Bobocei de sept-oct 2008 (302)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
multumesc de !! abia astept sa fac si eu una

Nerantula, nu e mare temperatura...adica daca scazi 5 unitati si mai e si dupa somn...sper sa fie bine Gruia!!

Paula, m-am chinuit o gramada sa vad filmuletul, nu stiu de ce merge asa de greu
super mananca Mihnea cu lingurita!! asa tien si R lingurita si eu ma chinuiam sa-l invat sa o tina cum o tin eu insa R cand sa o bage in gura, o intoarce cu susul in jos
cu furculita abia de vreo 2-3 zile mi-a dat prin gand sa-i dau sa manance si surpriza!! ii si place si reuseste!
acum e la curs intensiv de lingurita, cum vede ca umblam la frigider se infiinteaza, il analizeaza si de fiecare data pleaca cu cate un borcanel cu iaurt (cred ca astea ii sunt cunoscute), il freaca intre maini sa-l "calzeasca" si apoi imi cere lingurita si "defaca-l!!"

am vazut si pe David, cat de frumos mananca!! ce sa mai, da clasa!!!

Mmihoo, drum bun!!! asa e cu bagajele...eu constat ca am luat ff multe lucruri pe care nu le-am scos inca din geanta...insa bine ca le-am luat, daca-mi trebuiau?

Mergi la inceput

Ada, dar Teo, cum e?? offf, te urmez si eu cu serviciul...mai am 2 saptamani

Lumi, ma intrebai de cadou...acum caut ceva...nici nu stiu!! cred ca un joculet, la tenteaza cele din gama Montessori, sa vedem!

ati fost vreodata la Casa Retro? e un magazin in Bucuresti, cica au milte chestii ragute pt copii si pt activitati acasa
eu am castigat un premiu de participare la un concurs de pe alt site si mi-au trimis un suoer joculet cu mosoare care trebuie insirate pe un siret gros. mi s epare super ca si joc de indemanare, mosoarele sunt si colorate...R inca nu e interesat de insirat, dar a facut turnuri din ele
din pacate pe site nu au atatea chestii...asa ca pana ajung eu in Bucuresti...
am gasit cate ceva pe jucariidinlemn.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata,

Claudinna, eu am mai gasit un site care mi s-a parut foarte interesant:boribon.ro. Are multe chestii deosebite.Nu am comandat pana acum la ei deci nu stiu cat de seriosi sunt.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

neata! l-am adus acasa pe Andreiasul nostru...e ffff bine dar sa nu va povestesc ce figuri si scheme are si cate mofturi face...ei ne reobisnuim noi ...dar asa-i place ca l-am adus , vine si se lipeste de noi si ne iubeste si ne pupa

ramo ai PM
claudinna vroiam sa te intreb daca ai fost multumita de pensiunea la care ati stat la mare? ca vor niste prieteni sa mearga si m-au intrebat daca le pot recomanda ceva..mersi
nerantula sper sa nu se agraveze...e ciudata rau vremea asta...ce-ti face burtica?
joy ce mai faci mami? inca nu ai aflta ce se ascunde in burtica?
mimi unde veniti in Ardeal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Nerantula, e posibil sa fie o raceala usoara sau un virusel ca pare sa le mearga bine pe vremea asta. La noi acum de ex. sunt 15 grade dupa ce sapt. trecuta au fost 35. Sanatate flacaului! Chiar, ce mai face burtica?

Apropos de homeopate: Oscilococcinum nu a fost acceptat de asociatia homeopatilor din Germania deoarece au considerat ca nu a fost testat suficient si ca nu si-au asumat riscul de a suporta posibilele efecte secundare. Asa ca aici nu se gaseste in farmacii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buna dimineata,

iepu, io vroiam doar sa te salut, nu te pot ajuta cu sondajul...

ada, bafta luni! (de luni...)
io te incurajez de pe acum, ca luni plecam si noi la mare, finally.

dya, hunii au fost mega fani Gummy Bear si tot asa reactionau daca nu vedeau filmuletele cand vroiau ei. acum s-au plictisit de Gummy si au trecut la Pasarica Roz (The Owl). e o etapa si asta.
cum mai e iritatia?

claudinna, ff faine pozele de la Salina si locatia. nu se compara nici cu salina de la Slanic Prahova, nici cu cea de la Praid, ma refer strict la ce poti face inauntru, mai ales cu copii mici care se plictisesc repede. ma bate un gand sa trec pe acolo, la final de august ajung pe langa Rm Valcea, si poate dam o fuga. ce bine ar fi...
merci de raspunsul privind cadoul! esti singura. la noi nu merg jocurile de indemanare, uneori am senzatia ca nu merge nimic... de-asta si intreb, ca sunt in ceata rau si tre' sa pun bani deoparte.

nerantula, sanatate multa lui Gruia!

Paula, mie mi se pare ca Mihnea papa fff frumos, bravos!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata gagici

Multam de cafea

Paula beeeey, de ce faci mai baiatul de ras , ca mananca foarte frumos
Pai tu crezi ca david papa asa curat mereu ???? Hi hi
Insa recunosc , e ca mine, obsedat cu stersul la gura si pe maini ...

Multumim pentru aprecieri dragelor

Nerantula imi pare rau, sper sa nu fie nimik grav

Ada sunteti bine ? A mai facut febra ?

Matilda cum sunt bebeloii ?

Joy si va pup

Mi-a venit socrela duminica si a fost ieri la noi. David a fost foarte sociabil , spre bucuria noastra, ca ma si gandeam cum ar fi fost daca nu o placea ...avem de stat cateva luni cu ea in casa pana se muta ...
Din fericire , o place si nu a mai urlat sa il lase in pace

Ieri piciul mi-a adus intai castronelul lui de plastic, apoi a luat cartofi din ladita, apoi mi-a aratat spre friteusa ( nu stiu daca asa se scrie ) si si-a pus castronul pe masa sa ii fac cartofi prajiti

Lumi pup

Hihi, pe FB ma anunta ca duminica e aniversarea mea cu sotul Cica facem 2 ani de la casatorie

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babytza, eee, acu' sa vedem cum o sa te-ntelegi tu cu ea cateva luni in aceeasi casa, daca soricelul e ok.
si hunii sunt fani cartofi prajiti, si culmea!, cand e vorba de cartofi prajiti stiu sa si mestece, dom'le! le dau asa lunguieti cum sunt si ei ii indeasa in guritza cu amandoua manile, n-au nicio treaba...

oana, e tare fain site-ul ala, chiar am salvat cateva chestii f interesante!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Lumi, nici la R nu prea merg jocurile de indemanare, insa eu cred ca e o faza, oricand situatia se poate schimba, caci ei isi schimba f repede preferintele acum. poate daca vede ceva interesant, il atrage
de ex, aveam de luni bune piramida Monetssori si nu l-a interesat, insa acum o luna, cand am fost la munte, nu am luat la noi multe jucarii si i-am aratat cum se face si zile la rand a aranjat cercurile alea pe batz...si era ff incantat can un alt copil facea "piamida"...deci eu zic ca in zadar nu-s!
de asta si caut cu atnetie...ceva ce poate fi utilizat in mai multe feluri...de ex, cu cercurile alea de la piramida invatam culorile...s-a jucat cu ele in piscina ca si colaci de salvare pt ratuste...

acum, cand sa mergem la salina i-am luat carucrior de papusi! i l-am dat cand am intrat si numai cu caruciorul s-a jucat! si acum impinge prin curte la el, e cea mai tare jucarie pt perioada asta la el!!

Salina este imensa si am vazut ca o extind!

Oana, merci frumos!!!!! e super!

Mergi la inceput

Andreea, pensiunea este super! adica camera cu balcon si baie prorpie, apa calda non-stop..bucatarie, frigider cu congelator in camera, frigider si afara in bucatarie (bucataria e o extindere a foisorului), in foisor sunt multe mese, cu banci...au multa verdeata, loc de parcat masina...in curte sau in fata curtii, 2 leagane pt adulti, un balansoar pt copiii...au un caine mare in curte, care doarme toata ziua...e inofensiv, l-a tras R de urechi, de coada...
daca ai intrebari...ca nu stiu ce sa-ti mai zic
au tv in camera, nu au aer conditionat

Mergi la inceput