Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (170)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

i
cu ocazia asta mi-a venit in minte o intrebare, fetele din tara care au facut/au de facut certificatele poate ma lamuresc: ce acte e nevoie in Ro ptr certificat? daca le-as trimite la mama oare ar putea sa mi-l faca ea? pls daca are vreuna drum si poate sa intrebe

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)

Eu am facut certificatul de nastere romanesc la ambasada Romana in Danemarca in baza certificatului danez. Era nevoie de certificatul danez apostilat, certificatele de nastere ale parintilor si certificatul de casatorie. Nu a fost nevoie sa trimit nimic in tara. printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si39+ AMR 3 zile pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Intru pe fuga sa raspund, sper sa revin dupa ce o adorm pe Elisa.

1. Foarte important.
Cine merge cu bb in Ro cu titlu de calatorie, nu il aruncati dupa ce intrati in tara. E nevoie de el la dosarul pentru pasaport.
2. Cris2010, eu am folosit Galafor si a fost eficient, simteam destul de repede cum creste productia.
3. Crissy, da, eu cred pentru ca Galaforul are in compozitie niste plante, unele cresc estrogenul, unele prolactina. Mamele care adopta nou-nascuti si vor sa alapteze iau timp de cateva saptamani o combinatie similara de hormoni pana se nasc acei bebelus isi-i pot pune la san. Asa ca nu ma mir.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 38+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
rodi, si eu simt la fel cu lapticul..si cum mai stau si dezbracata, curge lapticul de ud tot in cale...si la fel trebuie sa folosesc prosopele sa pun pe el cand ii dau sa suga, altfel il ud tot..senzatia de intepaturi e normala, o am si eu, cand incepe sa curga lapticul..

Asa mi se intampla si mie dar acum stau in permanenta in sutien pt alaptat de la argos (le-am luat din carrefour, de la articolele pt copii) si cu tampoane de san de la bella (tot din carrefour, de la articolele de cosmetica pt copii) ...si nu mai ud nimic. Ca si eu faceam fleasca tot ce prindem in cale.

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Btz bine ai revenit mamico sa dea DD sa fiti cat mai repede cu totii acasa.

Rodyk eu pe internet am gasit ca imi trebuie la consulat certificatul nemtesc, foaia de la spitalul unde nasc, certificatul nostru d ecasatorie si pasapoartele.eu trebuie sa il fac aici ca altfel nu o sa ma mai pot intoarce cu ea decat peste 2 luni cine stie poate si mai mult dureaza sa ii fac si pasaportul in tara asa ca i le fac de aici.maine am sa sun la conslatul Romaniei sa imi spuna exact de ce este nevoie.multumesc mult de informatii

asta seara am avut contractii dureroase dar la intervaale de 20-15 min, contractii dureroase adica daca sunt cele cand odata cu intarirea burticii incepe si o durere de burta si spate.durerea mai persista inca un minut dupa ce se relaxeaza burtica,oare astea o fi??

ma pun si eu la nani daca reusesc bineinteles ca asta seara vad ca am niste mancarimi de piele si nici delfinasa vad ca nu are somn ca mi se tot impinge de imi provoaca niste intepaturi

nbuna burtici ,mamici si delfinasi

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

anca_vlad pe unde umbli, e ciudat ca nu ai intrat azi deloc, fetelor nu aveti un numar de telefon sa o sunati sau sa ii dati un sms?

38+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 7 zile pana la mare intalnire cu Giulia

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97[/i

Eu am facut certificatul de nastere romanesc la ambasada Romana in Danemarca in baza certificatului danez. Era nevoie de certificatul danez apostilat, certificatele de nastere ale parintilor si certificatul de casatorie. Nu a fost nevoie sa trimit nimic in tara.

si eu il pot face aici pe loc (bine, la 300 km distanta) dar intre drum, certificat spaniol apostilat, certificat romanesc, pasaport (eventual doar foaia consulara) bate lejer mia de euro.

victo, am vazut un Mihaita foarte serios. un scumpicel!

otilia, pentru atentionare

tina, si eu tot in sutien cu tampoane. cand suna cineva la usa, repede trag un tricou sau o rochita sau o trimit pe Maria sa deschida...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Am mai schimbat si eu semnatura. Off contractiile astea , nu inteleg de ce la mine vin cate doua- trei ore si dupaia nimic, Azi dupa masa nu puteam merge, imi venea cate o contractie de ma indoia, si dupaia nimic, m-am saturat de starile astea

AMR 6 zile pana la mare intalnire cu Giulia

Mergi la inceput

Aici certificatul de nastere italian il poti face si in spital daca nu reusesti mai ai opt zile dupa, si se face pe loc si nu costa nimic. Dupaia cu certificatul italian merg la primarie si imi pune apostila, si cu el la consulat pt cel romanesc dureaza 3 sapt si costa 200 de euro. si dupaia depui pt pasaport.(care nu stiu cat costa aici)

AMR 6 zile pana la mare intalnire cu Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mycya, se apropie momentul...

luana, anca e la spital sub supraveghere

am vrut sa ma uit la pozele delfinasilor, dar nu-s in stare acum. ramane pe maine dimineata...

noapte buna, delfinariu... simt si eu ca mi se inchid ochii mai devreme azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu!!
Azi nu naste nimeni?
E vreme tocmai buna, nici prea frig, nici prea cald!!
Leti nu a mai facut KK de 24 de ore, cred ca e de la laptele meu

Mergi la inceput