Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (170)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Maurice, tu intri in saptamana 37 sau in 38? Sau ai uitat sa schimbi semnatura? Dar parca eram cam de aceeasi varsta. Oricum iti tin pumnii sa mai stea bebelina acolo macar 2 saptamani, asteptam vesti bune.
Eu tocmai am dat gata o felioaca de pepene rosu si stau tolanita in pat ca nu mai pot misca. Mi-e frica sa nu plesnesc.

36 + cu o de
AMR 18 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mai fetelor, am si eu cateva nelamuriri, desi sunt la al 2-lea copil...
rodi, ma adresez tie in special pt ca ati reusit sa ramaneti doar pe lapticul tau fara LP...si mamicilor la al 2-lea, 3-lea copil...
cum stiu daca e satul sau nu? doar daca adoarme dupa papa 2-3-4 ore si e cumintel?? pt ca Filip uneori, chiar daca papa si mie mi se pare ca nu mai are ce papa, ca a golit sanii, se agita, cauta cu gurita si-si baga pumnii in gura(desi am mai citit ca treaba asta cu bagatul pumnilor in gura nu e doar de la foame, si ca pe la 3 luni o sa dispara obiceiul asta..)daca il tin in brate la ragait, adoarme foarte repede...daca il pun jos, se trezeste in cateva minute si iar cauta papa... eu ce sa inteleg de aici? ca nu e satul? sau?

sfaturi please, sau macar pareri..

oofff... eladea, draga mea... eu la al doilea copil sunt mai in ceata decat cu primul!!! delfinasii astia sunt prea emancipati, nu respecta nici macar regula bunului-simt de a manca si dormi linistiti . asa cum iti raspundea racusor (eu imi cer scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme, am fost cam pe drumuri si apoi m-a adormit Isa), cat e la tine in brate si simte titi aproape, se linisteste (chiar daca are colici), daca il pui in patut si se trezeste agitat in scurt timp e de la foame... acolo nu te are pe tine sa-l linistesti si-l napadesc toate grijile: foame, colici, pampersul... dar daca doarme 3 ore linistit sigur e satul, foamea nu-i lasa sa doarma. nu te lua dupa faptul ca sanii sunt moi si parca nu e nimic in ei (asa credeam si eu), daca e ceva, pai bb sigur va scoate! pe mine nu ma mai dor, nu se mai intaresc, dar cand mi-am desfacut sutienul simt niste intepaturi in sfarcuri si incep sa iasa picaturile. dupa ce-o pun pe Isa sa pape, pe celalalt san pun un prosopel (minunatele zeci de bucatele de finet care nu stiam la ce-or fi bune) ca altfel curge. am incercat de dimineata sa scot cu pompa laptic (in ideea ca o sa avem de stat mult la birouri sa rezolvam certificatul de nastere romanesc) si i-am pus in gentuta lapticul praf (ca doar n-o sa ma dezbrac pe-acolo). surpriza: au iesit repede 50 ml si apoi nimic-nimic . dar pana sa apuc sa ma schimb de haine, au inceput sa curga iar. laptele se formeaza pe parcurs ce bb papa, nu e un depozit fix...

m-am intins de nu ma mai pot aduna!!! sper ca ai inteles ceva, eventual mai revin cu lamuriri (mai concise, daca pot...). la mine asa functioneaza, si se pare ca e ok din moment ce punem asa bine in greutate...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Ma apuca groaza la ce povestiti voi aici despre alaptat si somn, ce-am sa ma fac eu cu 2 , dupa cum vedeti mamicile noastre de gemeni sunt tare scumpe la vedere, cred ca-s pana peste cap cu bebeii.
Ma trec toate caldurile cand ma gandesc la ce ma asteapta.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 36+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 13 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

mai...usor nu e...de asta zic...daca ai vreun ajutor ar fi f bine. La mine e soacra....apoi vine mama...apoi iar soacra.Prefer sa am si eu o mancare calda pe masa.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Iti dai seama ca si eu as vrea o masa calda, da ce sa fac, mama abia s-a angajat, nu-i pot cere sa-si lase jobul ca sa vina la mine tinand cont cat de greu se gasestede munca in tara mai ales pentru o femeie aproape de pensie. Soacra s-a oferit sa vina 2-3 luni, mai mult nu poate, au un magazin si nu-l pot lasa pe mana unor straini, stii cum e, daca nu supraveghezi tu se duce totu de rapa.
Asta e parintii nostri sunt inca in campul muncii, plus eu mai am un frate inca student care are nevoie de ajutor ca altfel lasa mama totu si venea aici
Ne descurcam noi nu-i bai

Mergi la inceput

Am uitat sa ma mai laud u greutatea mea, am 88kg deci = + 31 kg
Sa mai aud pe una ca se plange de kilogramele luate in sarcina...... iau avionu si vin la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Maurice, tu intri in saptamana 37 sau in 38? Sau ai uitat sa schimbi semnatura? Dar parca eram cam de aceeasi varsta. Oricum iti tin pumnii sa mai stea bebelina acolo macar 2 saptamani, asteptam vesti bune.

Multumesc , sper sa mai stea! Am 36 sapt si 5 zile, deci sunt intrata in sapt 37, iar joi intram in sapt 38, ce bine suna, 38 !
Dupa eco de morfologie din sapt 32 as fi deja in sapt 38.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:

Sa mai aud pe una ca se plange de kilogramele luate in sarcina...... iau avionu si vin la voi

i am aratat sotului burtica ta
m a intrebat daca asa o sa arat si eu
a ramas mut

+14 cu si si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

racusor, andreea, sunteti norocoase. Mandra mea refuza sa doarma Nu mai pot! M-a terminat nervos. De la 10 nu a dormit decat o jumate de ora. I-am dat si supliment (pe care nu l-a refuzat) ca am zis ca d-aia nu doarme, ca inca ii e foame. Da de unde! Nici acum nu doarme. Nu stiu ce are. Uf! Si am atat de mult de munca si nu ma pot apuca cu fata treaza, ca nu se stie ce nevoi are.

adriana, daca nu plange doar sta asa cumintica n-are nimic, daca vezi ca se agita (si nu-si strange piciorusele pe burtica asa ca la colici) inseamna ca inca ii e foame! Rebeca are 3 sapt, am trecut si eu si racusor prin perioada asta, probabil e un prag de crestere mai rapida si papa mai mult (si pe cutia de LP e dozare de la 0-2 sapt 60 ml, 2-8 sapt 90 ml...). uite www.desprecopii.com/info.asp?id=LUNI1" target="_blank">aici cam ce-ar trebui sa faca in luna 1

racusor, noi suntem in www.desprecopii.com/info.asp?id=LUNI2" target="_blank">luna 2, ca si tu intrebai o data despre ce ar trebui sa stie bb deja...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Nela stii cu ce ma delectez si eu acu cu gogosele pline de zahar mia facut sotu si pofta asta ca tot il bat la cap de o saptamana si azi nu a mai scapat ca ma tot gandesc ca nasc si nu imi mai permit eu sa mananc asa mult asa ca profit acum

am vazut si eu bebeiitoti is frumosi de iti vine sai pupacesti non stop,sa va traiasca si sa va faca viata plina numai de bucurii

Rodyk si eu tre sa fac cerficat romanesc la fata,am gasit pe internet ce acte am nevoie pentru dosar.dar nu stii cam cat dureaza pana til face??eu tre sa ii fac si pasaport si asta se poate cica abia dupa ce imi da certificatul...stii ceva?

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:

i am aratat sotului burtica ta
m a intrebat daca asa o sa arat si eu
a ramas mut

Pentru atat a ramas mut in ultima saptamana mi-a explodat burta....cu vergeturile de rigoare normal , ma ustura atat de tare pielea de pe burta, o simt cum crapa
Cand ma gandesc ca mai am aproape 2 saptamani ma apuca boceala, nu mai rezist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

nu a vazut niciodata
eu i am tot explicat, dar cand a vazut cu ochii lui a amutit
¨¨ mama asa o sa fi si tu??¨¨ m a pufnit rasul

tu mai ai un pic si gata

Mergi la inceput