Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 13
crissbebe spune:
Pai bine,bine am inteles ca il dai...dar cui? mie sau Cristinei?
Mai intai mie ca termin repede cu el.. am doar 4 kg de dat jos atat...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Pai bine,bine am inteles ca il dai...dar cui? mie sau Cristinei? Mai intai mie ca termin repede cu el.. am doar 4 kg de dat jos atat... fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
pai Cristina is doreste mulatri.
by the way, la multi ani lui Andrei! sa fie sanatos, norocos si smecheros (care deja cred ca e ).
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Merci fetelor! Am baiat mare, mai, 3 ani!!!! Oare cand au trecut? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
La multi ani!! Sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va aduca bucurii!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
happy_uka spune:
Bai dar daca tot va hliziti in timp ce altii muncesc macar faceti si voi sa para ca nu e asa caterinca la voi aici...eeeeee ce figuri mai sunteti..
Io ma chinui cu paypalu masii ca mi-a scos fire albe!
Cretinii dreaq!
Hai, inveseliti-ma si pe mine! despre ce vorbeati? Da sa nu fie cu barbati ca mie-mi place doar intelectu' la om !
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
crissbebe spune:
Nu vorbeam de barbati Uka ci doar de antrenori personali masculini,mulatri,bruneti cu ochii verzi...
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
happy_uka spune:
E, bine ca ati plecat
Sfaturi practice: se exista la Beaba un accesoriu de pus la BabyCook pentru fiert orez si paste. Io am luat azi de la Miniblu. Am I cool or what?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
citat din mesajul lui crissbebe Nu vorbeam de barbati Uka ci doar de antrenori personali masculini,mulatri,bruneti cu ochii verzi... fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
A...credeam ca de barbati...
_
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui happy_uka E, bine ca ati plecat Sfaturi practice: se exista la Beaba un accesoriu de pus la BabyCook pentru fiert orez si paste. Io am luat azi de la Miniblu. Am I cool or what? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
pai si pana acum d c n-ai zis nik? maine, poimaine plec in concediu si lipsea esentialul. dar la cat mananca fiu-meu ca vrabia, nici nu stiu de ce mai car dupa mine.
crissbebe spune:
NU NU NU...noi suntem fete cuminti si nu visam la acei barbati cu un fizic perfect...nu nu nu....
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui happy_uka Da sa nu fie cu barbati ca mie-mi place doar intelectu' la om ! |
pot s-ati dau dizertatia lui sergiu s-o citesti? o vreua maine dimineata inapoi corectata si comentata, da?