Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (170)
Raspunsuri - Pagina 8
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 nu a vazut niciodata eu i am tot explicat, dar cand a vazut cu ochii lui a amutit ¨¨ mama asa o sa fi si tu??¨¨ m a pufnit rasul tu mai ai un pic si gata +14 cu si si mami de Vlad (12.12.1999) |
Da....un pic, mi se par cele mai lungi 2 saptamani
Poze nu am sa mai pun ca mi-e rusine
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 36+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 13 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
mirela2 spune:
nu vb asa
n ai de sa ti fie rusine
esti frumoasa, serios vb
+14 cu si si mami de Vlad (12.12.1999)
rodyka spune:
citat din mesajul lui Mycya Rodyk si eu tre sa fac cerficat romanesc la fata,am gasit pe internet ce acte am nevoie pentru dosar.dar nu stii cam cat dureaza pana til face??eu tre sa ii fac si pasaport si asta se poate cica abia dupa ce imi da certificatul...stii ceva? |
iti spun tot ce stiu eu ca e nevoie aici: cate 2 copii dupa: certificatul de nastere spaniol cu stampila de la Haga, actele de rezidenta ale parintilor, certificat de casatorie (sau certificatele de nastere ale parintilor daca nu sunt casatoriti), pasapoarte sau carti de identitate parinti. si 285 euro. ceritificatul mi-l da pe loc. daca vrei poti face certificatul in tara (nu te costa nimic, dar dureaza cam 2 luni, fetele din tara tre sa stie mai bine...). pasaportul ti-l face doar cu certificat de nastere romanesc, dar daca ceri doar titlu de calatorie n-ai nevoie ca sa mergi in Ro,doar cand iesi din Ro sa vii inapoi...
cu ocazia asta mi-a venit in minte o intrebare, fetele din tara care au facut/au de facut certificatele poate ma lamuresc: ce acte e nevoie in Ro ptr certificat? daca le-as trimite la mama oare ar putea sa mi-l faca ea? pls daca are vreuna drum si poate sa intrebe
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
carmen, oana, rodi, multam de pareri si impresii...
deci asa cu copiii astia...in mare, din cate vad, reactioneaza toti la fel...cand e vorba de foame...
se pare ca spre seara, pe la ora 18, trebuie sa-i dau un supliment...atunci pare ca e nesatul..noaptea am renuntat la el, deocamdata...deci suntem pe supliment o data pe zi...azi a supt 100 ml...haplea mic...
rodi, si eu simt la fel cu lapticul..si cum mai stau si dezbracata, curge lapticul de ud tot in cale...si la fel trebuie sa folosesc prosopele sa pun pe el cand ii dau sa suga, altfel il ud tot..senzatia de intepaturi e normala, o am si eu, cand incepe sa curga lapticul..
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
rodyka spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Fetelor, am vb cu Anca. Dupa contractiile de ieri s-a internat la spital, dar nu ca sa nasca. Dr. vrea s-o mai tina doua saptamani, sa fie bebe puternic la nastere. Va saluta si Anca. |
vrea sa ne dea emotii anca...
cris, micutul soare Natali...
citat din mesajul lui eladea chestia e ca eu iau tot felul de stimulente, acu sa vedem daca imbunatatim productia...daca nu completare scrie pe noi... |
asa am zis si eu, important e sa nu renunti la a alapta, pana la urma corpul nostru va invata cum sa produca mai mult laptic...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
rodi am gasit articolul asta:
http://www.copilul. ro/nastere/maternitate/Declararea_nasterii-a640.html
eu stiu ca a fost nevoie de actul meu de identitate, cetificatul de casatorie si certificatul constatator din maternitate.
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
citat din mesajul lui eladea2005 rodi, si eu simt la fel cu lapticul..si cum mai stau si dezbracata, curge lapticul de ud tot in cale...si la fel trebuie sa folosesc prosopele sa pun pe el cand ii dau sa suga, altfel il ud tot..senzatia de intepaturi e normala, o am si eu, cand incepe sa curga lapticul.. ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
sa va povestesc eu ...sambata i-am dat la Matei sa pape...stateam pe fotoliu cu el in brate...la un san alaptam la celalalt am pus un prosopel mic ca imi curge lapticul tare de tot...
dupa ce am terminat l-am pus pe Matei in pat si apare mama in vizita...care merge sa vada ce face nepotelul si vine si imi spune "atata pisu a facut dragul de el ca a dat afara din pampers"
...merg sa verific si intr-adevar avea o pata mare pe burtica, cand ma uit la mine imi trecuse laptele prin prosop, prin bluza si cum el a stat lipit de mine s-a umplut si el de lapte, dar cred ca i-a placut ca nu a comentat deloc
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
sa va povestesc eu ...sambata i-am dat la Matei sa pape...stateam pe fotoliu cu el in brate...la un san alaptam la celalalt am pus un prosopel mic ca imi curge lapticul tare de tot... dupa ce am terminat l-am pus pe Matei in pat si apare mama in vizita...care merge sa vada ce face nepotelul si vine si imi spune "atata pisu a facut dragul de el ca a dat afara din pampers" ...merg sa verific si intr-adevar avea o pata mare pe burtica, cand ma uit la mine imi trecuse laptele prin prosop, prin bluza si cum el a stat lipit de mine s-a umplut si el de lapte, dar cred ca i-a placut ca nu a comentat deloc Oana mamica lui Matei 08.07.2010 Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
hihihi...o daa..si eu patesc frecvent asta...dar cea mai tare faza a fost cand a scos brusc tzitzi din gura, in timp ce sugea, si l-a improscat lapticul tare de tot pe fatzuca...a fost alb in cateva secunde..
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Cris2010 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
hihihi...o daa..si eu patesc frecvent asta...dar cea mai tare faza a fost cand a scos brusc tzitzi din gura, in timp ce sugea, si l-a improscat lapticul tare de tot pe fatzuca...a fost alb in cateva secunde.. ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Wow, fetelor, ce suplimente luati de aveti asa productie???
A luat cineva Galafor? Eu am luat pana acum Galactogil, dar e tare scump si se duce repede si ceai pt stimularea lactatiei de la fares. Ceai de chimen, fenicul si anason am incercat, dar imi vine sa vomit de la gust.
Si inca ceva... cred ca au inceput si la noi colicii de azi. Am luat Espumisan L, dar cand am vazut ce contine... . Foloseste cineva ceva naturist??? Va rog sa-mi impartasiti si mie. Multumesc
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
crispro spune:
Si al meu papa bine la san, se satura, regurgiteaza un pic, apoi il ridic sa stea 5 min vertical. e super satul, dar daca il pun in patut, incepe plansul. Daca il pun iar la san 2 minute, ia somn... Cred ca vor sa fie alintati, vor la san, sa mai molfaie un pic...
Si eu simt intepaturi in sani, dar nu cand curg, ci parca atunci s-ar produce lapticul, pt ca dupa intepaturi simt sanii cum se intaresc.
Pt colici eu ii dau Espumisan, dar am inteles ca e f bun Colief - si Tina foloseste, zice ca e f bun.
Voi puteti sa ii culcati pe bebei in patutul lor? Eu il adorm cu noi in pat, il las sa adoarma minim o juma de ora, apoi il mut la el in patut. Daca il pun din start in patutul lui, nu vrea sa doarma nicicum...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad