Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

eu ma duc la arat. nici banana cu iaurt nu o mai accepta. dati-mi un pistol va rog!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

manga lasa mami ca nu am timp de citit, fii buna si zi esenta.....adica sa-i dau la 7 jumate fructele sau masa de dimineata zici tu ?
offfff...si eu cafea cand ma beau ?

multam mult

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

esenta duamna, este:

program bebe 6-12 months:

7am - trezirea, milk feed followed by breakfast
9/9.30 - nap time no longer than 30-40minutes
11.30/12pm - lunch
12.30 - nap time up to two hours
2.30/3pm - milk feed
4.30 - short nap if he slept less than 1 hour at earlier nap
5pm - tea
6/6.30 - bath time and bedtime routine
7pm - asleep

program bebe - 12-24 months
7/7.30 - awake, milk feed followed by breakfast
9.30 - short nap of 15-30 minutes, gradually eliminated by 18 months
11.45/12 - lunch
12.30/1pm - nap time - no more than 2 hours
5pm - tea
5.45 - bath time and bedtime routine
7/7.30 - asleep.

daca David mananca la 6 lapte si la 7 e in picioare si dk nu mai e laptic, treci direct la breakfast. Aidan se trezeste un pik mai tarziu...daca daca la 7 manaca lapte, la 8 ii dau direct breakfast.

ti pup. if u need more....i am a call away.

stai asa, si dinner cand?? ca nu vad decat "ceaiul de la ora 5"..
si oare multi bebei dorm 2 ore la pranz??
la noi n-ar functiona programul asta....ar insemna ca Ebru sa ajunga sa-i zica tati lu vecinu (ca ala-i pe acasa tot timpul), si lu tas-su "nenea" ca el pleaca la 8 dimineata de acasa si rareori vine inainte de 19...
deci, thanks, but no thanks!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

manga lasa mami ca nu am timp de citit, fii buna si zi esenta.....adica sa-i dau la 7 jumate fructele sau masa de dimineata zici tu ?
offfff...si eu cafea cand ma beau ?

multam mult

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

esenta duamna, este:

program bebe 6-12 months:

7am - trezirea, milk feed followed by breakfast
9/9.30 - nap time no longer than 30-40minutes
11.30/12pm - lunch
12.30 - nap time up to two hours
2.30/3pm - milk feed
4.30 - short nap if he slept less than 1 hour at earlier nap
5pm - tea
6/6.30 - bath time and bedtime routine
7pm - asleep

program bebe - 12-24 months
7/7.30 - awake, milk feed followed by breakfast
9.30 - short nap of 15-30 minutes, gradually eliminated by 18 months
11.45/12 - lunch
12.30/1pm - nap time - no more than 2 hours
5pm - tea
5.45 - bath time and bedtime routine
7/7.30 - asleep.

daca David mananca la 6 lapte si la 7 e in picioare si dk nu mai e laptic, treci direct la breakfast. Aidan se trezeste un pik mai tarziu...daca daca la 7 manaca lapte, la 8 ii dau direct breakfast.

ti pup. if u need more....i am a call away.

stai asa, si dinner cand?? ca nu vad decat "ceaiul de la ora 5"..
si oare multi bebei dorm 2 ore la pranz??
la noi n-ar functiona programul asta....ar insemna ca Ebru sa ajunga sa-i zica tati lu vecinu (ca ala-i pe acasa tot timpul), si lu tas-su "nenea" ca el pleaca la 8 dimineata de acasa si rareori vine inainte de 19...
deci, thanks, but no thanks!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

dinneru'este tea . englezii astia au fost mereu mai cu fite. pentru ca nu e un proper dinner...they call it tea. Nici Aidan nu merge dupa programul asta pentru ca el nu se trezeste la 7 mai niciodata. deci se culca pe la 8 jumate, 9. dar fetita nascuta in aceeasi zi cu el are exact progbramul asta si la 7 doarme singura, singurica in patut. si are tea-ul de la ora 5. cred ca de aia il si numesc tea. al meu doarme 1.30 ore dimineata pe la 10-11 si dupa amiaza duce un 40 de minute spre o ora. cand il scap prea mult, se culca seara abia pe la 9-10, ceea ce ma ucide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Ziua bunicica !

V-ati cam distrat noaptea trecuta. Bravos!

Ce activa Lali. Dupa atata vreme...se vede ca si-a reincarcat bateriile la padurea cu copaci. Lali, vezi mami ca nici eu nu sunt in generatie cu tine, da' imi place mult tineretu' din ziua de azi. Ia zi, ce mai are Salam ala in repertoriu? Auzi, vezi ca eu sunt mai uituca asa...la varta mea...,asa ca te rog io pe tine ca esti mai tinerica, intra din cand in cand si scrie-mi un mesaj in care sa-mi aduci aminte sa respir. Poate fi ceva de genul: "mamaieee, respiraaa"..., da' sa strigi tare ca sa aud .

