Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 12
lutoniana spune:
Liliachio te pup mami
Ai cumparat creioane, stilou si caiete Tip I si Tip II ?
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
crissbebe spune:
Mai sunteti mortale....antrenori personali aaaa???
Vreau si eu unul..(in afara de sot)...brunet cu ochii verzi...se poate?
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
cristina_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Mai sunteti mortale....antrenori personali aaaa??? Vreau si eu unul..(in afara de sot)...brunet cu ochii verzi...se poate? fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
Da, da, da, si cu tenul masliniu! Bine, eu visez si la un mulatru, dar n-am eu norocul asta in viata asta.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
liliac1 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Va pup si ma duc si eu sa ma bag in pat ca e 12 si de-acum incep trezirile pentru tzitzi. Bine, ca tocmai ce am prestat un supt. Eu nu stiu ce are fata asta a mea, ca foame nu-i este. Suge de trei ori si adoarme. Bine macar ca nu plange ca Raducu. Sincer, Liliana, mi-e mila rau de tine, nu stiu cum rezisti. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
M-am vaccinat deja. Mi s-ar parea anormal sa nu fie asa
Va rog sa se consemneze ca la noi a inceput deja show-ul!!! Are sotul intaietate cat ma duc eu sa ma spal pe ochi cu apa rece ca sa-mi revin cat de cat..asa ca vb dragei noastre Alex: noapte bunicica, fetelor!!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Lali_mete spune:
Maai,ce antrenori,ce sala?
Haideti sa papam o inghetata si sa visam,bine? Cateva dintre noi s-au bagat la sandvisuri,prajiturici,lapte cu cereale in miez de noapte si voi spuneti de sala..auzi la ele...
Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
biaz29 spune:
Ma duc si eu la culcare, daca ma lasa seful. Noapte draga, bunelor!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
crissbebe spune:
Lali te-am prinssss iar... de ce ma dai de gol?
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
liliac1 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Liliachio te pup mami Ai cumparat creioane, stilou si caiete Tip I si Tip II ? Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Copkilu' meu zbiara, vecinii bat in tevi, eu stau sa ma arunc in cada...dar nu puteam sa plec asa, fara sa spunem 2-3 vorbulite unei Doamne care ofera inghetatici cu cioco
Mai, de-astea cu Tip I si II ie par la ceas pe langa ce incercare de zile mari ma asteapta: ghiozdan turcoaz cu pui
Nu putea sa fie roz si cu printese???
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Copkilu' meu zbiara, vecinii bat in tevi, eu stau sa ma arunc in cada...dar nu puteam sa plec asa, fara sa spunem 2-3 vorbulite unei Doamne care ofera inghetatici cu cioco Mai, de-astea cu Tip I si II ie par la ceas pe langa ce incercare de zile mari ma asteapta: ghiozdan turcoaz cu pui Nu putea sa fie roz si cu printese??? Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Bai asta cu vecinii care bat in tevi e nesimtire..cum naib sa te ofuschezi ca ii plange copilul vecinului,ca doar nu poti sa-i pui calus in gura. si doar nu il bati sau il ciupesti sa planga,plange ca e copil mic.Eee,ce oameni,ca m-am enervat.
Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_ana
Da, da, da, si cu tenul masliniu! Bine, eu visez si la un mulatru, dar n-am eu norocul asta in viata asta. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
ti-l dau eu pe al meu. e din Mauritius
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume