Bobocei de sept-oct 2008 (302)
Raspunsuri - Pagina 6
Paula-Laura spune:
Cristina
Andreea
Sa fiti fericite si implinite mamicilor! 
Babytza, Claudia, ce copii bine-crescuti aveti la masa
O sa incarc si eu un filmulet cu Mihnea, pe care nu il deranjeaza sub nicio forma daca se murdareste la gura, iar petele de mancare de pe masa sau de pe picioare sunt numai bune de sters cu...mana (sau de intins, dupa chef
)
Mimihoo -ati fost azi la gradi?
Mihnea a fost azi la control, mai merge si miercuri ca are timpanele in continuare rosii, i-a dat niste picaturi cu antibiotic pentru ureche, sper sa ii treaca mai repede 
Legat de mucegai - eu am scapat de mucegai urat pe tavan cu solutie anti-mucegai si vopsea anti-mucegai de la Alpina. Asta acum 2 ani. In primavara am avut ceva probleme cu mucegaiul si nu a mai avut efect. Eu cred ca retetele produselor se "ajusteaza" odata cu trecerea timpului, asa ca acum as merge pe produsele anti-mucegai aparute noi pe piata -era un produs de la Ceresit, unul de la Savana si inca unii tot cu S (sano /sanyo??). Eu o sa imi iau ceresit acasa.
Salteaua -cu vanish ai incercat? (cel pentru covoare /tesaturi)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
Ada, ce mai face Radu?
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
gaia.nevia spune:
Radu e bine, multumesc. Ca nou. Sa vedem pentru cat...
Cred ca ii tin saptamana asta acasa, ca sa-mi asigur o saptamana viitoare cat mai linistita... (incep serviciul 

)
piolica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidestefan
Fara nici o intentie..vizavi de postul tau ..Pio ..stau si ma minunez ce isteti sunt oamenii astia de la Boiron... au scos pe piata fantasticul de Oscilococcinum - denumire comerciala (Anas barbariae - denumirea ca remediu homeopat)...caruia i-au facut o mediatizare extraordinara..apoi au urmat Homeogene si Homeovox...iar mai nou acest Cocculine. Preturile la care se comercializeaza aceste remedii sunt cred de 10 ori costul real...atita timp orice flacon de 80 granule de Plantextract costa intre 5 si 10 lei...si il folosesti o perioada destul de lunga..nu il epuizezi odata. Oare de ce nu s-o gindi si cei de la Plantextract sa combine remediile astea sa faca putin marketing si publicitate..si sa fie accesibile publicului la preturi de citeva ori sub cel de la Boiron? LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) |
Mare dreptate ai ref la cit de isteti sint astia de la Boiron!
Hai sa-ti zic ce smecherie e in Franta. Absolut toate remediile homeopate simple, granulele in flacoane 'normale' sint rambursate de catre asigurari cu conditia sa ai o reteta de la medic. Poti sa le cumperi si la liber, cum fac eu de multe ori cind Elsa are aceleasi simptome si nu m-am dus dupa o noua reteta (pretul fiind de 1.80 euro flaconul, ceea ce este foarte ok). Insa tot ce inseamna oscillo, homeogene, camilia, cocculine and co nu este rambursabil, iar preturile variaza la greu de la o farmacie la alta. Eu iau oscillo cu 4 euro si ceva, insa sint farmacii care il comercializeaza cu 7 euro!!! Mi se pare fff scump.
Din cite am inteles eu pina acum, asigurarile ramburseaza tot ce este necesar, iar aceste remedii puternic comercializate se pare ca sint mai mult marketing, de unde si 'nerambursarea' lor. Insa, nu stiu cit se merge pe aceasta idee, pentru ca Franta este intr-o mare oala cu deficitul pe asigurari, asa ca incep sa taie din ce in ce mai multe medicamente de pe lista cu medicamente rambursate. nu va mai zapacesc mult, dar ca idee, de luna asta doctorul mi-a schimbat tratamentul hormonal pe care il tot fac pt bebe 2 si a trebuit sa-mi cumpar seringi + ace, ca acest tratament nu e deja in seringa gata facut. Am constatat cu mare surprindere ca seringile + acele nu sint rambursate, in schimb vata DA! Asa ca nu mai inteleg cum merg asigurarile aici. Cred ca e mult mai necesar sa am seringile si acele platite, ca pot sa-mi pun spirt si pe o batista daca nu vreau sa bag banii in vata.
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Pio multumesc de precizarea cu gargarita, nu stiam eu de ce imi suna cunoscut Coccinelle asta. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
cu placere, mi s-a parut tare simpatic cind ai scris coccinelle:)
Paula-Laura spune:
Anamona, daca Thea nu vrea sa faca la olita sub nicio forma mai bine intrerupi antrenamentul si reiei mai tarziu.
Mihnea are si el zile si zile, daca vad ca face doar pe langa olita ii pun pampersul si gata. Important e ca stie care e rostul olitei, ca e acolo si ca cere si singur la olita. O sa vina si momentul ala in care se va hotara ca nu mai are chef de pampers (ca Raducu
)
poze
Muuh spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidestefan
Fara nici o intentie..vizavi de postul tau ..Pio ..stau si ma minunez ce isteti sunt oamenii astia de la Boiron... au scos pe piata fantasticul de Oscilococcinum - denumire comerciala (Anas barbariae - denumirea ca remediu homeopat)...caruia i-au facut o mediatizare extraordinara..apoi au urmat Homeogene si Homeovox...iar mai nou acest Cocculine. Preturile la care se comercializeaza aceste remedii sunt cred de 10 ori costul real...atita timp orice flacon de 80 granule de Plantextract costa intre 5 si 10 lei...si il folosesti o perioada destul de lunga..nu il epuizezi odata. Oare de ce nu s-o gindi si cei de la Plantextract sa combine remediile astea sa faca putin marketing si publicitate..si sa fie accesibile publicului la preturi de citeva ori sub cel de la Boiron? LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) |
Boiron este un business profitabil care trebuie sa vanda. Adepti ai homeopatiei sunt mult mai putini decat cei care pun botul al marketing. Un Oscillo, Homeogene sau mai stiu eu ce denumire generica ia si cel mai infocat contestatar al homeopatiei, Rhus toxicodendron sau Capsicum anum sau alege tu ce denumire vrei nu ia decat cine stie. Din cate stiu eu istetii de la Plantextract nici macar nu fac toate remediile. Si stiu bine pentru ca de exemplu eu imi cumpar alte concentratii decat cele clasice din Franta, de la Boiron, pentru ca la noi nu se produc si nu se importa.
Mimihoo spune:
Paula, nu n-am fost astazi ca inainte sa plecam am vazut cum ii curgeau niste mucozitati galbene pe care i le-am aspirat. Dar am hotarat sa nu o duc astazi, ci maine. La indicatia medicului i-am facut un preparat de pus in nas (1/2 fiola dexa, 1/2 fiola de 40 mg gentamicina si 5 ml ser fiziologic toate puse in sticluta cu spray de la bixtonim xilo) si deja este mult mai bine.
iepurila, ma bucur ca ii merge bine cu Epitelin. :)
eu astazi am fost sa-i iau autan dopo punctore ca la Brasov a fost intepata de tantari si tipa de la farmacia mi-a spus ca nuuu, sa nu dau copilul ca este pre mic. Si imi spune sa iau bioderma cacibio sau ceva de genul asta, neaparat scumpa, dar cica buna si contra pruritului. iaca fas, ca nu este! si o dau tot cu autan pe care-l am in casa dar care este destul vechi. Dupa baie am dat-o in schimb cu unt de shea si pe bubite i-am pus mixtura mentolata. Ce-o fi si cu astia din farmacii de indica, al naibii, numai d'astea scumpe ....?!
Lidia, despre Boiron numai de "bine" ... am si eu aceleasi pareri de niste ani buni. In plus, am aflat ca s-au dus pe la producatorii de homeopate si i-au amenintat ca-i dau in judecata dc mai folosesc denumirea de oscilococin, desi ei si-au pus marca pe oscilococinum si uite asa "ceilalti" sunt nevoiti sa foloseasca denumirea de anas barbariae ...
O noapte buna si linistita!
PS: duminica plecam in Ardeal pt destul de mult timp si ma gandesc cu groaza la cat bagaj trebuie sa iau pt Sofia, mai ales medicamente ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Paula-Laura spune:
neata!
sau
?
si un filmulet sa va incepeti dimineata bine :)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b7667852fd0755d60f1c2b
o zi frumoasa!
Ada, multa bafta de luni!
poze
Nerantula spune:
Neatza ...
De bine ce ne laudam ieri ca suntem sanatosi, azi dimineata l-am gasit fierbinte
, mi s-a dus si bateria de la termometru, abia am reusit sa o resuscitez pentru o masuratoare, 38C rectal .. oare o raceala poate debuta direct cu febra, fara muci, tuse, etc? Sau o fi cules ceva in parc?
Ma gandesc ca ieri dimineata a fost afara in pantaloni scurti si tricou si nu mai era prea cald, iar azi-noapte a dormit numai in body si cu geamul deschis (oscilobatat), dar cam asa am dormit si eu si nu mi s-a parut rece, iar el de obicei e mai putin friguros decat mine ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara

de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)