SOCANT: ziarul Cancan si jurnalismul

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Mianna,

doar o clarificare care nu stiu daca a fost facuat de-a lungul acestor pagini...DC e un site desprecopii...pentru noi a existat mereu un semnal de alarma referitor la pozele copiilor dezbracati drept pentru care pozele pe DC se modereaza , pentru ca discutia nu e deloc noua.
albumul mamicilor carora le-am scris era mentionat de catre autoarea avertismentului si pret de 2-3 pag din mesaje nici o mamica din acel grup nu a scris nimic, m-am gandit ca nu au vazut....dupa aia cineva m-a citat cu un msg de genul nu-i nimic care m-a uimit putin iar administratora contului pe webshot l-a parolat, sincer ma bucur ca Ylari a devenit paranoica si a sters tot. Responsabilitatea e a fiecaruia dintre noi sa ne protejam copiii si poate pt Cancan e o stire hot pret de o saptamana, pentru DC e un principiu de baza permanent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

anul trecut am raportat un link postat de un user si a fost sters imediat.DC-ul are o moderare foarte buna.
parca am mai scris pe undeva de chestia asta.nu vreau sa acuz userul respectiv asa aiurea,dar prima senzatie cand am deschis link-ul a fost de voma.

ps:rosiile mi le dau singura daca gresesc,dar am o intrebare:sigur nu ne-a vizitat si pe noi vre-un descreierat pe-aici?
edit:era cineva care nu se dadea drept mamica(ca sa evit neintelegerile)
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

cu siguranta nu avem cum verifica toti userii....cu siguranta verificam pozele ...e greu sa tragi linia pt ca multi parinti nu realizeza cat de mult isi expun copiii.
Ca urmare a anilor petrecuti pe DC am inceput sa am o alta viziune fata de copiii dezbracati de pe plaja. Pot sa-ti spun ca pentru toti prietenii mei sunt cam ciudata la faza asta si subiect de glume. Educatia DC imi spune insa ca ai mei copii au mereu costum de baie pe ei la plaja , si au avut de la cateva luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Mianna,

doar o clarificare care nu stiu daca a fost facuat de-a lungul acestor pagini...DC e un site desprecopii...pentru noi a existat mereu un semnal de alarma referitor la pozele copiilor dezbracati drept pentru care pozele pe DC se modereaza , pentru ca discutia nu e deloc noua.

acum chiar am probleme in intelegerea sintagmei "pozele de pe DC". din moment ce eu n-am pus poze, nu m-au interesat modalitatile de afisare a pozelor pe acest forum. cele mai multe * le-am vazut accesand linkuri din semnatura. nu fac parte din vreun grup cu parola sharuita, dar am totusi senzatia ca acolo nu mai incape vreo moderare DC. eu despre asta am inteles ca poate fi vorba - si nu neaparat ca vreo mamica de pe DC pune poze neadecvate pe forum sau in alta parte, ci ca se merge din link in link si din album in album.

* am senzatia ca e nevoie de acel asterisc: cele mai multe poze normale si frumoase, nu scarboseniile de care se vorbeste aici. desi, si pe alea le-am vazut tot accesand linkuri de pe DC - dar in alt context, al discutiei care a generat subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

link-ul respectiv nu continea poze,ci era o trimitere directa la un site de "admiratori" ai copiilor.mai exact o emblema a site-ului.
mamici de pe forum si de oriunde,PROTEJATI-VA COPIII!!!

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kj74

Va rog frumos sa mi confirmati/ infirmati ca poza unde apare "prietenul " nostru Ciprian are ca fundal o gradinita cresa ceva cu picturi murale exterioare si chestii de joaca E vb de poza care a ap#259;rut in cancan articolul nr 2
(stau pe iPhone si nu vad ASA de clar dar nu mi iese din cap imaginea lui ) sper sa m#259; insel

nu nu e gradi m am lamurit azi e un strand public
paranoia e in floare si la mine

Mergi la inceput

Mianna , scuze terminologia ne poate juca feste. Prin pozele de pe DC inteleg pozele din albumele gazduite pe DC. Ai in meniu un link catre Albume Foto. Acele poze sunt moderate. Restul pozelor gazduite pe diverse site-uri de profil gen picassa, webshot etc evident ca nu sunt in aria noastra de moderare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

aham. mersi, acum inteleg. asta era - mi se parea o munca imensa sa verificati toate albumele de la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Si e imposibil sa verifici toate linkurile de la semnaturi. Sau le poti verifica o parte intr-un moment T si 2 zile dupa sa apara in acel album poze nud.

Oricum oamenii nu vor sa inteleaga si gata, mie mi-a scris o mamica pe un ton cu mainile in sold "deci care-i faza cu pozele?", ii explic si apoi la semnatura ei apar inca (dupa o saptamana) o gramada de poze cu fiica-sa goala si intr-o gramada de pozitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

chiar nu e posibil sa ramanem strict pe subiect???
parca mesajele off topic erau o incalcare a regulamentului, nu? pentru asta nu se poate da avertisment?? nu ca asta ar opri neaparat pe cineva, dar totusi de 4 pagini citesc despre altceva, si bine ca citesc atent, caci din loc in loc, mai apare si cate un mesaj ontopic.
ce treaba are Madalina Manole, fie-i tarana usoara, cu pedofilii si articolele din Cancan?????????????????? cat de greu e sa va certati la topicul despre Madalina Manole?? cat de greu e sa intelegeti?

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput