Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (170)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

rodi am gasit articolul asta:

http://www.copilul. ro/nastere/maternitate/Declararea_nasterii-a640.html

eladea, , exact ce imi trebuia!

mycya, poate e valabil si ptr tine. eu tocmai mi-am trimis sotul sa intrebe o vecina cum si-a facut ea in tara certificatul de nastere, ca a fost plecata 2 luni si a venit si cu certificat, si cu pasaport la bb si cu dosarul ptr CIC depus...

Pentru copiii nascuti in strainatate, inregistrarea nasterii se poate face prin intocmirea certificatului de catre:
- misiunea diplomatica sau consulatul Romaniei din tara respectiva;
- autoritatile locale ale tarii respective.

Daca intocmirea certificatului nu s-a facut de catre misiunea diplomatica sau consulatul Romaniei din tara respectiva, inregistrarea nasterii se face in tara, la autoritatea administratiei publice locale (Serviciul de stare civila) de la domiciliul parintilor, dupa verificari, conform legislatiei aferente.
Daca nasterea a fost inregistrata corect la autoritatile locale din tara respectiva, se aplica procedura transcrierii prevazuta pentru certificatele procurate din strainatate, dupa verificari, conform legislatiei aferente.

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cris2010, eu pe langa anason, fenicul, chimen mai pun si un ceai pe care il iau din Kaufland, se cheama Multifruct (fructe de padure). Ii schimba radical gustul.
Galafor incep si eu din seara asta, sper sa se intample o minune ca pe net am gasit o descriere f frumoasa

Citat:
Galaforul si-a dovedit eficacitatea si ca tratament adjuvant în relactatie, metoda prin care femeile care au fost ablactate sau n-au nascut si adopta copii, pot avea lapte în maximum 1 luna, 6 saptamani

Citat:
Un caz relevant este cel al unei paciente care datorita unei boli grave a fost ablactata la 11 zile dupa nastere. La 9 saptamani postpartum am început relactarea cu ajutorul unei linii suplimentare de supt si administrarii de Galafor. Dupa 4 zile au aparut primii stropi de lapte iar într-o luna de zile copilul a fost alimentat numai de la san, a supt exclusiv pana la varsta de 7 luni ai in continuare pana la 2 ani

Voi ce parere aveti? Credeti in asa minuni? Eu cred ca sunt povesti de adormit copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara mamici,tare mi-a fost dor de voi

40 +2 zile cu
IN WEEK-END NE VOM CUNOASTE BEBE PAUL CHRISTIAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010
Wow, fetelor, ce suplimente luati de aveti asa productie???

cris, asa am patit de la inceput, putinul lapte care il aveam curgea la ora fixa cand trebuia sa alaptez in spital... o vreme acasa la un san era Isa si la celalalt, cu o mana, era pompa... macar sa nu se piarda! si acum mi se intampla daca ma dezbrac, daca scanceste sau o tin lipita pe Isa de mine, daca beau/mananc ceva fierbine...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

40 +2 zile cu

Schimba semnatura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:

40 +2 zile cu

Schimba semnatura

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Gata sefa,acum e mai bine?

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Citat:

si noua de tine

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salut btz..bine ai revenit!
pt cine are timp

http://family.webshots.com/photo/2913920160102838148gOYQEV
ultimele 2 sunt cu Stefan la aceeasi varsta. fug la nani .paaaaaa
si al meu a dormit azi f mult..sper sa ma lase si pe mine sa fac nani la noapte ;)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Abia astazi am ajuns acasa,fara bebe din pacate,insa speram ca pana la sfarsitul saptamanii sa fim in formula completa.
Din pacate am trecut prin niste experiente de nedescris,a fost umilitor si groaznic,traumatizant,sper ca nici un caine sa nu treaca prin asa ceva.
Momentan nu am timp de stat la taclale,trebuie sa ma odihnesc un pic caci maine dimineata sunt pe baricade la spital sa-i dau papa lui bebe.
Am nascut prin cezariana la cererea mea,bebe de 55 cm si 4250,din pacate probleme insa cu ajutorul lui DD se rezolva usor usor.
Va pup,felicitari mamicilor proaspete si maine revin sa ma povestesc.
Rody mersi de sms,insa nu aveam cum sa trimit ,dar mi-a stat gandul la tine.De fapt la toate
Crissy de tine nu mai zic cat m-ai incurajat
Noapte buna gagici

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Vaaai ce de lapte aveti de sare in sus!!!!
Sunt geloasa, sper sa vina si la mine asa in zilele urmatoare!!!

Btz bine ai revenit, povesteste tot

Mergi la inceput