prietene la bine si la greu 36 -rares sanatate
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
fulgusorilor de azi! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
La capitolul mama:zice doar seara cand e obosita si nu-i mai intri in voie cu nimic.
La capitolul tata:a zis intr-o singura zi cred ca aproape non stop vreo ora,cand eram in masina,tati conducea.De atunci nu a m-ai zis si am mai mers cu masina.
Vad ca noul trend este "somn cat mai putin",noi ne incadram la "somn cat mai tarziu seara".Cred ca m-am mai plans ,dupa baie (22-22,30),mananca bibi si in loc sa se culce,fata mea incepe sa chiraie,sa se joace pana pe la 23.30-24.Noi suntem cam asa
cand in sfarsit a adormit.Culmea e ca inainte de baie da semne clare de oboseala,se freaca la ochisori ,e maraita,zice mama etc.Ultimul somn e cam de la 18-19.30 si apoi ne plimbam pe afara pana pe la 21.30.Vreo idee ceva?
Nu stiu daca am fost coerenta,nu cred,dar mi-e somnnnnnnnnnnnnnn rau!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ralu_seby spune:
Dozz, iaurtelul il dau dupa-amiaza spre seara...sa zic in jur de 19...fructele parca nu-s f ok seara..asa ca dc la pranz papa carnita+legume..cand altfel? In curand o sa prepar branzica de casa si o amestec cu iaurtelul, cred ca o sa iasa ceva mai cremos.
Broscuta, incearca sa mai introduci cate un aliment nou..poate o acapareaza gustul. Au mai scris gagicile ce au introdus pana acum, mai baga un ochi.
Andre, buni rulzzzz cu poftele ei
Alooooo, 2 mai-ul, v-ati trezit?!?! Leneviti cu burtile la soare?? (striga invidia din mine)
Fug sa mai trebaluiesc si eu cate ceva ca a atipit (nu a adormit, doar a atipit) Printul Mostenitor
Auziti, , o recomandare pt un dermatolog bun? Cred ca imi apar 2-3 alunite...miiiciii de tot, dar credeam ca-s puncte negre, le-am tot agitat..dar continua sa persiste..pt siguranta mea as vrea sa ajung la un control. Mercic!
Auziti, despre ce sita spuneati ca se curata greu la Babycook? Ca eu n-am gasit niciuna..poate descopar cine stie ce pe-acolo
.
Kisses!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Neata!
eu vreau frapucine multe multe, pot inlocui sangele cu ele?
dupa glontzul de la 3 dupa-amiaza (adik supozitorul cu paracetamol) a fost ok, pana azi-noapte la 12 cand iar ardea tare, 38.0, cand i-am dat niste nurofen. la 7 jumate cand s-a trezit iar, 38.1, iar i-am infipt un glontz. ieri a fost putin diareic, asa ca dimineata nu i-am mai dat fructe, ci doar o rondea de orez si tztz.
la pranz acum ar tb sa ii dau morcov, dar de care? fiert sau zeama nefiarta? ca iar am uitat care din ele e pt diaree sarbatoritilor de astazi
Ralu, nu'sh daca ai scpat de "bataita" . pai ne-ai lasat "intr-o ureche" si ai plecat!! ce face urechea acum, e ok?
Lavi, la tine piciorul? Raresul? cum ati petrecut ieri?
Tina, nu ne mai tine in suspans, e ok Geo? si la voi a fost petrecere mare ieri...
Shtephyyyy, pupam manuta sa nu o mai supere pe mami de nazdravani
Alex nu sta locului o clipa, nici asa bolnav, luni dimineata cand nu prea avea putere sa misune, se tara efectiv cu viteza melcului (acum merge mai mult in 4 labe, nu se mai taraste pe coate). se ridica in picioare de toate alea, inclusiv de perete, pe care il si linge de vorbit nu prea, nici mama nici tata, numai baba si multa multa ploitza
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
ah, Ralu si Dozz, am citit la dovlecei ca o mamica a luat dispozitivul pt orez de la Miniblu carrfour Constanta
plus ca a dat si linkul asta
sita de care zici, e cosul pt legume cu gaurele
pozicile noastre
varsta noastra
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
Lyly, piciorul meu e umflat, si hematomul da semne sa se retraga...dar ieri si alaltaieri la cat am fost de speriata nici nu am mai luat in seama. Ma mai doare, dar nu am ce sa fac...control abia saptamana viitoare. Rares e binisor, cu cucui, si vanataie, dar macar e vioi si nu a mai vomat deloc. Cand il ating in zona respectiva cred ca il doare ca se miorlaie.Plec, ca si-a scapat biscuitele din mana si urla deja...aaa...si sa va zic...are fobie de patut...nu mai vrea deloc sa stea in el...s-a speriat saracul atat de tare...cred ca tine minte...sau...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Neatza xi pupici la toata lumea!!!!!!!!!
xuntem in Alba de luni, dar inca nu ne-am intrat in ritm. Ne dexcurcam foarte greu cu Dominic doar noi doi, bagajele lui xtefi xunt inca in valize ca nu am facut loc in dulapuri xi pt el , dar e pe lixta de to do.
Am apucat xa intru acum 2 min, pt ca baietii mei au plecat amamdoi la o cafea , i-am pux xi borcanelul cu fructe in geanta, dar nu cred ca o xa aiba xuccex tati, axa ca in juma de ora ii axtept inapoi.
nu am cetiti nimic din urma, doar am vazut titlul xi m-am intrixtat pentru Rarex, xper xa fie totul bine .
xper a revin pe xeara, dar xa xi recuperez, ca nu imi place xa nu xtiu nimic de voi atata timp.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
neatza
m-am urnit si eu sa scriu doo vorbe ca am lipsit ultimele 2 zile... V-am mai spus vreodata de ce nu ma plang eu? Cum ma plang, cum vine cate una de sa-mi ajunga . Abia ce ne intrasem in mana cu mersul la plaja si cu toate cele, ca a facut Iulianis o indigestie de m-a linistit. A inceput luni seara cu voma in jet, de vreo 4 ori in 2 ore, apoi am dormit chinuit toti 3, el gemand in somn si noi sarind in sus la fiecare sunet, apoi ieri a vomitat tot la cateva ore si pe la pranz a facut diaree (ceea ce era de asteptat). Saracul copil, e in continuare foarte vesel, rade si tipa, dar e complet slabit, se prelinge in brate, in carucior, oriunde sta. Azi sper sa intre la recuperare si sa pot sa-i dau ceva sa pape, ca in ultimele 36 de ore doar a supt si a baut cateva guri de ceai. Norocul meu ca nu s-a deshidratat. Am vorbit cu Licuriciul care m-a intrebat daca nu ma duc la doctor
dar la ce experiente a avut ea
nici prin cap nu mi-a dat. Ma rog, acuma-s viteaza ca mi-e clar ca a fost doar indigestie, ca febra nu a facut si e in continuare vesel, ca daca era mai rau nu stiu ce faceam... ne-a zis cineva de aici ca la doctor erau acum 2 zile peste 40 de copii la usa, care cu voma, care cu febra, nebunie
Quiz-ul zilei de ieri a fost de la ce s-a imbolnavit copilul. Variante:
- de la soare
- de la apa de mare care i-a intrat inevitabil in gura
- de la ceilalti copii care au bolit zilele trecute (2 la numar)
- a luat un virus de aiurea (ne-am dumirit mai apoi ca nu e virala treaba)
- de la borcanelul cu pui, orez si morcov (prima oara cand i-am dat, ca eu i-am luat doar legume congelate, cu carnea mi-a fost frica si atunci i-am luat doua borcanele cu mine ca sa le combin - dar nu cred totusi ca de la asta)
- de la branza de vaci pe care i-am facut-o eu aici luni, care a fost din lapte f gras si a stat cam mult pe aici pe afara pana s-a legat si pe care a mancat-o cu o pofta incredibila (luni seara era si flamand tare cand am venit de la plaja)
- o combinata din cele de mai sus de 3 luate cate 5.....
(raspunsul corect pare a fi branza...)
Una peste alta, sper maine sa mergem la plaja, ca tare ii mai place. CUm ajungem incepe a rade la valuri si nu are nici o treaba cu nimeni. Luni a umblat in 4 labe prin nisip, a facut baie cu barcutza, cred ca ii prieste nemaipomenit. Ar fi fost senzational sa nu fi facut episodul asta, dar atunci cum as mai fi apreciat eu toate celelalte lucruri de care ma plangeam acum cateva zile?
Oricum, cine a zis ca prima boala a copilului este cumplita, bine a zis. Greu tare...
Am citit din urma, dar nu cred sa mai am timp sa zic mare lucru... intreba cineva daca mai sunt copii care nu au zis mama... al meu zice, dar nu e chiar mama, e mai mult o onomatopee de-a lui, in serie cu baba, buuuu, dada etc. Cred ca mama-mama pe bune vor zice mult mai incolo. (Iulian tata nu zice deloc )
Soricelul Dominic, Raresul de Regin, Dan de Dymomo, Maya Teodora de Biara, Chiara Ada de Andre si Ariana de Lalu
Vroiam sa-i zic Ancutezi felicitari pentru Sabinutza, lui Shtephy sa nu renunte cu manutza, sigur se mai poate recupera in timp , de pastrav ca oasele se scot mai usor dupa ce e fiert - eu il pasez putin cu furculita pe o farfurie si se vad f bine oasele - , lui Ralu ca tati de Santiago e si boem si nostalgic si motorist.. e un tip complicat si complex, sper sa-i semene fi-so
si felicitari pt Mateiul exporator si cu dinti
, lui Raluci drum bun si petrecere frumoasa in Germanika
, lui Lili ca zboara depresia cu viteza vantului turbat daca are puiul vreo problema... asa ca bucura-te ca e sanatoasa si concentreaza-te pe lucrurile pozitive - butoiul nu este pozitiv deloc
, Dianei spor la abdominale , Broscutei salutari, Ionelei imbratisari, Lylyanei multa sanatate Alexutului (exact asa si Iulian, si bolnav si tot nu sta locului) si multi
pentru toata lumea (nu mai reusesc sa scriu multe ca-s in curte pe baterie si daca ma lasa si pierd mesajul asta, lesin
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Lylyana si eu ma pregatesc sa-i fierb morcovi lui Iulian. Nu cred sa-i mai dau ceva pe langa ei, poate doar ceva cereale de orez. cam atat. O sa-i blenduiesc fierti si apoi mai dau ce rezulta intr-un clocot.
Ralu_seby e o clinica pe Eminescu - Bioderm - am o prietene plina de chesti de astea si care si-a extirpat unele la dr. Chebac. Din ce a studiat ea, cica astia sunt f profi, fac poze, analize, investigatii, nu isi dau cu parerea dupa ochi.
mai vroiam sa va spun ca noi suntem aici cu o gasca mai mare de copii (de fapt am fost, ca unii au plecat) si ca cei care au 2 copii apropiati ca varste, au viata destul de grea . E drept ca si cand au crescut, ai scapat, dar acum mititei sunt destul de greu de "manevrat"
Oricum, pentru iulian a fost super, ca toti copiii se joaca cu el, el sta in mijlocul lor si moare de ras, e fascinat pur si simplu... Ma tenteaza enorm ideea unei crese misto unde sa vada, sa stea, sa se joace cu alti copilasi...
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
lylyana.ion spune:
monis, sanatate Iulianului
RamoX, cam zgarcita cu detaliile
pozicile noastre
varsta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata!
Va invita eu la o cafeluta buna,facuta de Richard
Broscutza,ma bucur sa te revad,sper sa mai scrii cand ai timp!
Ancutzica,Annabelle spune tata,dar in varianta englezeasca `dada`,pt ca noi vorbim mai mult in engleza cu ea. In weekend,cand vine mama la noi,vorbim romana,dar lui Richard tot `daddy` ii spunem.
Din vocabularul Annabellei: mama,dada,baba,nana,plus aceleasi consoane insotite de e,i si foarte rar u.
Cand ii este foame,baga un deget in gura si spune `goi-goi` - sau asa iese
Cand plange,ma cearta spunand `da-di-di-dei` dar apasat si cu limba intre dinti...probabil vorbeste in engleza
Am inceput mesajul de la 9...bineinteles ca domnisoarei nu i-a convenit sa ma vada ca am alte activitati,asa ca am prestat: joaca,hranit copil,adormit copil,spalat si sterilizat biberoane,acum i-am pus legume la steamer si fug sa bag o tigara.
Ionela,Strumfy,ne intalnim unde vreti voi,dar mai tarziu,daca nu va suparati si se potriveste cu programul vostru.... Mie mi-ar placea pe la 4-5....unde vreti voi.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi