Bobocei de sept-oct 2008 (302)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

claudinna, uite ca mi-ai amintit de piramida Montessori, asta e cam singurul joc de indemanare care le place si la care se si pricep! ma rog, si de curand au inceput sa potriveasca cate o piesa-doua la puzzle de lemn. dar in general le place sa puna piesele unele peste altele, sa le faca turn, cred ca le cumpar un turn de pe site-ul recomandat de oana, mi se pare f fain.

cat despre Salina, cred ca tocmai ne-am hotarat sa mergem la Slanic Prahova, (din motive de distanta), am gasit cateva oferte de cazare care par chiar ok. asta dupa ce mergem la mare, sigur, daca vor mai ramane bani. oricum, imi place mai mult ideea de munte + salina, decat doar munte, o sa fie ceva nou ptr huni. in sfarsit o veste buna pe ziua de azi...

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

buna dimineata,

Bine v-am regasit!!!!!!

Ne-am intors si noi de la mare, a fost de vis, ff calda apa si plaja minunata!!! Sper ca sunteti bine cu totii!

fetelor, eu va recomand din suflet salina turda!!!!! Nu exisa alta ca ea in tara, am si un ppt cu poze de acolo, o sa-l trimit pe mail-ul comun, sa veeti despre ce vorbesc.....

Ne auzim mai tarzior,

Puuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nocom bine ati revenit

CLaudinna faine poze

Lumi din pacate chiar nu stiu ce sa raspund...pt ca mai intai de toate trebuie neaparat sa cumpar soba, asa ca ma strang de unde pot.

Ada ma bucur ca e bine Radu, sa fie si Teo la fel

am luat praf pt furnici cu aripi, apar din perete. Pe Crina am gasit-o piscata dimineata

Ieri am primit un carut nou pt Crina si unul de jucarie, tare incantata e de amandoua

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Paula Laura ce frumos papa Mihnea

Crina nu vrea sa manance frumos si curat decat rareori, mai nasol e ca am scaune tapitate la bucatarie iar ea si-a adjudecat scaunul ei... asa ca musai sa il spal

Nerantula multa sanatate lui Gruia

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ange, sa ne arati si noua carucioarele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Burtica e bine, sper, nu am mai fost la doctor de ceva vreme, intre timp ureaplasma din primul trimestru, care s-a infratit cu mycoplasma in trimestrul 2 e acum sora si cu o vaginita bacteriana care e chiar deranjanta, abia astept sa ajung la dr sa-mi dea un tratament, mi-a mai prescris la un moment dat niste ovule dar, citind prospectul, n-am indraznit sa le iau, nu erau safe in sarcina
Eu ma simt de 100 ani, ma dor toate cele, abia ma misc uneori, nu mai zic ca orice schimbare de pozitie e cu gemete infundate, in mod cert sarcina asta e mai grea decat prima, si la propriu si la figurat.
Si mai tot sunt ... vreo 2 luni minim ...
Am inceput sa cumpar/spal hainute, in curand cred ca ma apuc si de bagaj, ca am visat ca m-a apucat nasterea si nu aveam nimic pregatit
Mai avem de cumparat salteluta pentru patut si diverse accesorii pentru baie si ingrijire, de recuperat pompa, etc.
Ce repede a trecut!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

multumesc mult fetelor pentru rasounsurile voastre.
Pe saltea am dat ieri cu ACE. Daca nu constat imbunatatiri incerc si cu vanish.
peretii sunt dati cu savyo. deocamdata pare ok. acum mai am o lupta cu dulapul imens de pe hol. trebuie sa-l golesc si sa ma apuc de treaba la el.

Lumi

aici shooting-ul de la taranoaia. dati voi va rog next
http://good-times.webshots.com/photo/2765201110103353051gOgvHd

Mergi la inceput

apropos de jucarii.
Elena e foarte pasionata de cele tip puzzle. Am carti de la crisan cu puzzle simplu, un puzzle de lemn luat de la un targ. pe astea ma pune sa i le fac eu, ea le strica si o luam de la capat. la cartile de la Crisan imi da piesele pe care i le cer, ba la unele stie si unde vin pozitionate. singurul pe care il face ea cap coada si cu care se joaca si o juma de ora singurica (ceea ce pentru elena e o eternitate e asta
http://www.jucariata.ro/advanced_search_result.php?keywords=cine+ce+mananca

multumesc mult de ideile cu montessori. Clau pup. si de site-ul dat de oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

andy_g, venim pe langa Jibou, Salaj .. va fi un drum de minim 10 ore ... vai de noi.
nerantula, sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

drum bun Mihaela si concediu placut!

Mergi la inceput