Batranica Uka, pe unde esti ingeras ? Iti cauti bastonu'? Hai mami, vino sa jucam un tabinet amandoua.

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Ziua bunicica !

V-ati cam distrat noaptea trecuta. Bravos!

Ce activa Lali. Dupa atata vreme...se vede ca si-a reincarcat bateriile la padurea cu copaci. Lali, vezi mami ca nici eu nu sunt in generatie cu tine, da' imi place mult tineretu' din ziua de azi. Ia zi, ce mai are Salam ala in repertoriu? Auzi, vezi ca eu sunt mai uituca asa...la varta mea...,asa ca te rog io pe tine ca esti mai tinerica, intra din cand in cand si scrie-mi un mesaj in care sa-mi aduci aminte sa respir. Poate fi ceva de genul: "mamaieee, respiraaa"..., da' sa strigi tare ca sa aud .

Batranica Uka, pe unde esti ingeras ? Iti cauti bastonu'? Hai mami, vino sa jucam un tabinet amandoua.

---

Multumesc lui DD.

Hellooo
Am culcat copilu -e un copil la mine in casa, cred ca e nepotica mea, nu mai intreb ca deja am zapacit pe toata lumea cu intrebarile, cica sa-mi notez .
Si mai e la noi acasa un tanar care ma priveste cateodata cu pofta..nu stiu nici el cine este. Si cred ca imi vorbeste dirty, mai bine ca nu aud. Cand este la birou imi cere sa facem video call .. tehnologia masii, o scrisoare nu ar scrie si el!
Draga mea prietena Hepi, cu placere fac un tabinet cu tine, dar trebuie sa imi amintesc regulile. Nepotica ta ce mai face? Parca si tu aveai o nepotica, asa? Vezi ca e bine mai la batranete, parca avem mai multa rabdare. Mai multa decat ce?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Observatie: noi avem 10 zile pe luna cate 5 ml/zi Complex Vit. B. Ei, in zilele in care i le dau, papa Carinosu cu o pofta de nedescris . Ma gandeam ca ar trebui sa incercati si voi la bebeii care nu papa bine. Evident, intrebat pediatrul inainte. Eu eram disperata, cu caldura asta nu manca nici fructele, numai san.. De ieri am inceput sa dau a 2a luna si azi a ras branza si fructele. Nu mai exemplific, sunt sigura ca ati prins ideea!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Observatie: noi avem 10 zile pe luna cate 5 ml/zi Complex Vit. B. Ei, in zilele in care i le dau, papa Carinosu cu o pofta de nedescris . Ma gandeam ca ar trebui sa incercati si voi la bebeii care nu papa bine. Evident, intrebat pediatrul inainte. Eu eram disperata, cu caldura asta nu manca nici fructele, numai san.. De ieri am inceput sa dau a 2a luna si azi a ras branza si fructele. Nu mai exemplific, sunt sigura ca ati prins ideea!

_

ahaaa! deci avea dreptate doc cand mi-a zis sa-i dau nepotelei mele vitamine pt pofta de mancare.

mai, cu accesoriul ala de fiert orez si paste de la beaba m-ai dat pe spate. tb sa-l iau si eu neaparat. chiar ma gandeam ce "scapare" pe astia de la beaba...sa nu se gandeasca ei la asa ceva. zici ca de la miniblu l-ai luat?

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Zi-ne, Uka, mai multe despre complexul asta de vitamine. De unde, cum, cat se da?

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Stati asa ca fac capitol acusica.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

_

ahaaa! deci avea dreptate doc cand mi-a zis sa-i dau nepotelei mele vitamine pt pofta de mancare.

mai, cu accesoriul ala de fiert orez si paste de la beaba m-ai dat pe spate. tb sa-l iau si eu neaparat. chiar ma gandeam ce "scapare" pe astia de la beaba...sa nu se gandeasca ei la asa ceva. zici ca de la miniblu l-ai luat?

---

Multumesc lui DD.

My dear
La noi aici la tara in Carefouru nostru, miniblu nu se mai cheama miniblu da are aceeasi marfa, se cheama baby's store ..
Dar au multe produse beaba, genti de diapres, canutze (am luat da tot nu bea) recipiente de mancarica, linguri...foarte misto materialele, am lasat ceva banuti la ei. Ala de orez e 36 de lei, ieftinutz. Daca nu gasesti , ii iau cu placere orisice . Nu e nici un efort, ma urc pe matura si am plecat !

_

Mergi la inceput