Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 11
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Mai Liliano, stai asa ca ai tu ceva dreptate. Nu zicea cineva pe aici ca exista aparate din alea care te lucreaza fara ca tu sa faci nimic? Adica trag ele de un picior, de o mana, de o burta, etc...Asa da, mai, la alea m-as duce cu placere maxima. Dar hai ca si la antrenorul lui Fragutza m-as baga, macar sa-mi clatesc ochii cu niste muschiuleti din aia cu patratele. Oare antrenorul asta ma si ajuta? Adica sa-mi puna si el mana pe fund, mijloc, etc, sa-mi arate cum trebuie sa ma misc? Si oare pot sa mi=l aleg eu? Au un catalog ceva, la inscriere? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Da, erau insirati la perete cam 5-6 antrenori, imbracati sumar, fiecare avea o scurta prezentare, puncte tari, etc. Si daca te plictisesti dupa o sedinta, iti poti alege altul.
Pentru puiul tau
lutoniana spune:
citat din mesajul lui crissbebe Fetelor apropo de sala...si eu zic ca merg zilnic |
fetelor apropo de sala...eu mananc o inghetata cine se baga ?
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
fetelor apropo de sala...eu mananc o inghetata cine se baga ? Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Cu ciocolata aveti?
Pentru puiul tau
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Fragutza
Da, erau insirati la perete cam 5-6 antrenori, imbracati sumar, fiecare avea o scurta prezentare, puncte tari, etc. Si daca te plictisesti dupa o sedinta, iti poti alege altul. Pentru puiul tau |
imbracati sumar in sus sau in jos ?
liliac1 spune:
citat din mesajul lui crissbebe CRISTINA sa-ti traiasca nazdravanul,sa fie sanatos,sa creasca mare mare si mai ales sa fie cuminte... Fetelor apropo de sala...si eu zic ca merg zilnic dar niciodata nu ajung...eu am posibilitatea sa merg gratis dar....acum nu pot ca ma doare un picior.. Deci daca nu ai vointa... fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
O fi vreun os crescacios p-acolo?? Ia uita-te mai bine... Ca nu e din cauza de vointa...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
lutoniana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
Cu ciocolata aveti? Pentru puiul tau |
favorita mea
cristina_ana spune:
fetelor apropo de sala...eu mananc o inghetata cine se baga ? Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Eu tocmai ce am prestat o felie din tortul acela cu Fineti si multi E-uri. Si acum imi vine sa ma dau cu capul de pereti, ca mi-am amintit ca trebuie sa incap sambata in rochia Fragutzei.
Ma duc sa ma culc si sa visez la antrenorii aceia de la sala!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Fragutza spune:
Citat: | ||||
imbracati sumar in sus sau in jos ? Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Up dear, always up!
Pentru puiul tau
biaz29 spune:
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
liliac1 spune:
citat din mesajul lui biaz29
Eu ti-as recomanda o crema de galbenele, dar nu stiu de ce am senzatia ca ceva imi scapa. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Asta-i din categoria: de crescut n-o sa creasca, dar in curand o sa se usuce si-o sa cada.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri