SOCANT: ziarul Cancan si jurnalismul

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Corect. Din acest moment va rog sa ramaneti on topic - CAN CAN - jurnalism, pedofili samd - fara Madalina Manole sau derivate.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sorry, nu am citit tot subiectul din lipsa de timp, insa este simplu: este o actiune tipic romaneasca: crearea unui scandal in jurul unei "afaceri" bune pt discreditare

sau mai bine zis : sa moara si capra vecinului

este pur si simplu o improscare cu noroi pt ca mamicile sa nu mai intre pe acest forum
trist ;; sper ca se gasesc si oameni cu scaun la cap ... cel putin printre viitoarele mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

persoana care a sesizat can-can-ul isi da seama oare de prostia facuta?

am avut si eu de curand o problema si am apelat la niste reporteri ai unor televiziuni care inca mai par ok... Mi s-a facut greata cand am auzit ce imi cereau...practic nu ii interesau prea mult povestea exact ce si cum s-a intamplat (probabil pentru ca o pot inflori ei in asa fel incat sa fie comerciala). dorinta lor maxima erau poze cu familia...imagini diverse...ca sa vada lumea moacele noastre....M-am scarbit de presa romaneasca...
De Can-can nici nu mai vorbesc... sper sa si-o ia in freza corespunzator!

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

cred ca mai bine sesiza politia.la noi in tara nu cred ca sunt organe de presa in gradul de a desfasura o ancheta.sau poate sunt si nu stiu eu.pentru mine legatura cu Romania este forumul.
aici sunt cateva emisiuni tv care au ca scop tot felul de anchete si pot sa spun ca au fost ceva aresturi in urma sesizarilor.din pacate sistemul in Ro este sa zgandari problema si sa astepti sa o rezolve altii(vb de ziar,nu de mamici).

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

mirela

uita-te te rog la concursul johnson si despre copii

sunt o multime de poze cu bebelusi dezbracati

nu ar trebui retrase/sterse?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

mirela

uita-te te rog la concursul johnson si despre copii

sunt o multime de poze cu bebelusi dezbracati

nu ar trebui retrase/sterse?

5+

Acest concurs NU ESTE ORGANIZAT de Desprecopii.com iar materialele respective NU SE AFLA pe serverele Web Desprecopii.com. Avand in vedere ca noi suntem parteneri in acest concurs am cerut firmei care organizeaza acest concurs sa scoata pozele "delicate" si sa modifice regulamentul! Firma respectiva a raspuns pozitiv la cererea noastra si ne-au promis sa reglementeze situatia. Multumim tuturor acelora care ne-au semnalat aceasta situatie.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput