Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

saluti fetele

am culcat ski eu copilul, am pus ciorbita la facut, am ras de verva voastra de aseara, acuma ma duc sa-mi spal parul.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la casuta noua:

172

alex25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Observatie: noi avem 10 zile pe luna cate 5 ml/zi Complex Vit. B. Ei, in zilele in care i le dau, papa Carinosu cu o pofta de nedescris . Ma gandeam ca ar trebui sa incercati si voi la bebeii care nu papa bine. Evident, intrebat pediatrul inainte. Eu eram disperata, cu caldura asta nu manca nici fructele, numai san.. De ieri am inceput sa dau a 2a luna si azi a ras branza si fructele. Nu mai exemplific, sunt sigura ca ati prins ideea!

_

ahaaa! deci avea dreptate doc cand mi-a zis sa-i dau nepotelei mele vitamine pt pofta de mancare.

mai, cu accesoriul ala de fiert orez si paste de la beaba m-ai dat pe spate. tb sa-l iau si eu neaparat. chiar ma gandeam ce "scapare" pe astia de la beaba...sa nu se gandeasca ei la asa ceva. zici ca de la miniblu l-ai luat?

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

My dear
La noi aici la tara in Carefouru nostru, miniblu nu se mai cheama miniblu da are aceeasi marfa, se cheama baby's store ..
Dar au multe produse beaba, genti de diapres, canutze (am luat da tot nu bea) recipiente de mancarica, linguri...foarte misto materialele, am lasat ceva banuti la ei. Ala de orez e 36 de lei, ieftinutz. Daca nu gasesti , ii iau cu placere orisice . Nu e nici un efort, ma urc pe matura si am plecat !

hai ca incerc si eu la miniblu. daca nu gasesc, o sa te rog pe tine sa ma ajuti. trebuie sa am acest accesoriu .

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput