Puiuti de Randunici 2008 (434)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

cine imi trimite si mie va rog userul si parola?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Blanka, le-ai primit sau ti le dau eu?

Sa va zic una tare de la primarie....
Incepe doamna...cetatene tralala de buna voie si nesilit o iei in casatorie pe cetateana tralala...el zice da, dupa care incepe sa ma intrebe pe mine....nu deschide gura bine si Seb zice in gura mare...si eu sunt Sebi!

Mergi la inceput

da Tuchi si te-am admirat!
esti super

Mergi la inceput

fetele care nu ati facut vaccinul antipneumococcic sa faceti
prevenarul ,nu pneumo 23
mie pediatra mi-a spus azi ca pneumo 23 ul e pt. adulti
lui Eric trebuie sa ii fac cat mai urgent prevenarul a 3 a doza
trebuia la 2 ani dar a avut infectie
Tuchi tu i-ai mai repetat lui Seb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Blanka, eu i-am facut Prevenar lui Seb, 2 rapeluri.

De cand i l-am facut nu i-am mai dat niciodata antibiotic.
Gata, fug in parc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sebi vorbaret! Si Sophie dezordonata.

Spre surprinderea mea David e extraordinar de ordonat. Acum, nu va inchipuiti ca strange toate jucariile de pe jos ca un om mare din propria initiativa. Acasa o face rar, dar daca mergem la ai mei se joaca atat de frumos si toate le pune de unde le-a luat. Iar acasa, daca incep eu sa strang si zic sa ma ajute, imediat asculta. Si chiar mai ordonat e cu lucrurile care nu ii apartin, dar stie el ca trebuie sa stea la loc.

Eu una nu cred sa fie si fetita creata. Daca ramane fetita. Am zis ca ma mai duc la un eco pana in morfologia de pe 17 aug, dar nu cred ca am putere sa conduc pana acolo pe caldurile astea si mai ales dimineata, cand ma simt cel mai rau. Asa ca inca n-am confirmarea. Eu sper sa fie. Fetita! Creata nu! Ca vreau sa aiba parul des, drept si negru. Ar fi prea de tot sa semene tot cu mine, nu? De data asta ar trebui sa semene cu taica-su'. Macar atata merita si el pentru ca a fost de acord cu numele pe care i l-am ales tot eu. Desi ramasese ca de data asta e randul lui. Parul nu trebuie sa fie cret, dar genele sa fie lungi

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Ioana, Roxana, Claudia si noi o sa fim la Eforie Nord din 9 in 15 august. Mi-ar place ffff mult sa ne vedem, sa cunosc si eu ceva randunele din stol...ca sa nu raman doar o cititoare din umbra (BTW eu ma uit la toate pozele, dar nu prea scriu - de lene...dar ma gandesc la toate si sunt alaturi de voi:
De Zoze, care trebuie sa stea cuminte in pat si sa aiba grija de regina Maria ( BTW, cel de-al doilea nume al copiilor mei este Mihai si Maria) si da, mesajele in momente grele sunt ff bine venite, chiar si telefoanele...cred c-am innebunit-o pe Zoze la tel cand m-a sunat dupa ce am nascut...
De Tuchi...CASA DE PIATRA si o viata asa cum iti doresti! O sa intru si pe mail sa vad pozele!
De Luny, oricare ar fi problema, sper sa nu fie grava si sa se rezole repede
De Mimo cand isi astepta odorul acasa dupa o excursie prin Europa (vai ce-mi doream eu cand eram de varsta Teodorei sa plec sa vad lumea...oare cand ai mei vor fi la varsta asta voi avea curajul sa-i las sa zboare?)
...si de toata craca...sper sa nu va suparati ca nu fac
scrisorica...abia am timp sa citesc tot si sa vad pozele...nu stiu cum va descurcati voi, mai ales cele cu 2-3 copilasi

Pup craca si sper sa ne vedem pe litoral si poate in Bucuresti...vreau sa ajung intre 16 - 21 august candva la Ikea - daca exista doritoare de o intalnire, mi-ar face mare placere!!

Giani, fericita mamica de
Alexandru Mihai
si de tititza Ilinca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tuchisor sunt superbe pozele. Sa dea Domnul sa fiti mereu asa de fericiti!
Ma inscriu pe lista randunicilor care ti-au zis deja cat de bine arati si cum emanai fericire prin fiecare por.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Din pacate viata e facuta cu momente vesele si triste, cu suisuri si coborasuri. ACum 8 zile va ziceam ca bunicul nepoatelor mele a facut un AVC grav. Din pacate, in pofida tuturor eforturilor s-a dus intr-o lume mai buna.
Nu stiu daca ar fi avut oricum sanse sa supravietuiasca, situatia fiind foarte grava, sau ce calitate a vietii ar fi avut, dar stiu sigur ca e anormal sa iei klebsiella din spital in urma intubarii.

In fine, sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zoze ma rog pentru maine,doamne ajuta sa fie bine si sa te intorci cu vesti bune

ioana ti-am vazut cretulinul

edit:gudinde ..condoleante...imi pare ff rau

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput