?
Bebelu,Gabriella,pe unde mai sunteti??
mirunam spune:
Am uitat sa va spun ultimul vis, incepe sa mi se faca rusine si cred ca in curand le secretizez , mai ales ca deveniti deja personaje principale .
Am visat ca Doura vroia sa isi faca o operatie de marire a buzelor cu Botox si incercam sa o conving ca nu are nevoie si macar sa amane pana naste . Si mai retin ca una dintre voi zicea ca ii vine sa planga ca ne apropriem de capitolul 100 si i se pare atat de trist... jumatate din vis m-am chinuit sa inteleg de ce i se pare trist. Nu mai tin minte cine era mai bine
Doura iertare e neuronul nebun