Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 17
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yasmine Am pus ceva poze noi, veniti de ne vedeti! >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
Sunt superbi! Seamana asa de mult... Iar aia cu puful e incredibila... nici nu pare reala...
Ai primit parola cred. Merci pentru raspunsul cu gelul.
cristies spune:
Felicitari fetelor care incep diversificarea. Succesuri!!! (Si spor la treaba!)
ElenaIulia doar medicul iti poate raspunde la intrebarea asta. Daca tu n-ai face fata eu cred ca ar manca totusi LP... de foame.
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
ii place papa....hm...moldoveank.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...stationare la mal sau....mall?... |
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
mamidepuiuti spune:
yasmine ,ti-am vazut din nou iedutzii sa-ti traiasca!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
pufuleti2010 spune:
am modificat putin prima pagina
sa nu va speriati, nu va ramane asa
e provizoriu pana termin listele
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui pufuleti2010 am modificat putin prima pagina sa nu va speriati, nu va ramane asa e provizoriu pana termin listele |
nu ma sperii defel,chiar imi place
daca mutam si aniversarile lunii... pe mailul comun e mai mult ca perfect!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
dulcineea_cj spune:
De Osanit ati auzit ? Yasmine,tu ai auzit ?cica sunt granule homeopate pt durerile cauzate de eruptiile dentare la copilasi
mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui cristies Felicitari fetelor care incep diversificarea. Succesuri!!! (Si spor la treaba!) ElenaIulia doar medicul iti poate raspunde la intrebarea asta. Daca tu n-ai face fata eu cred ca ar manca totusi LP... de foame. _ Povestea unei . Cresc |
Multumim
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
nu ai incercat sa-l scoti in marsupiu sau cu husa de ploaie la carucior? eu nu ma dau batuta asa usor hai,mamico! iegzista solutii! mami de Radu si Alex asa creste Alex |
in marsupiu se incalzeste rau si asta e un pui rau de caldura ca maica-sa plus ca spatele meu e varza si nu stiu cat as rezista Si cu el si umbrela ar fi greu Acum o saptamana am coborat cu el in marsupiu la cumparaturi Dupa 15 min a inceput sa se fataie pana am ajuns acasa deja plangea Nu cred ca-i place
Cu husa de ploaie...merge o vreme apoi incepe sa planga Pana nu i-o dau jos nu se opreste Asta-i jiji contra al meu
App,avem carucioare la feleu acum sunt in cautare de accesorii pt el As vrea o tavita detasabila in fata oare unde gasesc ?
dulcineea_cj spune:
Deci la al meu prunc ii place dovlecelul(azi i-am pus mai mult)sau lingurita de la TT?A papat tot pireutul si la sfarsit avea o fata de :"mami,numai atat???"Deschidea o gurita asa frumos Sper sa-l tina maine o sa-i fac mai mult pireut Nu stiu exact dar cam 40 ml cred ca au fost Sunt incantata de lingurita ,mai tare