Puiuti de Randunici 2008 (434)
Raspunsuri - Pagina 4

blankar spune:
lui Eric i-a placut tare mult sa "ude" florile,pomii din parc
emotii mai mari am cand suntem in oras sau in trafic
pana acum nu au fost accidente numai in parc si numai la inceput
cand ne intalneam cu cunostinte primul lucru era sa il laud ce fecior
mare am care e cu chiloti nu cu pampers si era asa mandru

natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blankar asa e Naty ,fiecare e altfel eu ti-am povestit cum a fost la noi,poate ajuta pe cineva la noi a fost cam urgent sa scapam de pampers din cauza infectiilor |
Da, clar!
La Iulia, cum stii, de la acea pielonefrita de la 10 luni nu a mai facut, slava Domnului, nici o infectie urinara. Am ramas insa si eu cu obsesia asta, drept care incerc sa-i pastrez o igiena stricta, o schimb des etc. Ei, tot in ideea sa nu faca infectii urinare nu-mi convine deloc ca se tine, urinatul des e cea mai buna metoda naturala de preventie a infectiilor urinare!

Delphin

Naty mamica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

gudinde spune:
Fetelor multumesc pt gandurile bune. Sunt sigura ca fiecare dintre noi, indiferent de varsta, are acolo Sus stelute magice care ne protejeaza, ne-au facut viata m-ai frumoasa si au facut parte din magia copilariei.
Legat de subiectul desprecopii, scapatul de pampers, nepotik vara trecuta, la tara a facut marele pas. Au existat la inceput cateva incidente prin curte, iar apoi totul a mers bine. Dar, depinde de copil.

blankar spune:
Sovi mai zi-ne doo vorbe,mi-e dor de voi
spune-mi cum se inteleg pruncii
la noi cam dezastru,Eric e tare gelos desi stau foarte mult timp cu el

Nicoleta spune:
Salut.
Gudinde, condoleante! Nu stiu ce sfat sa iti dau cu nepotica... :(
Speram sa intre Simo sa ne spuna ca au ajuns cu bine!
Cu olita nu stiu ce sa va spun... eu mai astept... Ce? Habar nu am! Inspiratie, ceva! Ca in august vrem sa mergem in Ro cu avionul... drumurile vor fi lungi... vom dormi in alte paturi...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

natynic spune:
Vali, te urmez si eu dar nu inainte de a face un sondaj de opinie (deja visez la partea a doua a concediului, din sept):
-daca ar fi sa faceti un city break cu 2-3 nopti de cazare, in doi fara copil, intr-un oras mare, ce ati alege dintre Londra, Amsterdam si Roma?? (precizez ca nu l-am vazut pe niciunul, eu am o "tragere de ata" intre ele dar vreau sa vad ce ziceti si voi)
Bun, ramane evident sa-si dea ok-ul si husband-ul si pariu ca nu va fi usor
Noapte buna!
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

zozela spune:
Oh,Doamne,Andreea,e vb. despre bunelul despre care ne povesteai tu?! Imi pare asa de rau!!
Condoleante!!
Fetelelor,despre Simo si Micu nu avem nicio veste?!Doamne-ajuta!!
Catalina,am vazut si revazut pozele de 7-8 ori.Sunteti superbi-in 2/5!! Iti stralucesc ochisorii,nu mai trebuie sa spui nimic!
Ioana,e un Prince Charming puiul tau! Si pare asa de timid si cumintel,o dulceata!
Giani,ma bucur tare sa te vad pe crenguta! Ce coincidenta cu numele copilasilor!
Am vorbit cu Miha de la BM si mi-a placut la nebunie vocea ei-e exact asa cum mi-am imaginat-calma,calda!! Eu una,recunosc,ma simt coplesita! Asa sustinere morala nu am primit in viata mea!Enoorm conteaza!
Am facut bagajul si simt ca am uitat ceva..Cand am vb cu Miha,eram la buna,sa-mi dea o camasa de noapte mai de doamne-ajuta,adica una mai lunguta,care sa-mi acopere copaceii..Prin magazine nu-s decat dintr-alea minijupe pentru silfidute Mi-am imbogatit garderoba si cu chilotzoi noi nouti,pt.balene insarcinate.Foooarte comozi astia cu burta! La Mihai nu am avut..Mare pacat!
N-am stiut care-i treaba prin spitalele bucurestene si mi-am facut si trusa de prim ajutor-glucoza,NaCl,nospa,seringi,branule,romplast,etc.
Of,sper sa n-am nevoie de nimic,sa ma intorc acasa
Sunt putin intoarsa pt.ca Dan a trebuit sa plece pana la Tg.Jiu sa duca niste acte la celalalt birou si cred ca ajunge dupa 12.30..La 04.30 vrem sa fim plecati,asa ca o sa prinda putin somn..Plus ca am asa o stare de neliniste,amestecata cu nerabdare,cu sila fata de ceea ce mi s-a intamplat aici si cu speranta pentru ziua de maine
Aoleu,am inceput sa ma vaiet-asta nu e de bine.. Gata,sunt optimista,o sa fie bine,o sa primesc vesti bune,o sa ma intorc acasa la Mih,o sa plec sa ma si plimb,o sa ma vad cu bucurestencele crecii
..
Va pupacesc apasat si va multumesc din suflet,pentru tot!Ne auzim maine!