Bobocei de sept-oct 2008 (302)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cristina da asa e sunt suficiente motive sa fii happy.
E vorba de crema din mijloc?http://www. nivea. ro/products/category_list/2825
Eu am primit sprayul- ultimul din poza dar e cu spf 30+ nu stiu daca e destul sau sa mai cumpar ceva.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Andreea
Cristina

Multa fericire alaturi de cei dragi si multe impliniri de care sa va aduceti aminte cu placere cand vine varsta calatoriilor in jurul lumii. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

[quote]citat din mesajul lui gaia.nevia

Ramona, eu am modificat fisierul pe data de 13 iulie, cand am corectat sumele (am vorbit noi doua pe chat, cand ai inserat si tu o coloana) - atunci am adaugat pana am ajuns la 12 bucati pe linia mea - si tot atunci am descarcat fisierul pe desktopul meu.
Suma totala fara transport in ziua aia era 738,42dolari, cu 91 de cutii, comandate de 12 persoane, din care iepurila avea doar o cutie, si preety 2 (am mentionat, pentru ca sper sa nu fie ramase cumva de la comanda trecuta sau sa fie vreo greseala, altfel, astea erau totalurile).

cred ca e o gresealaaaa. eu acum citesc din urma. de data asta nu am comandat nimic. si nici nu prea am urmarit subiectul.
daca v-am creat incurcaturi din cauza asta, imi cer mii de scuze si va rog sa-mi spuneti cum pot remedia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Cristina da asa e sunt suficiente motive sa fii happy.
E vorba de crema din mijloc?http://www. nivea. ro/products/category_list/2825
Eu am primit sprayul- ultimul din poza dar e cu spf 30+ nu stiu daca e destul sau sa mai cumpar ceva.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Nu. Eu am crema...nu spray. Dar cred ca este la fel de bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

niko, daca mai conteaza, da si noua ne-a cerut la cresa analiza de sifilis(RBW) si raze la plamani. dar nu le-am facut. am rezolvat cu medicul de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Piolica, ti-am promis mai demult ca o s-o intreb pe mama de reteta de usturoi pentru hipertensiune. Iat-o: 250ml alcool de 70% + 300gusturoi pisat puse intr-un recipient de sticla bine inchis se lasa la macerat la intuneric timp de 10 zile. Se iau cate 15 picaturi de trei ori pe zi inainte de mesele principale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

IEPU multu mult.

cristinescu;andreea_and La multi ani fete dragi!!!

cu K2 in 25s si mamica de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> K1(14.10.2008)

Mergi la inceput

Anamona, ti-am trimis un mesaj privat in legatura cu plata. Am adaugat CNP in documentul cu comanda de pe google docs, in caz ca...

Legat de olita, cred ca nu se poate tine atat de mult la varsta asta mai degraba cred ca a transpirat si a eliminat mai rar apa pe caile clasice :) miemi s-a intamplat ca Anda in fundul gol sa nu scape pisu cateva ore (cald fiind) si apoi sa faca de 3-4 ori itnr-o ora. Deci cred ca nu e o regula sa faca la fel pe parursul intregii zile.

Dia, sper ca s-a mai dus iritatia aia, din experienta iti sspun ca da, se extinde al naibii de mult i trece tare greu. Cand am crezut ca o incomodeaza, eupe Anda am dat-o cu propderm stiind ca asa se calmeaza mancarimile. Inrest, unt de shea pentru hidratare, sapunul ala facut manual care e foarte hidratant de asemenea - dar tot nu trece peste noapte sir evine cand transpira des. Daca vad ca se mai impute treaba o sa i spal si cu putin bicarbonat.

aca deiu face baie, nu dus, poti incerca sa-l limpezesti cu ceva ceaiuri diluate cu apa, desi sunt la fl de controversate ca altceva. Eu am mai folosit galbenele, tarate de grau si musetel in diverse combinatii dar asta cand era ea mica, acum n-am mai facut ca nu mi-a dat prin cap.

scuze, m-am intins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Si noi avem un inceput de antrenament la olita, rezultate: un pipi in pat, altul pe avionul de plastic, iar trei carnatei imprastiati in doua camere.Ce ziceti, avem un inceput beton nu?

cu K2 in 25s si mamica de K1

Mergi la inceput

Irina eu am mucegai in casa, deja imi miroseau rufele a mucegai si le-am spalat efectiv pe toate. In rest, solutiile antimucegai sunt vax albina, am facut solutie cu apa si hipoclorit de sodiu si asta pare sa fi mers. Aveti grija la entilatie (la noi chiar se pastreaza umezeala mare, ne bate gandul sa luam deumidificator sau macar un aer conditionat). Insaaaa... ai de sters periodic in locurile unde stiic a se formeaza,a sta pana poti racai peretii, dat cu ceva amorsa antimucegai, praf de creta (parca) si apoi izolat cu polistiren, ma rog, tot tacamul. Te mai tin la curent pe privat cu ultimele descoperiri in materie, ca problema e chiar sacaitoare si odata prinsa greu se desprinde, mama ei...

In afara de nux vomica, mai este cocculine, cred ca de la boiron, Pio zisese de el la sf capitolului trecut. Nu stiu insa ce dilutie sa incerci. Eu am comandat 30X.

edit: pentru pete de mucegai as incerca LOC de la amway ca il am in casa, au macar un vanish. In rest nu stiu trucuri.

alt edit: iepurila pai daca e vreo cutie de--a ta pe-acolo o s-o iau eu si gata .

Mergi la inceput