Bobocei de sept-oct 2008 (302)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 si iepu, pentru mucegaiul de pe pereti mai este o solutie de la Savana sub forma de puf, special pentru mucegai

eu mi-am spalat bine peretele din fata, era fff mult mucegai pe jos cu clor si apa, apoi am pulverizat cu puful de la sano iar acum nu mai este deloc. operatiunea trebuie repetata de cateva ori pe an.

Niko, eu am cules kk de pe jos de cateva ori, a facut pipi in pat si pe jos, efevtiv daca nu este aerisit in camera se simte mirosul... parca as lasa-o balta pana cand este pregatita, deja daca face pipi pe ea zice kk si se trage de pantalonasi/chilotei sa ii dea jos, kk si pipi a facut la olita, insa o refuza totusi.

Anamona si Crina are perioade cand face pipi des, cate 3-4 intr-o ora

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Piolica, ti-am promis mai demult ca o s-o intreb pe mama de reteta de usturoi pentru hipertensiune. Iat-o: 250ml alcool de 70% + 300gusturoi pisat puse intr-un recipient de sticla bine inchis se lasa la macerat la intuneric timp de 10 zile. Se iau cate 15 picaturi de trei ori pe zi inainte de mesele principale.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

mi-ai citit gindurile, chiar vroiam sa-ti trimit un PM:) Merci foarte, foarte mult, esti o draguta!

Mergi la inceput

Andreea, Cristina, La Multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

azi am fost si noi la www.okey.ro/claudette/index.php/salina-ocnele-mari.html#more-976" target="_blank">Salina de la Ocnele Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Claudia "tara" mea e f. apropiata de Ocne! Intelesesem insa ca se merge primavara si toamna din cauza diferentelor de temperatura, la voi cum a fost? Eu n-am intrat niciodata in salina :)

Mergi la inceput

Cocculine are nux vomica incorporat deja, pe linga Cocculus indicus, Tabacum si Petroleum. Daca gasiti sub forma de granule si nu comprimate e mult mai usor sa le administrati la copii mici. Eu i-am luat Elsei sub forma de granule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

300, avand in vedere ca azi au fpst ca 20-22 grade afara...diferenta nu a fost f mare
nu stiam de treaba cu primavara si toamna...dar avand in vedere ac azi a plouat si n-am putut merge la strand...a fost ff bine
era lume destul de multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Pio multumesc de precizarea cu gargarita, nu stiam eu de ce imi suna cunoscut Coccinelle asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Cocculine are nux vomica incorporat deja, pe linga Cocculus indicus, Tabacum si Petroleum. Daca gasiti sub forma de granule si nu comprimate e mult mai usor sa le administrati la copii mici. Eu i-am luat Elsei sub forma de granule.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Fara nici o intentie..vizavi de postul tau ..Pio..
stau si ma minunez ce isteti sunt oamenii astia de la Boiron... au scos pe piata fantasticul de Oscilococcinum - denumire comerciala (Anas barbariae - denumirea ca remediu homeopat)...caruia i-au facut o mediatizare extraordinara..apoi au urmat Homeogene si Homeovox...iar mai nou acest Cocculine.
Preturile la care se comercializeaza aceste remedii sunt cred de 10 ori costul real...atita timp orice flacon de 80 granule de Plantextract costa intre 5 si 10 lei...si il folosesti o perioada destul de lunga..nu il epuizezi odata.
Oare de ce nu s-o gindi si cei de la Plantextract sa combine remediile astea sa faca putin marketing si publicitate..si sa fie accesibile publicului la preturi de citeva ori sub cel de la Boiron?

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ei, doar pentru ca ar investi prea mult in productie, si le-ar iesi mult mai scumpe decat cele de la Boiron

Ca la Ikea... anul acesta am produs multe paturi ca acesta... deci al tau e mai ieftin, azi.

Mergi la inceput