Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (170)
Raspunsuri - Pagina 11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
CarmenAlbu spune:
Mirela nu ai somn??
Dormi mami ca vine perioada in care vrei si nu poti, eu o pazesc pe Leti ca se screme de ieri dimineata si nu iese nimic!
Si cum pe ea o doare si se chinuie sa doarma nu dorm nici eu!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
cei drept mi se cam inchid ochii
e si vremea asta care te trage la somn
am mancat ceva ................ce bine e sa poti manca
si acum in pat, dar cred ca o sa adorm
imi pun un film sa fie mai usor
tare imi pare rau de Leti ca se chinuie
sa nu se fi constipat de la laptele praf, acela constipa, nu cel de mama
pupi +14 cu
si
si mami de Vlad (12.12.1999)
racusor2010 spune:
carmen, e constipata numai daca face taricel
de la combinatia lapte praf - lapte de mama fac mai rar, dar nu neaparat
andrei are si el momente din astea, cand se screme si plange si nu ai cum sa il ajuti
de la 5 dimineata am stat in fund cu el in brate pe perna ca se scremea si nu dormea nici el, nici eu...
ei, intre timp cred ca a adormit, dar si eu asa in fund
sunt franta, ma dor gambele mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
CarmenAlbu spune:
Sa-ti fie de bine Mirela
Racusor, pt Micut ca stiu cum e, !!!
Cand era doar pe lapte praf Leti facea de 6-8 ori pe zi, de aici si concluzia mea ca e de la laptele meu!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
crissteo spune:
Buna dimineata si de la noi. Noi suntem matinali, baiatul meu s-a trezit azi cu noaptea in cap si cauta de zor tortul- azi implineste 3 ani si 3 luni- ieri nu stiu ce prostioara a facut si i-am spus ca e baiat mare ca dimineata cand se trezeste e ziua lui si a dormit cu grija, dragul de el. Acum sunt datoare macar cu o prajitura ca tort nu ne lasa fratiorul din burtica sa facem. Mai are un pic de stat in burtica, maine face 38 sapt si are si el cate cev ade spus. Mamici care ati avut epidurala, v-a spus medicul ca o sa aveti probleme de scadere a tensiunii in timpul nasterii sau cu lactatia, sa se instaleze mai greu si sa alaptati mai putin? Trebuie sa ma decid daca vreau epidurala si astazi tot verific ce am citit pe site-uri despre epidurala. Ati patit asa ceva?
Si va mai rog ceva, remedii homeopate care sa ajute la nastere stiti? Am citit ca ati luat, dar nu mai stiu cine a spus.
Va doresc o zi racoroasa si linistita!37+
Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
crissteo spune:
O, ce bine, Carmen, multumesc pentru incurajare. Daca la mine n-a mers prima data cu alaptarea, acum am gandesc sa fac si eu tot ce pot sa alaptez cat mai mult. Dar parca si epidurala mi-a prins bine prima data.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Neata fetele
va invit la gogosele cu laptic asa de dimineata,am apucat numai sa fac un dus si tup la bucatarie sa le pap
am avut o noapte horror...m-am scarpinat ca niciodata nu stiu de ce Dumnezeu am avut mancarimi in halul asta,pana si palmele le frecam de marginea patului si plus contractii de nu stiam ce sa fac ,sa adorm sau sa stau sa ma uit la ceas sa vad la ce intervale is
dar au trecut spre dimineata, sper sa nu mai am nopti dintrastea ca o iau razna
Carmen ai incercat sa ii pui putin supozitor cu glicerina?au mai spus si fetele parca ca este bun si eu stiu ca prietena mea in prima luna la bebe asa ii baga ca tot se chinuia scumpelul si cum ii punea o mica bucatica cum in cateva minutele facea cacuta.
sa racorit pe la voi cumva?ca e asa liniste pe aici....se vede ca au aparut majoritatea delfinasilor ,nu mai avem activitate pe forum
Bianca 38 +
Andra Maria
Victo spune:
mai nu stiu dc are sau nu leg. lactatia cu epidurala, dar da, la mine a venit mai tarziu.
v-am mai zis sa beti ceai de chimen, fenicul si anason.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)