Puiuti de Randunici 2008 (434)
Raspunsuri - Pagina 5
gudinde spune:
Vali,
Uite, eu in asa ceva te-as vedea:
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_008010330353_-1?breadcrumb=Home%7EWomen%7EDresses
Nicoleta spune:
Zozeliciu, va fi bine! Ia sa vezi tu ce vesti bune vei primi! Nu te mai gandi ca te intorci repede acasa, gandeste-te ca vei primi sfaturi bune si pertinente, ca se va face tot ce este posibil si tot ce trebuie ca Maria Sa sa stea la caldurica!! Te pup apasat! 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
gudinde spune:
Nico, Zoze multumesc.
Zozelici subscriu 100% cu vocea Mihaelei. E calma, calda si linistitoare.
Tie iti urez drum bun si sa primesti un tratament adecvat la Giulesti ca sa stea Maria noastra la caldurica cat trebuie.
Ariel vreo veste de la Simo?
Ioana eu n-am putut sa-l vad pe Prince Charming. Cica era trafic prea mare pe poze si nu s-a mai deschis pagina cu poze.
Ramo ce mai faci?
Nu dispera cu postul. Incet, incet o sa se aranjeze toate. Important e sa fim sanatosi si optimisti ca sa ne putem bucura de ce avem. Restul, le-om face noi.
ariel_7000 spune:
zozelici, tin pumnii sa afli vesti bune.
si da, miha are o voce blanda si calda!!! si privirea la fel! e o scumpa!
naty, nu am mai gasit momentan chilotei. eu ii tot vanez, sper sa mai apara.
referitor la sondaj: LONDRA .... ma trage ata catre Anglia aia...![]()
tuchi, frumoase poze. tu stralucitoare, ili superba!!! seb, un adevarat cavaler. baietii, senini si fericiti!
andreea, condoleante, tare imi pare rau :(
nu am vesti de la simo, chiar intrasem cu sufletul la gura sa vad daca zice cineva ceva. maine le sau sms sa vad ce au aflat.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
zozela spune:
La multi ani,Irina!!
Sa ne traiesti sanatoasa,sa ai parte numai de bucurii si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i frumos in viata asta!!
cami33 spune:

LA MULTI ANI, DRAGA MEA DRAGA!!!

Iti multumesc pentru tot ce-ai adus in viata mea, pentru toate cafelele noastre matinale si pentru sedintele de psihoterapie
nocturne 

Sa ramai mereu senina si optimista si sa ai o viata plina de iubire!

TE IUBESC TARE, TARE, TARE, SORELA MEA DE SUFLET!!!
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"life's a journey, not a destination."
Nicoleta spune:
La multi ani, Irina! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine! 

La multi ani, Roxana, si tot ce-ti doresti!! 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
cami33 spune:
LA MULTI ANI, ROXANA!!!

Zozelici, tin pumnii stransi maine, SIGUR va fi bine 

Naty, eu votez pentru Roma, e singurul din cele enumerate de tine pe care l-am vazut si de care m-am indragostit iremediabil
mimonix spune:
Sa incep cu inceputul:
Tuchi, superb momentul cu toate adunate...v-am studiat fiecare coltisor de poza
, mi-au dat lacrimile...cate mai traieste omu' intr-o viata, nene 
Sebul e picat din luna , in toate
Ilinca e superba (pare ca frizeriile din Ploiesti sunt mult mai de clasa ca alea sin Bucuresti ). Inca o data felicitari , chapeaux bas (vorba unei distinse randunici
) pentru curajul tau
si sa-i transmiti proaspatului sot ca a fost inaltat la rang de randunoi ![]()
Naty LONDRA
Curaj si tie la inchilotare, pe mine nu ma tin nervii inca 
Valen depinde pentru ce vrei rochita cu flori si depinde de buget...eu m-as duce "ata" la Desingual (sunt scumpe, atentie
), in Mall Baneasa...daca m-ar incapea ceva de acolo
Dar am vazut si in Esprit ,Accesorize si Zara.
Gudinde pacat pacat...imi pare atat de rau
Altfel, sa stii ca m-am amuzat teribil la postarea ta de ieri , cea cu Romania surprinzatoare :)))). Pentru tine , draga mea , pentru ca stiu ca-ti plac poeziile : "La circ, un accident banal/ un acrobat, un salt mortal/ Si acrobatul nu s-a mai sculat/Alamurile din orchestra au tacut/....." Asadar, stiu ca-s macabra, dar mai ai o sansa sa fie liniste in cartier ![]()
Olga bineinteles ca n-am vazut pozele
Si bineinteles ca mor de ciuda
Si gata, ma retrag...sunt suparata pentru ca , daca va mai aduceti aminte, acum 4 saptamani , Dudu a cazut si si-a spart capul. Din ciclul nu faceti ca mine, va rog sa retineti ca nu l-am dus sa-i puna o amarata de copca si am lasat asa sa faca coaja. Ei bine, nici azi nu s-a vindecat complet, are tot coaja
Rana nu era lunga dar era destul de adanca si probabil de aceea, pana i-a crescut acolo carne la loc...plus ca nu i-am tuns parul in jurul ranii si asta nu lasa sa se aeriseasca cum trebuie si sa se usuce, probabil transpira mult si asta iar e belea..nu stiu ce sa zic altceva decat ca am fost o tampita si sa nu faceti ca mine
De bine e bine, nu e umflat, nu e infectat, nu-l doare...dar 4 saptamani?
Cand putea fi gata in 3 zile 
Si din ciclul "am ales pana am cules" ghiciti voi unde o sa-mi petrec eu vacanta de vara? Immm...la Bran si la Marea Neagra
Dar cine va avea serviciu???

Aaa..cu pozele, subiectul diminetii! M-ati bagat in sperieti rau de tot
Dar mi-a trecut mai apoi ca m-am gandit ca la cate am mai trait si eu, nu m-or alege psihopatii si pedofilii chiar pe mine si pe copiii mei
Si acum, fapta-i fapta...pozele au fost deja vizionate, descarcate...asta e! Am eu o parere si despre articolul din CanCan , dar ce folos sa mi-o mai exprim ![]()

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea