Puiuti de Randunici 2008 (434)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gudinde, dupa ce mi-ai prezentat situatia ti-am zis ca alt final nu prea putea fi , sper doar din suflet sa reusiti sa-i dati vestea trista nepotelei mariintr-un mod in care sa nu o afecteze prea rau. Dumnezeu sa-l odihneasca. Si nu, nu e normal sa te infectezi din spital cu Klebsiella! Dar daca ai sti cate lucruri sunt anormale in spitalele roamnesti azi...Chiar nu credeam ca dupa 2 sapt de concediu pot gasi situatia SI MAI dezastruoasa decat o lasasem...ei bine, DA, e si mai dezastruoasa.
Azi m-am dus la farmacia privata a spitalului sa cumpar de banii mei niste fiole de nitroglicerina pentru o pacienta, ca nu mai erau DELOC si ea avea nevoie urgent; acolo era o coada imensa si toti se certau ca au o urgenta mai mare decat ceilalti. IN-CRE-DI-BIL!
Mdaaa, operatiunea olitza...am purces dupa-masa la strans cele 2 covoare din casa si lasat copilu fara pampersi, ceea ce dealtfel isi doreste mai nou, pesemne de la caldura. Am pus-o de 2 ori la olita...Ei bine, deci de pe la ora 17 pana acum cand s-a culcat NU A VRUT sa faca pipi, s-a tinut cu strasnicie, daca nu mi-ar fi fost mila m-as fi tavalit de ras cand o vedeam cum se batzaie, isi incruciseaza picioarele sau se incovoaie tinandu-se cu mana intre picioare. Ma rugam de ea, "hai mami, fa pe olita sau pe WC, unde vrei tu...". "NU!!"
Asta e, cred ca pun covoarele la loc si renunt. Nu mi se pare deloc ok sa o las se se tina atata si sa nu faca pipi ore in sir, mai bine mai sta naibii inca un an in pampersi ca n-o fi nici prima nici ultima!!! Off, zicea ea Kya de rabdare, rabdare...dar parca n-am nene atata rabdare!...
Dealtfel am mai vorbit azi cu o colega, baietel de 4 ani, a stat cu pampersi pana la 3 ani...A insistat si ea sa nu o fortez ca mai rau voi intarzia momentul; ca-mi jura ea ca o sa vad cum intr-o buna zi singura se va duce la olita si va cere sa faca acolo. Om vedea, pana una-alta eu dau din nou inapoi de la proiect...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty din pacate e fff delicat cu nepotik. Inca nu i-am spus desi ea tot intreaba de bunicul ei. Deh, ii e dor de el. Mereu o trata ca pe o printesa, ieseau in parc, mergeau la plimbare ...
Teoretic stie ca atunci cand cineva moare merge sus acolo si e o steluta.
Inca nu stim cum va reactiona cand o sa-i spunem sau cum va reactiona in timp cand va realiza ca realmente nu o sa-l mai vada niciodata.

Mergi la inceput

hmm...pt ei e cam...imposibila notiunea de niciodata...Probabil, ideal, ii veti spune sa caute pe cer steluta bunicului si sa vorbeasca cu ea. Nu stiu; foaarte dificil!

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Gudinde condoleante!

Naty incearca sa ii dai chilotei si cand iesiti afara
o sa vada diferenta si o sa ii placa
eu nici in zilele astea cand a avut diaree nu am putut sa ii pun pampers
ca nu mai vrea!
sa stii ca si lui i-a trebuit cam 2 saptamani pana sa zica ca vrea sa faca pisu sau caca
nu a contat si daca l-am schimbat de 5 ori pe zi
si facea pe el in parc,in magazin etc.
dar nu l-am certat niciodata pentru asta
ii tot spuneam :"data viitoare o sa fii mai atent "
si a mers mai usor decat credeam
nu ii spuneam du te si fa pisu sau caca
si acuma am la mine 2-3 perechi de chiloti cand mergem afara
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

fetele care nu ati facut vaccinul antipneumococcic sa faceti
prevenarul ,nu pneumo 23
mie pediatra mi-a spus azi ca pneumo 23 ul e pt. adulti
lui Eric trebuie sa ii fac cat mai urgent prevenarul a 3 a doza
trebuia la 2 ani dar a avut infectie
Tuchi tu i-ai mai repetat lui Seb?

Eu i-am facut Pneumo23 lui Matei, la recomandarea pediatrei..Si stii cum e "cate pediatre, atatea pareri"..

Mergi la inceput

Nu stim nimic de Simo? Au ajuns, banuiesc...

Hai sa va intreb ceva;Dde unde imi iau si eu o rochie din aia lunga si inflorata??? Am fost in Sun Plaza si n-am gasit nimic sa-mi placa: niste culori urate..

Olga, nu am vazut pozele, tocmai eu! Te rog, trimite-mi si mie link-ul pe PM!!

Mai fetelor, am fost la o nunta sambata seara... sa de misto a fost!!!! In viata mea n-am vazut atatia tineri la o nunta!!! Si ne-am distrat la greu, pana pe la 3 jumate..Am mai fi stat, dar gandul c apiticii ne trezesc la 7 ne-a facut sa o luam din loc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C
Hai sa va intreb ceva;Dde unde imi iau si eu o rochie din aia lunga si inflorata??? Am fost in Sun Plaza si n-am gasit nimic sa-mi placa: niste culori urate..

...de la Only!

Blankar, pai pe bune de nu as accepta mai degraba sa o schimb nu de 5, ci si de 10 ori pe zi (am zis, doar udatul covoarelor m-ar fi deranjat, sa spal parchetul sau gresia e mult mai usor) dar vad ca la ea problema e ca nu face, nu da drumul ci se tine ingrozitor, se chirceste toata numa sa nu faca pe ea (ca nu-i place, normal). Nu stiu, habar n-am, e clar ca nu-i reteta universala nici aici. Macar ma consolez ca abia la anul vreau sa o dau la gradi, deci urgenta nu e maxima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Naty, cu chilotel, e stranie senzatia fara asa dintr-o data. Si noi tot cu chilotel, asa ca blankar, cu perechi la schimb si nu certata, doar sa-i spui ca pipi se face la olita sau WC ce vrei tu. Tot cam 2 saptamani a durat si la mine.
Iar cand e afara zice mereu " je veux aroser les fleurs maman", nu zice vreau sa fac pipi, in schimb acasa zice pp kk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

asa e Naty ,fiecare e altfel
eu ti-am povestit cum a fost la noi,poate ajuta pe cineva
la noi a fost cam urgent sa scapam de pampers din cauza infectiilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

...de la Only!

Mergi la inceput