prietene la bine si la greu 36 -rares sanatate
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Ralu,esti senzationala cu placinta aia,ce mai!
Felicitari pt Mateiut umblacios
Dozz,Mami.Ilinca,Strumfy,Many,va compatimesc,trebuie sa fie tare greu cu somnic atat de scurt....
A mea,daca tot mi-a scos peri albi cu mancatul,s-a gandit sa fie cuminte si sa doarma frumos. Are, totusi, toane ziua, cateodata... dar nu ma pot plange, cand vad cat va chinuiti voi
Monis,ma bucur ca e doar indigestie.... Din toata lista,si mie tot branza mi se pare a fi vinovata.
Sper sa-l linisteasca morcovelul si orezul. Distractie placuta in continuare si multa sanatate lui Iuli
Bineinteles ca nici Annabelle nu are habar ce spune,nu cred ca asociaza cuvantul `mama` cu mine,la fel de bine mai striga `baba`,si refuz sa cred ca vorbeste cu mine
Lylyana,tare rau imi pare sa aud ca e bolnavior Alex....oricum,38 nu e atat de rau. Mai are si alte simptome?
Poate o fi de la dintoci
Eu stiam ca morcovel fiert....si orez...clasicele `remedii` romanesti
Si mai e buna banana mai putin coapta.
Multa sanatate
RamoX,ma bucur ca e tati acasa!!! Sper ca va simtiti bine impreuna si ca veti trece peste...gandurile alea `cenusii`
Asteptam vesti (buna,bineinteles)
Lavi,e super cum exploreaza pisicoasa. M-am dus dupa ea cand a mers prima oara in bucatarie,m-am umflat toata in pene cand a venit dupa mine pana la baie,ma topesc cand o vad in picioare,ce mai!
E greu,dar imi umple inima de bucurie!
Lauriciu,voi ce mi faceti???
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Vreau sa trimit un pupic apasat pt Lili! Mai lasa,fata,butoiul ala! Hai ca dau un ouzo diseara
Andre,distractie placuta la cumparaturi!
Nu mai fi ingrijorata,am avut si eu pitici cu miile ca toti fulgusorii se rostogoleau,numai a mea nu....Si cand a inceput,a inceput sa faca nu stiu cate chestii deodata(curatenie,spalat,gatit)
Serios acum,e normal sa ai cativa pitici,dar vei vedea curand ca au fost degeaba...bine,dupa ce va face anumite lucruri,vei avea grija sa faci rost de pitici noi(vorbesc din experienta proprie
)
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Lauriciu,voi ce mi faceti??? |
iote nu prea stiu ce fac..m-au apucat nostalgiile si am citit in urma la odisee cum am nascut, ce galerie era pe acolo, ce , cine , ce mai zicea..
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
si fiimea doar ce zice acu incontinuu ma-ma-ma-ma, foarte clar, dar se vede de la o posta ca nu imi e adresat mie
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Cum m-am plans de Andra cum s-a hotrat sa fie fata mai cuminte..a dormit pana la 8 fara nici o trezire..macar atat. Sa vad cat mai doarme in timpul zilei.
broscuta si noi ne chinuiam cu schimbatul pamers-ului..dar dak ii dau o jucarie in mana (prin jucarie se intelege un pampers, capacul de la cutia de servetele, crema, sau altceva ce folosesc la schimbat) o pot schimba usor.
Lumi, Ionela eu propun sa ne vedem la 17 in parculetul de la Mammamia. Lalu, Ramonika, Dymomo va asteptam si pe voi.
Monis bine ca a trecut repede si va puteti bucura in continuare de mare.
Va pupik pe toate
Mami fericita de strumfita