Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (170)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
... Eu am cam tras-o dupa operatie, dar acum judecand la rece nu a fost chiar atat de rau, dar eram si suparata ca am ajuns la cezariana si atunci sferinta mea s-a dublat. Doar miercuri vom iesi din spital.
Paula, 39+ cu ,
AMR 1 zi
Doamne ajuta!

uff ce ma bucur ca spui asta ...m-am gandit la tine tot timpul, si chiar ma gandeam ca te-am facut sa crezi ceva si apoi ai trecut prin alta experienta

bine ca sunteti bine amandoi, de fapt toti 3 ... si va bucurati unul de celalalt

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

hello fetele vorbarete
s-au pus mamicile pe vb in sfarsit asa mai aflam si noi din timp si vom sti ce sa facem.

HAI PETA!!!

Onuta multa sanarate,ferire si indeplinirea tuturor dorintelor

Nela tot acasa sunt, e sotul liber astazi si ne-am pus pe facut cumparaturi de dimineata si dupa am dormit putin.
am mai mai avut dureri aseara de burtica si de spate dar au trecut repede adica in jumate de ora.oricum imi car laptopul cu mine daca ma duc la spitalsi o sa anunt.bine ca e la distanta de 5 minute spitalul si nu tre sa o iau la fuga in caz ca incepe ceva,o sa am timp si sa mai stau la palavre
de Anca ce sa spun bine ca totusi a intrat in sapt 38 si nu mai sunt probleme in caz ca naste.Cris multumim ca ne-ai anuntat

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Nela eu am luat ca si tine doar hainute de vara, si mi-a spus pediatrul ca e frig pentru ea sa stea asa la 24 grade cat avem noi in casa, si sa-i dau pijamale cu picioruse si manecute, s-a dus tati sa caute deabia a gasit 2 ca e intre sezoane in magazine si nu prea e nimic.. sa nu mai spun ca o acopar in paturici, prosopel cand paturica e murdara, samd.. si simt cum ii e frig!!

Eladea Leti baga manutele in gura cand ii este foame, azi a mancat la san 40 minute, si completare 60 ml, a luat 200 grame in 10 zile!
Sunt zile in care mananca mai putin completare sau mai mult depinde ce iese de la san, iar eu inca nu am suficient lapte!
Cand mananca bine, doarme in patut fara sa planga, e foarte linistita, dar daca nu, atunci se trezeste in juma' de ora si plange!
Eu ii dau in general 15 la suta din greutatea ei, cu cantarul pana se instaleaza complet lactatia, si san ii dau la fiecare a doua masa ca din 3 in 3 ore nu am laptic suficient!
Oricum ii place sanul chiar daca nu e mereu mult, azi in 40 minute 30 ml, dar era tare linistita motaia, mai tragea, si tragea sanatos de ma durea.. acum sa reglat, masa jucat putin, somn 3-4 ore si de la capat, dar numai dupa ce am notat cat papa si m-am asigurat sa aiba acei 500 ml pe zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor,

Eu va dau niste vesti scurte despre mine, am fost sambata la maternitate, au monitorizat-o CTG pe Sara, s-au speriat de contractiile mele care se lafaiau mari cat casa pe hartia care iesea din aparat, in schimb Sara era foarte bine, pulsul normal toata ora cat am stat acolo; m-au rechemat azi, asa ca in curand plec, dar incep sa-mi pierd increderea, parca sunt din ce in ce mai dese contractiile astea, cred ca nu le mai fentez mult, si abia joi intru in sapt 38.
Dar, cum vrea Dumnezeu pana la urma!

Larisa, l-am vazut pe Nectarie, e ceva ...sa-i dea Dumnezeu o viata frumoasa!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mai fetelor, am si eu cateva nelamuriri, desi sunt la al 2-lea copil...

rodi, ma adresez tie in special pt ca ati reusit sa ramaneti doar pe lapticul tau fara LP...si mamicilor la al 2-lea, 3-lea copil...

cum stiu daca e satul sau nu? doar daca adoarme dupa papa 2-3-4 ore si e cumintel?? pt ca Filip uneori, chiar daca papa si mie mi se pare ca nu mai are ce papa, ca a golit sanii, se agita, cauta cu gurita si-si baga pumnii in gura(desi am mai citit ca treaba asta cu bagatul pumnilor in gura nu e doar de la foame, si ca pe la 3 luni o sa dispara obiceiul asta..)daca il tin in brate la ragait, adoarme foarte repede...daca il pun jos, se trezeste in cateva minute si iar cauta papa... eu ce sa inteleg de aici? ca nu e satul? sau?

sfaturi please, sau macar pareri..

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

eu vin la capitolul pareri ...sfaturi nu pot da inca din cauza lipsei de experienta

Matei face la fel, eu il pun din nou la san...si cred ca se alinta si ii place sa stea la san sa motaie dupa ce mananca...nu doarme profund si de asta se trezeste...papa putin si cu pofta cat are senzatia de plin dar nu suge suficient...si chiar daca il adorm bine se trezeste repede cam intr-o ora ca ii e foame

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Larissa bun venit ...micutul Nectarie e un scump ...si ochi albastrii m-am topit ...asteptam detalii despre nastere, ma bucur ca a fost o experienta frumoasa si dilatatia a mers super,bravo

cu laptele alta nebunie...a venit mama sa ma mulga, eu nu am fost in stare...atat de tare ma durea ...nu am reusit nici cu mama mare lucru, simteam ca innebunesc de durere...si am trecut la pompa, la inceput a fost nasol dar apoi am rezolvat problema si galmele alea tari care ma scoteau din minti

Tina colicii astia ne omoara si pe noi...o sa incercam si Colief daca nu trec cu arsenalul din dotare

Eladea pe cand l-am laudat s-a trezit la 10,30 i apoi toata noaptea din 2 in 2 ore...plus maraituri printre...colicii astia...plus ca am avut niste reprize de plans de nu il puteam opri
tocmai ce am dormit amandoi 2 ore ca eram franti de oboseala

Paulaaaa l-am vazut pe Raul ...ce frumos eeee

Crispro ti-am vazut baiatul

Ana noi am iesit prima data in ziua 11...am zis ca stam 10-15 min...si bineinteles ca ne-a intalnit cu cativa prieteni si am stat 45 min...nu s-a intamplat nimic...nu zic safaci ca noi, scoate-l progresiv asa zice "cartea"

Noi 2...si Matei

eu culmea ca nu am galme...doar sanii tari si plini...da' mi-i goleste Nectarie...deocamdata sunt mai bine chiar. Am baut si o cana de ceai de menta...ca cica mai scade lactatia si mi-am luat si aparatori de san ca imi facea varza sfarcurile. Suge super bine cu aparatorile....si v-am zis...obligatoriu inainte de papa fac un dus fierbinte si curge lapticul garla... hai ca scapam noi si de asta...uf....

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Crispro, Vlad al tau seamana cu Nectarica al meu
Ce dragalasi e si bebe de Paula. Mi se pare ca seamana cu tine Paula...ce de copilasi frumosi...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Am bagat la cap, multumesc .
Pentru gat am sa incerc sa beau niste ceai de fructe fierbinte cu lamaie.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 36+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

homeovox e bun pt dureri de gat, laringite..chiar zilele trecute am luat o folie ca m-a durut gatul...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Nu stiu daca le gasesc pe aici, Osciloccocinum stiu c-am vazut de restu nu am auzit.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 36+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 13 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Nela eu am luat ca si tine doar hainute de vara, si mi-a spus pediatrul ca e frig pentru ea sa stea asa la 24 grade cat avem noi in casa, si sa-i dau pijamale cu picioruse si manecute, s-a dus tati sa caute deabia a gasit 2 ca e intre sezoane in magazine si nu prea e nimic.. sa nu mai spun ca o acopar in paturici, prosopel cand paturica e murdara, samd.. si simt cum ii e frig!!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

Ups va trebui sa merg la cumparaturi sa mai cumpar macar 2-3 randuri. Paturici si scutecele am cumparat suficiente.Daca la voi nu se gasesc hainute intre sezoane, puteai lua legura cu cineva in tara sa-ti trimita. Dar nu-i bine nici sa iei prea multe ca ramai cu ele nefolosite.(m-am trezit eu aia cu experienta).

36 + cu o de
AMR 18 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am revenit..am fost la control...toate bune si frumoase, cica aproape nu se vede cicatricea pe uter eu i-am zis ca e meritul dl dr, el a zis ca e materialul bun

m0-a intrebat cum stau cu kg--i-am zis ca nu vor sa plece si pace si cica:" da va e asa drag de ele? "

mi=a zis ca pot incepe abdomene,exercitii,epilat, ce vreau eu. cica puteam de acum 3 saptamani. si centura, desi el nu e adeptul, dar daca vreau pot purta...

mi-a zis de o crema pentru cicatrice...

sa imi fac analize de sange sa vedem daca nu cumva am lipsa de fier si de asta am picioarele umflate

a zis ca arat foarte bine

si i-am zis ca nu scap de burta si ca taximetristul a crezut ca sunt insarcinata si l-a facut magar

peste 1 luna jumate mergem sa facem testul papanicolau

mi-a zis sa ma gandesc de acum la contraceptie...mi-a zis de niste pilule ce se pot folosi in timpul alaptarii...sotul cica abstinenta

peste 1 an jumate pot sa ma gandesc la al doilea bebe, ca sa fie minim 2 ani intre nasteri

mi-a recomandat pe Dr Marius Romila in caz ca pleaca (eu sper sa se razgandeasca) e tinerel, dar cica e bun...mi-am dat seama ca a fost mana a doua la cezariana si chiar mi-a placut de el, sa ii notez numele, sa stiu de el, in caz de nevoie..

nu mai stiu...oricum a fost bine la doctor...de maine ma apuc de abdomene usor usor...stiu ca nu e bine prea multa gimnastica pentru lactatie...

nu stiu cum e cu masajele pentru lactatie...Carmen, stii ceva? ca tu ziceai de masaj...ca eu am salon chiar langa mine si m-as duce..

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput