prietene la bine si la greu 36 -rares sanatate
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
Niassa!
o pentru toate fetele mele iubite!
[teal]
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR ZILEI:
Dan de Dymomo
Maya Teodora de Biara(pupici pentru nora mea frumoasa)
Chiara Ada de Andre
Ariana de Lalu
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
[/teal]
Shtephy, imi pare rau ca esti ingandurata in privinta mainii dar bine ca nu a fost mai complicat, se putea si mai rau.
Ralu ce placintica mare ai facut tu! Nu, inca nu ne-am gasit nasi. Nasii copilului nu ne pot cununa ca in aceeasi zi sunt nasi in alta parte...au obligatie mai veche, de vreo doi ani....asa ca...pas...dar inca mai cautam...Pana una alta,maine mergem sa gasim sala...ca husbandul are program aici in oras, si mai poate fugi cate o ora...
Raluci fain cadou ai primit...puneti-va la treaba si faceti pasaport lui Bubulica repejor!
Monis, tu ce faci? cum e la malul marii? Ce face micutul Santi?
Lumi, Simina cad ca printesele voastre va tin in priza mereu...lasa ca e bine sa fie asa vioaie si sa nu aiba astampar...sunt la faza in care fac descoperiri, si pentru ele, orice lucru nou care il descopera e echivalentul bucuriei cuceririi unei redute...cred ca m-am incurcat in cuvinte...dar e prea dimineata...
Shtrumphy pupam Andra zvapaiata?
Floricik cum a fost la dentist!?? Si mie imi e frica!
Mai fac o strigare si merg sa bucataresc ceva Miany,Dymomo,RamoC,Ramonik,LiliA,mama tizului,Crissa,Crlp,Cristina_boc,NA_bo mai dati cate o semnatura la condicuta...sper sa fiti bine
Pupix all!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andrecluj spune:
Buna dimineata, ofer tot ce va pofteste inima, sa ne traiasca toti fulgusorii in multa sanatate. Am ajuns la mesajul dragei mele Ancutzica si in sfarsit pot sa-mi laud pitica. Chiara un sfert din zi se uita la usa si zice "tata", desi ar trebui sa spuna "papi" sau "papino". Chiara asa, Diana Ce m-ai sarit! Multumesc de pupici.Citesc mai incolo, azi sunt libera de la serviciu sa pot presta un tort, dar "de serviciu" la copila, ca miercuri e ziua de gateala a lui buni. (Ii trebuie neaparat pantofi albastri, ma termina de la 5 dimineata cu pantofii ei albastri, so nu ma pot plange ca ma plictisesc). Va pup pe toate din inima Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
ralu_seby spune:
Niassaaa! cam somnoroasa, dar ma adun La Multi Ani Dan de Dymomo, Maya Teodora de Biara, Chiara Ada de Andre si Ariana de Lalu
Miany, Dymo, asteptam un semn de la voi!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
laurairina13 spune:
Niatza!
Sunt prin zona in pana de cuvinte, inspiratie, orice..
Si eu astept vesti de la RamoniXX, ca tare is . Daca cumva ajungeti pe la mare, dati un semn, poate intalnim Xoricelu cu Rechinasa face to face
.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
laurairina13 spune:
acu ma tot hlizesc cu gandu la cum o arata buni de Chiara cu conduri albastri Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
lili_a spune:
Niata!
Arunca cineva niste si la mine in butoi?
Ma bucur tare ca Rares e ok si ca Simina nu si-a facut ficatul prastie cu ciupercile alea. Lyly sper sa iasa dintii aia mai repede, Tina sa treaca febra lui Geo, Ionela of, ce trist e ce povestesti tu, trimit un pupic si la tine si ma bucur ca au iesit analizele bine,Dankutza ii doresc multa sanatate mamei tale, Dozz saraca Ana, cit mai trebuie sa poarte hamul ala? Ma gindesc, nu i-ar prinde bine s-o duci la inot?shtephy bine-mi pare sa te recitesc,
pe minuta buclucasa
Dupa cum vedeti m-am focalizat pe fetele cu vesti mai putin bune, ma duc sa ma ascund la loc sub o piatra nu inainte sa va imbratisez pe toate fara exceptiune si sa toti fulgusorii mai energetici si mai lenesi, vorbareti sau contemplativi
PS Pe gagica lui Santiago mi-a soptit o vrabiuta ca o cheama cu N dar mai mult nu zic
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
La Multi Ani Dan de Dymomo, Maya Teodora de Biara, Chiara Ada de Andre si Ariana de Lalu
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 acu ma tot hlizesc cu gandu la cum o arata buni de Chiara cu conduri albastri ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
Dozz spune:
Neata si de la noi!
Danut, Chiara, Maya si Ari, sa cresteti mari si sanatosi!
Shtephy, mult curaj si multa rabdare! Ma bucur ca mai intri din cand in cand pe aici, te cred ca iti e greu, sper sa se mai lase mana, sa recapeti cat mai mult din mobilitate!
Uite asta e un alt merit al forumului, pe langa puzderia de info utile, mai si afli despre alte mame, alti bb-i care se confrunta cu probleme care te macina si pe tine, asa ca gasesti putere sa alungi piticii. Cel putin la mine functioneaza asa deocamdata. Am vazut ca si Ralu, si Diana (la Vlad) zic de copii nedormiciosi, deja vad ca suntem multe in gasca asta, asa ca sunt din ce in ce mai convinsa ca e ok si asa, pesemne asta e stilul fulgusorilor nostri.
Dar tot o sa mentionez la doctor
Lili, hamul il mai poarta inca min 1 luna, iar la inot e mai greu, ca eu o sa merg la serviciu si nu cred ca voi convinge soacra sa intre in apa cu ea, nici nu stiu daca vreau, de fapt, sa o conving . Dumneata cat mai planuiesti sa stai in butoi? nu e bine acolo, vezi ca nici cafeaua nu ajunge, mai bine top afara.
Uau, cata vointa pe Diana, abdomene la 1 noaptea! Bravo! Bravo si pt concurs, eu zic ca il castigi.
Ce placinta cu de toate ne-a pregatit ralu, cred ca o iertati de bataita acum. Matei merita pupici pt cate face si cat de bine papa, tot asa sa o tina, iaurtul la ce ora l-ai introdus?
Mi-e dor si mie de Lidia si RamoX, oare ce mai fac?
Dar Geo o fi bine? Si Mateiutz d Coque, parca era ingrijorata la ultimele mesaje.
Ionela, tu nu stiu pe unde ascunzi atatea resurse, te admir, desi ti-e asa greu, mereu sunt optimiste mesajele tale.
O zi cat mai frumoasa, cu reprize de somn mai consistente pt fulgusorii-se-stiu-ei-care, cu sanatate tuturor si cu putere multa mamicilor.
broscuta_80 spune:
Neata! Fulgussssshoooori
Meniul nostru este destul de plafonat :
Dimineata invariabil bananica cu iaurt sau para cu biscuite
Pranz invariabil piure de legume : cartof, morcov, dovlecel preparat cu putina sare si unt. Daca nu vrea sa il manance ii dau fifty-fifty cu o piersica.
Dupa masa ( pe la 17.30 - 18.30 ) iaurtel amestecat cu piure de fructe de sezon.
Seara (21.30 - 22.00) cereale de noapte - Humana.
La toate mesele primeste completare san, mai putin dimineata cand papa doar fructele si bea apica. In restul zilei bea apa la greu.
D'aia va citesc sa se mai inspire si "my lonely neuronu meu".
Nu avem nici un dinte si momentan sunt preocupata de faptul ca face prea des kk si cu ceva mucisori pe acolo. Astept niste rezultate de copro sa vad daca are ceva.
A, si folosesc apa Dorna.