Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 16
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj La noi ploua,e o vreme de kko Nu putem iesi deci presimt nervi intinsi la maxim azi Again !!!! mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati) |
nu ai incercat sa-l scoti in marsupiu sau cu husa de ploaie la carucior?
eu nu ma dau batuta asa usor hai,mamico! iegzista solutii!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui miremia Ma gandesc sa incep un little D azi. N-am decat caise si pere bio (cam acre). Eu as fi vrut sa incep cu legume dar n-avem. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
olalaaaaaaaaa
chiar e o zi mare!
pofta buna!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lorex si noi ne dam in barci cu big D am inceput timid...mar, pruna, morcov, piersica si cereale in lapte, doar o lingurita pe care acum i le dau dimineatza la trezire! ii place tare diversificarea cand vede lingurita deschide gura si papa cu pofta apoi ii las lingurita s-o "mestece" pana se plicti ca altfel plange dupa papa desi imi propusesem sa incep cu legumele, vad ca iar mi-am calcat pe reguli... legumele deja mi se par diversificare serioasa azi am lasat-o pe mijlocul patului mare (2.20m) si am gasit-o dp 5 min la margine.. e prima dta...gata cu boieria _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
pupam bobitza papacioasa si plimbacioasa!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
Yasmine spune:
citat din mesajul lui cristies Oani, ! Xela, si mie de la farmacie mi-a zis tot calgel. Jucariile reci nu fac cat o ceapa degerata din pacate. Ca efect la calgel dupa ce i-am dat a adomit, dupa o noapte de plans si gemut... Ce contine... poate intra Yasmine si ne spune daca e ok, mie mi-a zis ca e un amestec de compusi ce se folosesc in anestezie dozat pentru cei mici. Eu las prospectul www.efarma.ro/products.php?id=1377" target="_blank">aicisi multumesc in avans Yasmine! Referitor la jucarii, si eu am cam umplut casa cu ele dar nu-mi pare rau. Cica nu se pot concentra mai mult de 5-10 minute pe o activitate/jucarie, asa ca e util sa ai mai multe, evident nu toate sa coste cat cele de la fp sau lamaze dar... eu am observat ca se joaca ce se joaca si de-odata lasa jucaria si ia alta daca are prin preajma sau incepe sa planga... Plus ca in ultimul timp a invatat sa le arunce si are o forta... _ Povestea unei . Cresc |
Nu am nici un fel de obiectii impotriva Calgelului, eu folosesc acum Dentinox, ca nu am gasit Calgel, la ceilalti am folosit Calgel.
Aici se propaga foarte mult folosirea de coliere de chihlimbar care cica calmeaza durerile eruptiei dentare. Nu pot sa dau detalii despre aceste coliere pt. ca nu am folosit.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
Yasmine spune:
Nu reusesc sa ma lochez la picasa, rog pm cu datele.
Yasmine spune:
Am pus ceva poze noi, veniti de ne vedeti!
Yasmine spune:
citat din mesajul lui ana_g buna .... nu ne-ati uitat, nu?..... sunt intr-o mare ceata?...unde sunteti?..aici sau acolo?! mama unui pui...Stefan |
Ce inseamna "aici sau acolo" ??!
decenuela spune:
citat din mesajul lui lorex si noi ne dam in barci cu big D am inceput timid...mar, pruna, morcov, piersica si cereale in lapte, doar o lingurita pe care acum i le dau dimineatza la trezire! ii place tare diversificarea cand vede lingurita deschide gura si papa cu pofta apoi ii las lingurita s-o "mestece" pana se plicti ca altfel plange dupa papa desi imi propusesem sa incep cu legumele, vad ca iar mi-am calcat pe reguli... legumele deja mi se par diversificare serioasa azi am lasat-o pe mijlocul patului mare (2.20m) si am gasit-o dp 5 min la margine.. e prima dta...gata cu boieria _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
ii place papa....hm...moldoveank....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Ce inseamna "aici sau acolo" ??! >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
Intra pe mailul comun si ai sa vezi
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis