Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

fetelor care stati la pat sunteti adevarate eroine! eu am avut ieri niste contractii dureroase si am fugit de la servici la farmacie si apoi acasa in pat. am stat de la 2 pana seara , dar am crezut ca innebunesc, tot imi venea sa ma ridic sa ma plimb sa fac ceva prin casa... f greu. toata stima pt voi

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana pai voi decideti cand..eu am timp oricum..sotul nu vien acum vine peste cateva saptamani deci sunt free si in timpul saptamanii..maine ma duc sa-mi iau bilet si va spun exact cand vin

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

girls pregatiti-va saptamana viitoare de o intalnire..si miruna sa nu cumva sa nu vii pt ca iti aduc rozmarin

si 24+ cu

Doura... please... vreau si eu rozmarin, poate reusesc sa il prind si sa il am in casa... Te roooog frumos si !

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Miruna, ai fost mortala cu monitorul.
Iar la faza cu intunericul as zice ca asa trebuie sa fie ca sa doarma mult, sa creasca mareeee.

Symo 26+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Buna ziua dragele mele,

din pacate nu am mai intrat de ceva timp, cred ca am cateva saptamani, si recunosc, nici n-am apucat sa citesc decat pe sarite :-(

noi suntem bine, crestem, suntem deja in saptamana 22, asteptam cu drag morfologia fetala de pe 5 august, sper sa primim numai vesti bune...

de citit n-am apucat sa citim tot, dar nu stiu cum am facut, dar am prins numai partea cu mancare, salata de vinete, etc...

eu la Vlad am folosit doar scutece pampers, am incercat la un moment dat Happy, dar nu am fost foarte incantata. Daca ziceti ca e ok Huggies, o sa incerc si eu. Va mai aduceti aminte, comparativ cu pampers, cum era ca pret?

Am inteles ca intr-un capitol anterior ati vb despre nume...asta o sa caut si o sa citesc cu siguranta...suntem tare in pana de idei, parca am fost mult mai hotarati la Vlad....acum unul din nume va fi probabil Andrei, asta a fost dorinta fratiorului mai mare . Recunosc ca ne-a placut si noua...
poate ma inspir si eu de la voi, daca nu va suparati

va pup si sper sa recuperez tot ce-ati scris...

22+ cu

Mergi la inceput

da elfica nu am uitat.speram sa apari pe aici ca sa fiu sigura ca nu aduc degeaba

si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Doura te asteptam De vazut ne vedem cand vreti voi dar nu uitati ca eu sunt oarecum limitata in miscari (daca ma scoateti la plimbare imi aduceti carut ca scartai ), pozitii si deplasari .

Eva eu am vazut ceva similar cu cel postat de tine. Cel nergu pare mai performant dar mi se pare totusi prea mult, mai ales ca risti sa nu stea in el ca puiul tau... si atunci mai faci unul sa il amortizezi . Imi place ca are si acea platforma pentru copilul nr. 1 din dotare.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

da elfica nu am uitat.speram sa apari pe aici ca sa fiu sigura ca nu aduc degeaba

si 24+ cu

Multumesc mult de tot! Eu va citesc in fiecare zi in timpul saptamanii. Dimineata recuperez ce ati scris voi de cand am plecat de la serviciu pana cand ajung la zi si abia apoi ma conversez cu voi. Adineauri tocmai terminam de citit din urma si am vazut mesajul tau. Mi-as dori sa va vad si eu, sa vin la intalnirea/intalnirile stabilite. Imi si imaginez cum ar fi sa ne plimbam undeva, intr-un parc, vreo 20 de burtici Cred ca ar fi un spectacol dragutz pentru cei care ne vad! Asa imi imaginam mereu cand plecam de la cursul pentru parinti de la Filantropia, unde eram f multi, 50-60 de persoane, deci cam pe jumatate gravidutze! E haios sa vezi atat de multe burtici la un loc! Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa!

25+

Mergi la inceput

miruna stai linistita ca nu facem excese..stim de tine..si symo..stam pe undeva of course cu AC ca eu mor daca stau in caldura..

si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Miruna, ai fost mortala cu monitorul.
Iar la faza cu intunericul as zice ca asa trebuie sa fie ca sa doarma mult, sa creasca mareeee.

Symo 26+ Diana Nicole

Buna ideea cu intunericul mai ales ca al meu nu intelege de ce s-a inventat somnul . Acum doarme mai mult fortat, ca de buna voie nu a mai dormit de la 2 ani.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput